16 Nisan Referandum

16 Nisan Referandum

Son dakika 16 Nisan referandum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 16 Nisan referandum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 16 Nisan referandum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

16 Nisan Referandum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 16 nisan referandum gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 16 nisan referandum haberi bulunmuştur. Tüm 16 nisan referandum haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 kişinin öldüğü referandum kavgasını başlatan görüntüler ortaya çıktı
2 kişinin öldüğü referandum kavgasını başlatan görüntüler ortaya çıktı DİYARBAKIR'ın Çermik ilçesine bağlı Yabanardı köyünde, 16 Nisan 2017'deki anayasa değişikliği referandumunda sandık başında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili, tutuklu sanık Mehmet Yıldız'ın 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, mağdur avukatı Mehmet Emin Aktar, kavganın başlamasına neden olan oy kullanmaya müdahale sırasında çekildiği belirtilen görüntüleri dosyaya sundu.
16.05.2018 Yaşam
Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır
Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah kullanıldıktan sonra harekete geçmeleri ne yazık ki geç kalmış bir harekettir. Ama yine de rejime, bölgede vahşete sebep olan alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır. O bakımdan olumlu bir adım olarak görüyoruz." dedi.
15.04.2018 Siyaset
İyi Parti sonrası ilk anket! Akşener'in oy oranı...
İyi Parti sonrası ilk anket! Akşener'in oy oranı... Şu sıralarda siyaset kulislerinde en çok Meral Akşener'in İyi Parti'si. Bu yeni partinin kuruluşundan sonra ilk kez bir şirket anket sonucu açıkladı. İşte o anketin ayrıntıları...
31.10.2017 Siyaset
‘Erken seçim kaygımız yok’
‘Erken seçim kaygımız yok’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, erken seçim tartışmalarına ilişkin “Bizim bir kaygımız asla olmaz. İktidarın yaklaşımına bakmak lazım” dedi
12.08.2017 Siyaset
MHP'den referandum eleştirilerine tepki
MHP'den referandum eleştirilerine tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP'lilerin büyük bölümünün sandığa gitmediği, gidenlerin 'Hayır' oyu verdiği yönündeki eleştirilere tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Nisanda parti üyesi mayısta genel başkan
Nisanda parti üyesi mayısta genel başkan Referandum sonuçlarının ay sonunda kesinleşmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’ye üye olacak. AK Parti rozetini takacak Cumhurbaşkanı mayıs ayında ise kurucusu olduğu partinin genel başkanlık koltuğuna oturacak.
19.04.2017 Siyaset
Referandum sonuçlarını 3 anket firması bildi!
Referandum sonuçlarını 3 anket firması bildi! 16 Nisan referandum sonuçlarını sadece 3 anket firması doğru tahmin edebildi. İşte o firmalar
29.09.2021 Gündem
Evet'in önde olduğu il
Evet'in önde olduğu il YSK yayın yasağını kaldırdı. İlk gelen sonuçlara göre 'evet' oylarının en önde olduğu il Bayburt
29.09.2021 Gündem
Referandum sonuçları! Ankara, İstanbul ve İzmir'de son durum!
Referandum sonuçları! Ankara, İstanbul ve İzmir'de son durum! 16 Nisan referandum oylaması sona erdi. Oylar sayılmaya başlandı. Ankara, İstanbul ve İzmir'den ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul ve Ankara'da kıyasıya yarış söz konusu.
29.09.2021 Gündem
Son anket geldi, fark ilk kez...
Son anket geldi, fark ilk kez... Son dakika haberi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Referanduma 5 gün kala fark daha da açılmış görünüyor. Ankara seçmeninin nabzının tutulduğu anket Twitter'dan yayınlandı. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
2017 YSK seçmen sorgulama... Nerede oy kullanacağım?
2017 YSK seçmen sorgulama... Nerede oy kullanacağım? 2017 yılının referandumu 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Referanduma az bir zaman kala "Nerede oy kullanacağım?" sorusu gündemden düşmüyor. 2017 yılı YSK seçmen sorgulamasının nasıl yapılacağını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte referandum konusuyla ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
16 Nisan referandumunda nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama...
16 Nisan referandumunda nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama... Referandum tarihine artık günler kaldı. Seçmenler ise nerede oy kullanacağım? sorusunun yanıtını merak ediyorlar. Peki seçmen sorgulama işlemi ve nerede oy kullanılacağı nasıl öğreniliyor? İşte seçmen sorgulama işlemleri...
29.09.2021 Gündem
Referandum ne zaman? YSK seçmen sorgulama...
