Zorlu Psm

Zorlu Psm

Son dakika Zorlu PSM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorlu PSM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorlu PSM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorlu Psm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorlu psm gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 zorlu psm haberi bulunmuştur. Tüm zorlu psm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de İngiliz oyun ve novella yazarı Michael Frayn tarafından kaleme alınan "Kopenhag" isimli tiyatro oyunu, 2 Nisan'da Zorlu PSM'de seyircinin beğenisine sunulacak.
1.04.2024 Magazin
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek
Zorlu PSM'de Sónar İstanbul rüzgarı 8. kez esecek Müzik, yaratıcılık ve teknolojinin birleştiği Sónar İstanbul, bu yıl 8. kez müzikseverlerle buluşacak.
28.03.2024 Magazin
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
22.12.2023 Magazin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen; Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli geceye ünlü isimler akın etti.
3.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest!
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest! Sahne adı Cosmic Crooner olan Hollandalı müzisyen Joep Meyer, 3 Kasım'da Zorlu PSM'de konser vermişti.
22.11.2023 Magazin
Süperstar  Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi
Süperstar Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi Ajda Pekkan, konser turnesine devam ediyor. KerkiSolfej’in sonbahar konserleri kapsamında farklı illerde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı önceki akşam Zorlu PSM’de hafızalardan silinmeyecek müzik şölenine imza attı.
19.11.2023 Magazin
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’ Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, oyunculuk kariyerine ve yaptığı işe saygısı olduğunu söyleydi. 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever, "Bizde izin alma durumu falan yok" dedi.
30.09.2023 Magazin
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta ‘Çocukların Festivali’ bu sene beşinci kez 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM ev sahipliğinde İstanbul ve deprem bölgesindeki çocuklar için kapılarını aralıyor.
20.04.2023 Yaşam
Funda Eryiğit'ten hamilelik açıklaması!
Funda Eryiğit'ten hamilelik açıklaması! Yönetmen Berkun Oya (45) ile iki yıldır aşk yaşayan, şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu Funda Eryiğit (38), hamilelik süreci ve evlilik planı hakkında konuştu.
23.03.2023 Magazin
Sanatçılar öğrencilere eğitim desteği için 'Dayanışma Sahnesi'nde buluşuyor
Sanatçılar öğrencilere eğitim desteği için 'Dayanışma Sahnesi'nde buluşuyor DasDas, Zorlu PSM ve İhtiyaç Haritası, yaşanan deprem felaketinin ardından dayanışma ve birliktelik duygusunu ‘Dayanışma Sahnesi’ne taşıyor.
8.03.2023 Magazin
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı!
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı! Yeşilçam'ın mavi gözlü güzeli Emel Sayın, Zorlu PSM’deki konserini izlemeye gelen Nükhet Duru ve Nilgün Belgün’ü sahneye davet etti. Üç usta sanatçı “Feride” şarkısının ritmine kendilerini böyle kaptırdı!
2.02.2023 Magazin
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor!
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor! Ünlü şarkıcı Sıla, iş yoğunluğundan dolayı, yılbaşından beri İspanya’da sette olan sevgilisi İlker Kaleli’nin yanına gidemedi. Âşıkların kavuşması şubata kaldı.
23.01.2023 Magazin
Sıla baba acısını sahnede paylaştı!
Sıla baba acısını sahnede paylaştı! Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından İzmir'de tedavi gördüğü özel hastanede geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Önceden planlanan konserinde Zorlu PSM sahnesine çıkan Sıla Gençoğlu, seyircisiyle dertleşti.
13.12.2022 Magazin
Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması!
Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması! Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay'ın Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almış, baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Kubilay Aka'nın itirafı dikkat çekti.
13.11.2022 Magazin
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
Demirören Medya Lisesi öğrencilerine ilk hafta sonunda müzikal etkinliği
Demirören Medya Lisesi öğrencilerine ilk hafta sonunda müzikal etkinliği 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk haftasını geride bırakan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, hafta sonunda 'Peter Pan ve Varolmayan Ülke' müzikalini seyretti.
18.09.2022 Gündem
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı!
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı! İstanbul dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen iki gece üst üste sahne alacak Arctic Monkeys binlerce müziksevere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ön grup olarak indie rock’ın yükselen isimlerinden, ‘Cheer Up Baby’, ‘Falling In’ ve ‘My Honest Face’ single’ları ve son albümleri “It Won't Always Be Like This” ile kısa zamanda İngiltere ve İrlanda’da müzik listelerine bir numaradan girerek eleştirmenlerden tam not alan Inhaler sahne alacak! Peki, Arctic Monkeys konseri ne zaman? İşte detaylar...
28.07.2022 Kültür Sanat
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...' Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı. Ödül töreni sonrası soruları yanıtlayan Sakallıoğlu, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor." dedi.
28.05.2022 Magazin
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Psm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorlu psm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.