Yorum

Yorum

Son dakika yorum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yorum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yorum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yorum gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.198 yorum haberi bulunmuştur. Tüm yorum haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü şaşırtmıştı! Ünlü modelden cevap geldi
'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü şaşırtmıştı! Ünlü modelden cevap geldi Manken ve sunucu Çağla Şıkel meditasyon yöntemleri dışında şimdi de ayaklarıyla magazin gündemine geldi. Sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafta "Çağla Şıkel'in ayakları" notu diye paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Şıkel, paylaştığı video ile adından söz ettirdi.
18.05.2024 Magazin
Melek Mosso'nun sahne kostümü olay oldu! 'Fazla iddialı'
Melek Mosso'nun sahne kostümü olay oldu! 'Fazla iddialı' Geçtiğimiz gün Maslak'ta bir mekanda sahne alan Melek Mosso’nun konser kıyafeti yorum yağmuruna tutuldu. Konser karelerini Instagram sayfasından paylaşan ünlü ismin iddialı tarzı olay oldu.
18.05.2024 Magazin
Burç yorumu yok, şiiri var! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için ayrı ayrı şiir yazdı
Burç yorumu yok, şiiri var! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için ayrı ayrı şiir yazdı Ünlü astrolog Dinçer Güner, yaptığı burç yorumlarıyla milyonlarca takipçisini ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 12 burç için ayrı ayrı şiir yazan Güner'in bu paylaşımları binlerce yorum aldı. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu şiirleri...
16.05.2024 Astroloji
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek"
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek" Anneler Günü için hazırlanan ve yeni anne olmuş kadınların çevrelerinden yoğun olarak duyduklarına odaklanan kampanya sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.
15.05.2024 Sağlık
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, "Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Vatan TV
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar,"Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Şampiy10
Altın, borsa ve dolar ile ilgili çarpıcı yorum! Kritik seviye açıklandı, işte en çok kazandıran yatırım aracı
Altın, borsa ve dolar ile ilgili çarpıcı yorum! Kritik seviye açıklandı, işte en çok kazandıran yatırım aracı Dolar, borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Parasını borsa, altın veya dövizde değerlendirmek isteyen yatırımcılar piyasadaki seyri merakla takip ediyor. Rekor seviyeleri test eden borsada 11 bin puan seviyesi görülür mü? Dolar/TL’de son haftalarda aşağı yönlü hareketler dikkat çekmişti. Dolar/TL, 32 seviyesinin altına sarkar mı? Gram altın için yeni hedefler ne? İşte piyasaya dair tüm merak edilenler...
14.05.2024 Ekonomi
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024 Gündem
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi Dolar, borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. 24 Nisan tarihinden bu yana neredeyse soluksuz düşüş gösteren dolar/TL’deki aşağı yönlü baskı dikkat çekiyor. Geçen hafta borsa rekor üstüne rekor kırarken, altın fiyatları 3 hafta sonra ilk kez yükseliş göstermişti. Peki dolar/TL’deki baskının nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar, kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı. İşte piyasalara dair tahminler...
13.05.2024 Ekonomi
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde!
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde! 2003 yılında ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla Eurovision’da Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener, bu yılki yarışmanın dün akşam İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı.
10.05.2024 Magazin
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın alacaklar bu habere dikkat. Rekordan önce son alım fırsatı geliyor... Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı
Altın yatırımcıya göz kırpıyor! Yıl sonu için yeni rekor tahmini geldi, İslam Memiş alım için iki fırsat tarihini açıkladı Yatırımcıların güvenilir limanı sarı metal yeni haftaya hareketli başladı. Canlı altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceğini araştırıyor. Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti. Altın ve para piyasaları uzmanı Belgin Maviş ise yıl sonu için yeni tahminini açıkladı. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrınrıları...
7.05.2024 Ekonomi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! ‘Mahmut El Roman’
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! ‘Mahmut El Roman’ Ünlü türkücü Mahmut Tuncer de estetik yaptırdı. Yüzündeki kırışıklıklardan kurtulan ünlü isimin estetik sonrası haline, sosyal medyada yorum yağdı.
4.05.2024 Magazin
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Sosyal medyada tartıştığı kişilere cinsel organını gösteren şüpheli gözaltına alındı!
Sosyal medyada tartıştığı kişilere cinsel organını gösteren şüpheli gözaltına alındı! Mardin'in Midyat ilçesinde sosyal medyada kendisini ‘medyum’ olarak tanıtıp, ‘15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama’ gibi işlemler yaptığını iddia eden, canlı yayında tartıştığı kişilerin, kişisel verilerini paylaşarak tehdit ve küfürler savurarak, cinsel organını gösterdiği öne sürülen 'Yusuf Murat 'adını kullanan Yusuf Y. hakkında, gözaltı kararı verildi.
30.04.2024 Gündem
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak Gökyüzü oldukça hareketli. Mars'ın Koç burcuna geçmesiyle 12 burcun da hayatı değişecek. Peki bu süreçte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunun hayatı nasıl değişecek? Para kimlere akacak? Seyahat etmekten başı dönecek burç şaşırttı. Kimileri ise neye elini atsa başarılı olacak. Yeni işlere başlamak için en uygun zaman olacak.
28.04.2024 Astroloji
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
MEB yeni müfredat > İntegral kalktı mı, okullarda integral müfredattan kalktı mı? Matematik yeni müfredat 2024
MEB yeni müfredat > İntegral kalktı mı, okullarda integral müfredattan kalktı mı? Matematik yeni müfredat 2024 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni müfredatı yayınlandı. Müfredatın yayınlanmasının ardından İntegral kalktı mı? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" kamuoyunun görüşüne sunuldu. Peki, İntegral kalktı mı, yeni müfredatta integral kaldırıldı mı? 9, 10, 11, 12. sınıf MEB matematik müfredatı konuları…
27.04.2024 Yaşam
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Dolar, altın ve borsa yatırımcısına uyarı
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Dolar, altın ve borsa yatırımcısına uyarı Merkez Bankası faiz kararıyla ilgili dikkat çeken yorum geldi. Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir?
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir? Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulaması, 81 ilden yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Peki, ABİDE uygulaması nedir, ne zaman başlıyor?
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yorum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yorum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.