Yıldız

Yıldız

Son dakika yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 46.961 yıldız haberi bulunmuştur. Tüm yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Arda Güler'in herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! Aşkıyla ilk paylaşım, evlilik kararı...
Arda Güler'in herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! Aşkıyla ilk paylaşım, evlilik kararı... Arda Güler'in sevgilisi gündem oldu. İspanyol devi Real Madrid'de oynayan ve futboluyla İspanya'yı sallayan Milli yıldız Arda Güler, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi. Genç yeteneğin, kız arkadaşı ile paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti. Kuruluşundan bu yana 50’nin üzerinde ikramiye veren İstanbul’un ‘şanslı bayisi’ olarak bilinen Bahçekapı Gişesi’nde de hareketlilik başladı. Bayinin 3’üncü kuşak yetkilisi Ergün Yıldız, en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdiklerini ifade ederek, “Çekilişin uzun süre devretmesi dolayısıyla yoğunluk oluyor. Tarihi gişe olduğumuz için de insanlar bizi tercih ediyor. Şanslı yer olarak görülüyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimiz çok fazla, bizden daimi oynayan, kargoyla isteyen müşterilerimiz var. Çünkü biz bileti aşkla, inanarak satıyoruz. Biz şansı değiştiren gişeyiz” dedi.
18.05.2024 Gündem
Ferdi Kadıoğlu artık Fenerbahçe'de kalmak istemiyor! Dünya devine 25 milyon euroya gidiyor
Ferdi Kadıoğlu artık Fenerbahçe'de kalmak istemiyor! Dünya devine 25 milyon euroya gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği gelişim ile Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artıyor. Sarı-lacivertlilerin yüksek bonservis bedeli beklediği yıldız futbolcu 25 milyon euroya dünya devine gidiyor. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ı kovduracak hamle! Galatasaray derbisinde yıldız ismi oynatmayacak, taraftar çılgına dönecek
İsmail Kartal'ı kovduracak hamle! Galatasaray derbisinde yıldız ismi oynatmayacak, taraftar çılgına dönecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Taraftarlar çılgına dönecek. Trendyol Süper Lig’in 37.haftasındaki derbi müsabakasında Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, maç öncesi bomba bir karar aldı. İsmail Kartal Galatasaray derbisi öncesi verdiği kararla kendisini adeta kovduracak. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız isme sürpriz talip çıktı. EURO 24'te Ay-Yıldızlı formayı giymeyi hayal eden golcü oyuncu, turnuva öncesinde geleceğiyle ilgili karar vermek istiyor. 32 yaşındaki golcüye gelen teklif ve detaylar belli oldu...
16.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın ilk transferi belli oldu! Dursun Özbek rakip takımın yıldızını alıyor
Galatasaray'ın ilk transferi belli oldu! Dursun Özbek rakip takımın yıldızını alıyor Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray'ın ilk transfer hedefi belli oldu. Sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu forma giymeye sıcak bakıyor.
16.05.2024 Galatasaray
Kenan Yıldız'dan Galatasaray ve Icardi itirafı!
Kenan Yıldız'dan Galatasaray ve Icardi itirafı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kariyerinden en büyük hayaline kadar kadar birçok konuya değinen Milli futbolcu, Galatasaray ve Icardi hakkında da konuştu.
16.05.2024 Fenerbahçe
İtalya'da Zaniolo depremi! Resmen açıklandı
İtalya'da Zaniolo depremi! Resmen açıklandı İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Nicolo Zaniolo’nun sakatlığı sebebiyle EURO 2024’te yer alamayacağını açıkladı.
15.05.2024 Galatasaray
Onlar sadece ünlü değil, aynı zamanda Gaziantepli! Türkiye'nin tanıdığı Gaziantepli ünlü isimler
Onlar sadece ünlü değil, aynı zamanda Gaziantepli! Türkiye'nin tanıdığı Gaziantepli ünlü isimler Evet, onlar sadece birer yıldız değil aynı zamanda Gaziantepli olmalarıyla da tanınıyorlar. Kurtuluş Savaşı'nda kahramanca özgürlük mücadelesi veren bu kadim şehirde doğmuş ve sonrasında tüm Türkiye'nin tanıdığı isimler haline gelmiş ünlüleri sizler için listeledik. İşte Gaziantepli ünlüler…
16.05.2024 Gaziantep
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı!
