Yök

Yök

Son dakika yök haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yök ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yök haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yök

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yök gelişmeleri de dahil olmak üzere 146.396 yök haberi bulunmuştur. Tüm yök haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
1.05.2024 Adana
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
30.04.2024 İddaa
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok EuroLeague'de Maccabi ile Panathinaikos eşleşmesinde yaşananlar gündemde yer alırken Euroleague yönetimi skandal bir karar daha imza attı. İşte detaylar...
30.04.2024 Şampiy10
Cengiz Ünder sabırları taşırdı! Milyon eurolar çöp oldu, İrfan Can Kahveci var sana gerek yok
Cengiz Ünder sabırları taşırdı! Milyon eurolar çöp oldu, İrfan Can Kahveci var sana gerek yok Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz Ünder, bazı maçların kazanılmasında pay sahibi olsa da İrfan Can Kahveci'nin etkili performansı sonrası yedek kalmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal, milli futbolcu konusunda kararını verdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Fenerbahçe
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu Üniversitelerde toplamda 21 yeni lisans, 50 ön lisans programı olmak üzere 71 program açılacağını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümleri duyurdu.
30.04.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Sosyal medyada tartıştığı kişilere cinsel organını gösteren şüpheli gözaltına alındı!
Sosyal medyada tartıştığı kişilere cinsel organını gösteren şüpheli gözaltına alındı! Mardin'in Midyat ilçesinde sosyal medyada kendisini ‘medyum’ olarak tanıtıp, ‘15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama’ gibi işlemler yaptığını iddia eden, canlı yayında tartıştığı kişilerin, kişisel verilerini paylaşarak tehdit ve küfürler savurarak, cinsel organını gösterdiği öne sürülen 'Yusuf Murat 'adını kullanan Yusuf Y. hakkında, gözaltı kararı verildi.
30.04.2024 Gündem
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Akşamdan kuru fasulye ıslatma derdine son! Bu yöntem hem zaman kazandırıyor hem de gazını alıyor
Akşamdan kuru fasulye ıslatma derdine son! Bu yöntem hem zaman kazandırıyor hem de gazını alıyor Akşamdan kuru fasulye ıslatma derdine son, bu pratik yöntemle artık kuru fasulyeyi ıslatmak için saatlerce beklemeye gerek yok. Böylece kuru fasulye, hızlı ve kolay bir şekilde hazırlanarak lezzetli bir yemeğe dönüşüyor. İşte pratik kuru fasülye tarifi…
30.04.2024 Yaşam
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Cezaevi firarisi, bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı
Cezaevi firarisi, bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı Adana’da çarşı ve mahalle bekçilerinin kafeden çıkarken hareketlerinden şüphelenip, durdurduğu Şener Sarı’nın (56) çeşitli suçlardan 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Cezaevi firarisi olduğu da öğrenilen Sarı, cezaevine gönderildi.
30.04.2024 Adana
Taşerona kadro var mı, 1 Mayıs’ta taşerona kadro müjdesi verilecek mi?
Taşerona kadro var mı, 1 Mayıs’ta taşerona kadro müjdesi verilecek mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda uzun süredir kadro bekleyenlere müjde geleceğini iddialarının dolaşmasının ardından yaklaşık 90 bin taşeron işçi kendilerine kadro verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, 1 Mayıs’ta taşerona kadro verilecek mi, bu yıl taşerona kadro var mı?
30.04.2024 Çalışma Hayatı
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap!
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada çıkan iddialara yanıt verdi. Yalçın, Antalya'daki maaşlarla ilgili açıklama yaptı.
30.04.2024 Süper Lig
Nazan Öncel'den meslektaşlarına gönderme: Yüzünüzle fazla oynamayın
Nazan Öncel'den meslektaşlarına gönderme: Yüzünüzle fazla oynamayın Nazan Öncel önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde estetik operasyonlarla büyük değişim yaşayan meslektaşlarına gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı “Benim cildimde fazla makyaj yok, her şeyim çok doğal. Yüzünüzle fazla oynamayın” dedi.
30.04.2024 Magazin
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvenip ücreti peşin yatırınca 1,5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.
29.04.2024 Gündem
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler!
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler! Hatay'ın Antakya ilçesinde Kuzeytepe Mahallesi'nde sopalı kavgada darp edilerek hayatını kaybeden Ayhan Kutlu'nun ağabeyi de yaklaşık bir buçuk ay önce aynı aile tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kutlu ailesi, olaya karıştıklarını iddia ettikleri 3 şahsın da mahkemece tutuklanmasını istediklerini söylediler.
29.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Kabine toplantısı bugün var mı, olacak mı? Gözler öğretmen atamalarında! Kabine toplantısı saat kaçta başlayacak?
Kabine toplantısı bugün var mı, olacak mı? Gözler öğretmen atamalarında! Kabine toplantısı saat kaçta başlayacak? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, bugün var mı yok mu soruları gündemdeki yerini aldı. Öğretmen atamaları için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine Toplantısı'nı işaret etmişti. Erdoğan'ın son dakika açıklamaları takip ediliyor. Peki, 29 Nisan 2024 Pazartesi Kabine Toplantısı var mı, gündeminde neler var?
29.04.2024 Gündem
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler Sertab Erener estetikli haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha genç görünmek için estetik müdahaleler yaptıran 59 yaşındaki sanatçının değişimi sevenlerini şaşkına çevirdi. Kötü yoruma maruz kalan Sertab Erener'e oyuncu Nihal Yalçın destek oldu.
28.04.2024 Magazin
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
En vefasız 3 burç: Kullanılmış sarı mutfak bezi gibi bir kenara atıyorlar
En vefasız 3 burç: Kullanılmış sarı mutfak bezi gibi bir kenara atıyorlar Astrolojiye göre bazı burçların vefası yok! Bu burçlar uzun süreli ilişki yaşamaz ve günü geldiğinde karşılarındakini bir paçavra gibi atabiliyor. İşte en vefasız 3 burç...
28.04.2024 Astroloji
Yeni müfredatta ders saatleri kısalıyor mu? Ders saatleri yeni eğitim öğretim döneminde kısalacak mı?
Yeni müfredatta ders saatleri kısalıyor mu? Ders saatleri yeni eğitim öğretim döneminde kısalacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı paylaştı. Yeni müfredat bir hafta boyunca askıda kalacak, vatandaşlar tarafından incelenecek, isteyenler de görüş ve önerilerini bildirebilecek. Bu görüşler sonrası Talim Terbiye Kurulu gerekli revizeleri yapacak. Yeni müfredatın açıklanmasıyla ders saatleri kısalıyor mu, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
27.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Sivas'ta 2 puan bırakıp şampiyonluk yarışında büyük darbe yiyen Fenerbahçe, geçici olarak Serdar Topraktepe ile yola devam eden Beşiktaş'ı Kadıköy'de misafir ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı İzle, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
27.04.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
27.04.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
27.04.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Yök ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yök haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.