Referandum ne zaman? YSK seçmen sorgulama... Referanduma az bir süre kaldı. Vatandaşlar ise nerede oy kullanacaklarını merak ediyor. YSK seçmen sorgulama listelerini yayınlandı ve bu bilgi kolayca öğrenilebiliyor. Haberimizden Referandum ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Nihat Hatipoğlu: Hiçbir cemaate mensup değilim
Nihat Hatipoğlu: Hiçbir cemaate mensup değilim Hangi cemaate mensup olduğu herkes tarafından merak edilen ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Benim cemaatim Hz. Muhammed'in cemaatidir. Bana bu cemaat yetiyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Kadir Topbaş'tan İstanbullulara müjde
Kadir Topbaş'tan İstanbullulara müjde İBB Başkanı Kadir Topbaş: “Nisan sonu ve Mayıs gibi Ümraniye Metrosunu açıyoruz”
31.03.2017 Yaşam
YSK kararını verdi! 9-15 Nisan'da...
YSK kararını verdi! 9-15 Nisan'da... YSK, 16 Nisan referandum öncesi TRT'deki konuşmaların tarihini belirledi
30.03.2017 Siyaset
Nerede oy kullanacağım? (YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır?)
Nerede oy kullanacağım? (YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır?) Anayasa değişikliği teklifinin Meclis Genel Kurulu tarafından 339 oy ile kabul edilmesinin ve Cumhurbaşkanı onayının alınmasının ardından referandum süreci de başlamış oldu. 16 Nisan’da halk oylaması yani referandum yapılacak. Bu referandumda vatandaşlar nerede ve hangi sandıkta oy kullanacaklarını merak ediyorlar. Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
YSK sorgulama nasıl yapılır?
YSK sorgulama nasıl yapılır? 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan yeni anayasa referandumu ile ilgili birçok soru soruluyor. Vatandaşlar nerede, ne zaman, hangi sandıkta oy kullanacaklarını merak ediyor. 16 Nisan Referandumu için bu tür bilgileri öğrenmek isteyen vatandaşların tek yapması gereken şey e-Devlet ya da ysk.gov.tr siteleri üzerinden YSK Sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek olacak! Peki referandum süreci nasıl olacak?
29.09.2021 Gündem
Sandık görevlisi ücretleri kaç lira?
Sandık görevlisi ücretleri kaç lira? Sandık görevlisi olmak için gerekli şartları ve sandık görevlisi ücretlerini sizler için derledik. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için sandık görevlisi ücretleri ve merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Kadir Topbaş'tan İstanbullulara müjde
Kadir Topbaş'tan İstanbullulara müjde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 'Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz' dedi
29.09.2021 Gündem
Trabzon valisinden maç öncesi uyarı!
Trabzon valisinden maç öncesi uyarı! Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Galatasaray karşılaşması öncesi ve 16 Nisan Referandum sürecinde alınacak önlemler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
16.03.2017 Galatasaray
Ergenekon Ocakları, referandumda 'evet' için çalışıyor
Ergenekon Ocakları, referandumda 'evet' için çalışıyor Ergenekon Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayhan Yıldız, referandumdan ‘evet’ çıkması ile dünyaya meydan okunacağını belirterek, “2023, Lozan Antlaşması'nın bitiş tarihidir. Bu anlaşmadan önce Amerika ve Avrupa Birliği ülkeleri, bize yeni bir Lozan yeni bir Sevr imzalatmaya çalışıyorlar. 2023 yılına kadar iç ve dış hainler bize baskılar yapacak işte bu yüzde 16 Nisan çok önemli” dedi.
29.09.2021 Gündem
Mehdi Eker'den bomba referandum tahmini
Mehdi Eker'den bomba referandum tahmini Mehdi Eker, 16 Nisan referandumunda Doğu illerinden hiç olmadığı kadar yüksek oy geleceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Son anket açıklandı! Kürtlerin sandıktaki seçimi...
Son anket açıklandı! Kürtlerin sandıktaki seçimi... 16 Nisan referandum günü çıkacak sonuçlar merakla bekleniyor. Evet ve Hayır kampanyaları başladı bile. Hükümet yaptırdığı anketlerle halkın nabzını ölçüyor. En çok merak edilenlerden biri de Kürt halkının oyunun rengi. Hüseyin Gülerce bugünkü köşesinde sebepleriyle beraber yazdı...
29.09.2021 Gündem
Referandum'da nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama...
Referandum'da nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama... Referandum tarihinin yaklaşması ile beraber vatandaşlar YSK seçmen sorgulama sitesini aşındırmaya başladılar. 16 Nisan tarihinden yapılacak olan referandum'da nerede oy kullanacağım sorusunun yanıtını arayan vatandaşlar için YSK seçmen sorgulama sayfasını derledik. İşte referandum'da nerede oy kullanacağım sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

16 Nisan Referandum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 16 nisan referandum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.