Yüksek

Yüksek

Son dakika yüksek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek gelişmeleri de dahil olmak üzere 120.769 yüksek haberi bulunmuştur. Tüm yüksek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli?
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı. Peki, Ayşe Berris Ekinci kimdir?
18.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.05.2024 İddaa
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması Türk Yatırım Fonu Guvernörler Kuruluşu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Toplamda 170 milyonu aşan genç ve dinamik nüfusumuz, 1,2 trilyon doları aşan ticaret hacmimiz ve müşterek zengin kültür mirasımız, büyük atılımlarımızı gerçekleştirmek için sağlam bir temel teşkil etmektedir” dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı. Burada konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türk Yatırım Fonu'nu 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kuruyoruz. Türk Yatırım Fonu hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızın ivmelenmesini sağlayacaktır. Ayrıca, Fon birçok alanda projelere teknik destek verecektir" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Dursun Özbek, Erden Timur'un sözünü kesip tersledi: Ayıp etti başkan!
Dursun Özbek, Erden Timur'un sözünü kesip tersledi: Ayıp etti başkan! Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek ile Erden Timur arasında gergin dolu anlar kameralara yansıdı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu, kulübün eski başkanları, Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk ve üyelerin yüksek katılım gösterdiği etkinlikte Sarı-kırmızılı camia bir araya geldi. Erden Timur'un konuşma yaptığı sırada araya giren Dursun Özbek'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.
18.05.2024 Galatasaray
İspanya, Filistin devletini diğer ülkelerle birlikte tanıyacak
İspanya, Filistin devletini diğer ülkelerle birlikte tanıyacak İspanya'da sol koalisyon hükümeti, Filistin devletini tanıma girişimini dört ülke ile aynı anda ortak bir kararla yapmayı planlıyor.
18.05.2024 Dünya
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
19 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
19 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti. Kuruluşundan bu yana 50’nin üzerinde ikramiye veren İstanbul’un ‘şanslı bayisi’ olarak bilinen Bahçekapı Gişesi’nde de hareketlilik başladı. Bayinin 3’üncü kuşak yetkilisi Ergün Yıldız, en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdiklerini ifade ederek, “Çekilişin uzun süre devretmesi dolayısıyla yoğunluk oluyor. Tarihi gişe olduğumuz için de insanlar bizi tercih ediyor. Şanslı yer olarak görülüyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimiz çok fazla, bizden daimi oynayan, kargoyla isteyen müşterilerimiz var. Çünkü biz bileti aşkla, inanarak satıyoruz. Biz şansı değiştiren gişeyiz” dedi.
18.05.2024 Gündem
Ferdi Kadıoğlu artık Fenerbahçe'de kalmak istemiyor! Dünya devine 25 milyon euroya gidiyor
Ferdi Kadıoğlu artık Fenerbahçe'de kalmak istemiyor! Dünya devine 25 milyon euroya gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği gelişim ile Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artıyor. Sarı-lacivertlilerin yüksek bonservis bedeli beklediği yıldız futbolcu 25 milyon euroya dünya devine gidiyor. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı...
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı... Artan fiyatlar, yüksek faiz ve yatırımcının piyasadan uzaklaşması konutta sert fren etkisi gösterdi. Ülke genelinde nisan ayında 75 bin 569 konut satıldı. Böylece tam kapanma tedbirlerinin yaşandığı Mayıs 2021’den bu yana en düşük konut satışı gerçekleşti. Yabancıya satışta da son dört yılın en düşük rakamı kayıtlara geçti.
18.05.2024 Ekonomi
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık ve Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-39” operasyonlarında 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin makro ekonomik göstergelerindeki iyileşmeyi girişim sermayesi fon yöneticileri ile konuştuğunu belirterek, “Türkiye'nin kredi risk priminin hızla düşüyor olması Türk ekonomisinin doğru yolda olduğunun önemli göstergelerinden biri. Bunun sonucunda önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yatırımların çok hızlanacağını öngörüyoruz. Türkiye'nin yeni dönemdeki bu sermaye akımlarını hızlı çekmesi, bu kaynağın büyük ölçekte katma değerli üretime, teknolojik dönüşüme ve teknolojik girişimciliğine kazandırılması için çabalarımızı artıracağız. Türkiye yepyeni başarı hikayelerini hayata geçirecek ve bu defa öncekilerden de daha güçlü şekilde, katma değerli, rekabetçi, verimli üretim ve yüksek teknoloji girişimleri hikayede başrol oynayacak." dedi.
17.05.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 peş peşe 3 testi başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 peş peşe 3 testi başarıyla tamamladı Baykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 38.39. ve 40. test uçuşlarını başarıyla tamamladı.
17.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.05.2024 İddaa
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ta Vali Cevdet Atay'ı ve Habur Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.
17.05.2024 Gaziantep
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek! Astrolog Dinçer Güner: Çapkınlıklar artabilir, aniden aşık olabilir, hızla ayrılabilirsiniz!
Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek! Astrolog Dinçer Güner: Çapkınlıklar artabilir, aniden aşık olabilir, hızla ayrılabilirsiniz! Astroloji dünyasında heyecan verici bir dönem başlıyor. Venüs ile Uranüs'ün birlikte hareket edeceği önümüzdeki üç gün boyunca, mevcut ilişkilerde ani yenilikler ve heyecan dalgaları yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner’in yorumuna göre, ilişkiniz monotonlaştıysa bu dönem yeniden canlanma fırsatı sunabilir. Bekar olanlar için ise, aniden biriyle tanışma ve hızlıca yoğun duygular hissetme olasılığı oldukça yüksek. Ancak, dikkatli olun; bu kişi tamamen sizin beklediğinizden farklı biri olabilir!
17.05.2024 Astroloji
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon beklentisine ilişkin açıklamalarda bulundu.
17.05.2024 Ekonomi
Adana’da tarlalar sarıya boyandı! Ekonomik değeri çok yüksek seviyede
Adana’da tarlalar sarıya boyandı! Ekonomik değeri çok yüksek seviyede Adana'da halk arasında 'günebakan' olarak da bilinen ayçiçeği, tarlaları sarıya boyamaya başladı. Tarlalarda kartpostallık görüntüler oluşurken, çiftçiler ayçiçeğin veriminin bu sene iyi olacağını söyledi.
17.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.