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı! Ana vatanı Çin olan, Türkiye'de ilk kez 2014’te Yalova'da ortaya çıkan, halk arasında 'katil arı' ya da 'gal arısı' olarak bilinen 'Dryocosmus kuriphilus' türü böcekler Zonguldak ve Bartın'da görüldü. Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Yafes Yıldız, "Biyoteknik mücadele kapsamında sarı malt özüyle kombine ettiğimiz sarı yapışkan tuzaklarımızı geçtiğimiz yıl bölgemizde kullanmaya başladık, bundan da başarılı sonuçları aldık" dedi.
15.05.2024 Gündem
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü? Bugünün anlam ve önemi merak ediliyor. Gün içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar ardından merak konusu olan bugün günlerden ne günü? 15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs çiçek günü mü? 15 Mayıs’ta ne oldu?
15.05.2024 Gündem
Nicolo Zaniolo gerçeği patladı! Deprem etkisi yaratacak: Hiç umut verici değil
Nicolo Zaniolo gerçeği patladı! Deprem etkisi yaratacak: Hiç umut verici değil Nicolo Zaniolo gerçeğini açıkladı. Sezon başında Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, Liverpool ile oynanan ve 3-3 sona eren karşılaşmada 65. dakikada oyuna girmişti. Yıldız oyuncu oyuna girdikten 14 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalırken, başarılı teknik adam gerçeği açıkladı. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım gelir gelmez 4 yıldızı birden kapı dışarı edecek!
Aziz Yıldırım gelir gelmez 4 yıldızı birden kapı dışarı edecek! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüştüğünü açıklamıştı. Sarı lacivertlilere yıldız isimleri transfer edeceğini işaret eden Yıldırım, Portekizli hoca ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. İşte Fenerbahçe'den ayrılacak ve sözleşmesi uzatılacak isimler...
15.05.2024 Fenerbahçe
Arda Güler gol attı! Ancelotti bile inanamadı, arkasını dönüp bu hareketi yaptı
Arda Güler gol attı! Ancelotti bile inanamadı, arkasını dönüp bu hareketi yaptı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, Alaves ile karşı karşıya geldi. İspanyol devi rakibini farklı geçerken Milli yıldız Arda Güler yine sahneye çıkmayı başardı. Maç sonu Ancelotti hareketi ve açıklamaları gündem oldu. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Wilfried Zaha'ya çirkin saldırı! Sosyal medyadan tepki gösterdi
Wilfried Zaha'ya çirkin saldırı! Sosyal medyadan tepki gösterdi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, kendisine yapılan ırkçılığı ifşa etti ve "Tipik" ifadesini yazdı.
14.05.2024 Galatasaray
Okan Buruk 'Kalmasını istiyorum' dedi ama o yıldızlara kapıyı gösterdi
Okan Buruk 'Kalmasını istiyorum' dedi ama o yıldızlara kapıyı gösterdi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde fırtına gibi eserken, takım içi doğru iletişimin meyvelerini topladı. Buruk, yıldız futbolcu yönetimini çok iyi başardı, Barış Alper Yılmaz’ı bir yıldıza dönüştürdü, Berkan Kutlu’yu da kazanmayı bildi. Başarılı teknik adamın takımda kalmasını istediği ve üstünü çizdiği futbolcular belli oldu.
14.05.2024 Galatasaray
Aziz Yıldırım, Mourinho ile geliyor! Transfer listesi ortaya çıktı, 40 milyon euroluk yıldız tamam
Aziz Yıldırım, Mourinho ile geliyor! Transfer listesi ortaya çıktı, 40 milyon euroluk yıldız tamam Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlık için tekrar aday olacağını açıkladı. Yıldırım seçimi kazanması halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini vaat etti. Yıldırım'ın ünlü yıldızı sarı-lacivertli takıma kazandırmak için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte Yıldırım'ın transfer edeceği o yıldız ve detaylar...
14.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
Tadic de gemiyi terk ediyor! Son hareket pişman etti, yerine Suudi Arabistan'dan yıldız geliyor
Tadic de gemiyi terk ediyor! Son hareket pişman etti, yerine Suudi Arabistan'dan yıldız geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Dusan Tadic'in alternatifini bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Suudi Arabistan'da forma giyen tecrübeli futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.
11.05.2024 Fenerbahçe
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor Beşiktaş'ın kötü geçen sezonunda göze çarpan en önemli isim Semih Kılıçsoy oldu. Genç yıldız 8 ay içinde müthiş bir performansa imza atarak değerine değer kattı. İşte tüm detaylar...
10.05.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.