YKS 2. ek tercih üniversite kayıtları ne zaman? Üniversite ek tercih kayıt tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı!
YKS 2. ek tercih üniversite kayıtları ne zaman? Üniversite ek tercih kayıt tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! YKS 2. ek tercih üniversite kayıtları ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Aygün YKS 2. Yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurmasının ardından yerleşen öğrenciler için üniversite kayıt tarihini de paylaştı. İşte üniversite ek tercih kayıt tarihleri…
22.10.2021 Eğitim
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? YKS 2. ek tercih sonuçları açıklandı mı, YKS ikinci yerleştirme sonuçları merak ediliyor!
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? YKS 2. ek tercih sonuçları açıklandı mı, YKS ikinci yerleştirme sonuçları merak ediliyor! YKS 2. ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, YKS ikinci ek tercih sonuçları açıklandı mı? YKS tercihi sonrası herhangi bir kuruma yerleşemeyen adaylar ve 140 puan alanlar için tanınan YKS 2. tercih sonuçları merakla bekleniyor. YKS ek tercih işlemleri 18 Ekim tarihinde sona erdi. 2021 YKS 2. Ek tercih (yerleştirme) sonuçları için adaylar gözlerini ÖSYM ilan sayfasına çevirdi.
20.10.2021 Eğitim