Yol

Yol

Son dakika yol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol gelişmeleri de dahil olmak üzere 79.415 yol haberi bulunmuştur. Tüm yol haberleri aşağıda listelenmiştir.
En çok araç FSM'den geçiyor! Bakan Uraloğlu açıkladı
En çok araç FSM'den geçiyor! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM) bağlı yol ağında gerçekleşen trafik hacimlerinin metropol kentlerin geçiş noktalarında hizmet veren bazı akslarda artış gösterdiğini belirterek, karayolları ulaşım yatırımlarının lokomotifi anlayışıyla yüksek standartlı yollar ile konforlu ve güvenli yol ağı oluşturduklarını söyledi.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabul etti. "İsrail ile ihracat-ithalatı durdurduk." diyen Erdoğan, "Aldığımız bu kararla Batının üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Hep birlikte barış ve refah içinde yaşamalıyız. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur." dedi.
3.05.2024 Gündem
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve kişisel verilerin ifşasına yol açan görüntüler ile eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğindeki ifadelere ilişkin 2 televizyon kanalına idari para cezası uyguladı.
3.05.2024 Gündem
İrfan Can Kahveci'ye yapılan teklif güldürdü! Ali Koç dünya deviyle masaya oturmadan yol verdi
İrfan Can Kahveci'ye yapılan teklif güldürdü! Ali Koç dünya deviyle masaya oturmadan yol verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligde son oynanan Beşiktaş derbisinde rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu haftanın maçında Konyaspor'a konuk olacak sarı-lacivertlilerde sezonun yıldızlarından İrfan Can Kahveci için flaş bir gelişme ortaya çıktı. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Hıdırellez ne zaman 2024, Hıdırellez hikayesi nedir? Hıdırellez'de ne yapılır
Hıdırellez ne zaman 2024, Hıdırellez hikayesi nedir? Hıdırellez'de ne yapılır Baharın gelişini müjdeleyen Hızır ile İlyas’ın bir araya geldiği gün olarak kutlanan Hıdırellez Bayramı her yıl mayıs ayıyla birlikte araştırılıyor. Hıdırellez ritüelleri, mesajları, nasıl kutlandığına dair sorgulamalar başladı. İnanışa göre karada darda kalan kişilere yardım eden, onlara yol gösteren, bolluk ve bereket getiren Hızır Peygamber ve suların koruyucusu İlyas Peygamber, yılda sadece bir kez buluşuyor. Peki, Hıdırellez ne zaman 2024, Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez’de ne yapılır? İşte Hıdırellez duaları ve ritüelleri…
3.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünelin 14.5 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın üçüncü, Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olduğunu belirtti.
3.05.2024 Gündem
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Mayıs celbi askerlik yerleri belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerleri online sistem üzerinden ilan edildi.
3.05.2024 Gündem
Yol vermedi bahanesiyle şoförü tekme tokat dövdüler
Yol vermedi bahanesiyle şoförü tekme tokat dövdüler Adana'da, elektrikli bisikletteki Ahmet Y. (29), Mahmut Y. (23) ve Süleyman Ş. (19), yol verme tartışması yaşadığı belediye otobüsü şoförü Aytaç D.'yi (44) tekme- tokat dövdü.
3.05.2024 Adana
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Yüksek İrtifa Sistem Performans Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3, yerli motor ile 33.000 feet irtifaya çıkarak rekor kırdı.
2.05.2024 Ekonomi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Vatan TV
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor
Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor Adana'ya özgü birçok farklı besin kaynağı bulunurken bu lezzet Adana kebaptan sonraki favori lezzet oluyor. Yalnızca bunu yemek için kilometrelerce yol kat eden turistler kilosu 250 TL'den kapış kapış götürüyor. Bunu tüketen kabızlığı da hayatından çıkarıyor. İşte Adana'nın mucizevi besini…
3.05.2024 Adana
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı İstanbul'un Kartal İlçesinin Hürriyet Mahallesi'nde şoförü direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı! İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldığı duyuruldu.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.05.2024 İddaa
Almanya'da altın tabancalı şahıs paniğe yol açtı! Türkiye'ye kaçmış olabilir...
Almanya'da altın tabancalı şahıs paniğe yol açtı! Türkiye'ye kaçmış olabilir... Almanya'nın Kaltenkirchen kentinde 5 ay önce işlenen bir cinayetin arkasında olduğu düşünülen ve daha önce de genç bir milli takım oyuncusunu vuran Ferhat K. için insan avı başlatırken, Alman medyası şüphelinin Türkiye'ye kaçmış olabileceği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat çekildi. Kuvvetli rüzgarında fırtınaya dönmesi bekleniyor.  En riskli saatler açıklandı. Yapılan uyarıların ardından Ankara'da şiddetli yağış başladı. Yollar çöktü, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü
1.05.2024 Gündem
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü! İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor Türk hakemliğinin yapısında yeni reformlara imza atacak olan TFF’nin yol haritası belli oldu. Uzun süredir üzerinde çalışılan proje yeni sezondan itibaren hayata geçirilecek. İşte detaylar...
1.05.2024 Süper Lig
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
5 ilde sağanak sele yol açtı
5 ilde sağanak sele yol açtı Ankara Valiliğinin yaptığı uyarının ardından Başkent'te etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Öte yandan Aksaray, Nevşehir, Eskişehir, Uşak'ta da sel yaşandı.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.