Yeni Sezon

Yeni Sezon

Son dakika yeni sezon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni sezon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni sezon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Sezon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni sezon gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.526 yeni sezon haberi bulunmuştur. Tüm yeni sezon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Rashica ve Aboubakar yuvadan uçuyor
Beşiktaş'ta Rashica ve Aboubakar yuvadan uçuyor Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen isimlerden Vincent Aboubakar ile Milot Rashica'ya talip çıktı.
21.05.2024 Beşiktaş
1-0 sonrası kapıyı gösterdi! Dursun Özbek Fenerbahçe'ye yenilince 8 yıldızı birden gönderiyor
1-0 sonrası kapıyı gösterdi! Dursun Özbek Fenerbahçe'ye yenilince 8 yıldızı birden gönderiyor Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Böylelikle iki takım arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı. Sarı kırmızılılar sahasında oynadığı maçta ezeli rakibini yenerek 24. şampiyonluğuna ulaşmayı planlasa da işler istenen şekilde gitmedi. Derbi sonrası büyük bir şok yaşayan Cimbom'da, yeni sezon için flaş kararlar alınacağı belirtildi. Teknik Direktör Okan Buruk ise yeni sezonda kadroda görmek istemediği futbolcuları büyük ölçüde netleştirdi. İşte Galatasaray'da yolların ayrılacağı 8 isim...
20.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.
20.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Thomas Tuchel, Almanya'da bir araya geldi.
18.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde final biletini kapan Borussia Dortmund’un 3 önemli ismine kilitlendi! Başkan Hasan Arat’ın, yakın süre içerisinde ikinci kez Almanya’ya gidip; temaslarda bulunacağı öğrenildi. İşte Beşiktaş'ın Dortmund çıkarmasına dair tüm detaylar...
16.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye gelmek için milyon Eurolardan vazgeçmişti! Tadic, Fred derken kararını verdi
Fenerbahçe'ye gelmek için milyon Eurolardan vazgeçmişti! Tadic, Fred derken kararını verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü yeni sezon öncesi kararını verdi. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibi Altınordu'yu satın alıyor!
Süper Lig ekibi Altınordu'yu satın alıyor! Altınordu'da geçen sezon takım 1'nci Lig'den düşünce kulübü devretme kararı alıp daha sonra bu kararından vazgeçen Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın yeni sezon öncesi yatırımcılarla görüşmeleri sıklaştırdığı öğrenildi. Kulübün internet sitesindeki yazısında yeni bir döneme gireceklerini belirtip, şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacağının sinyalini veren Başkan Özkan, ilk iş olarak Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibiyle yolları ayırdı.
15.05.2024 Süper Lig
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Erden Timur 19 yaşındaki dünya yıldızını getiriyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Erden Timur 19 yaşındaki dünya yıldızını getiriyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılarda özellikle sağ bek konusunda temaslar başladı. Transfer komitesinin ilk sırasında ise sürpriz bir isim yer alıyor. İşte detaylar...
9.05.2024 Galatasaray
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti Zaniolo Galatasaray'a dönecek mi? Galatasaraylı taraftarlar merak ediyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon da kupayı müzesine götürmeye hazırlanan sarı kırmızılılarda gözler yeni sezon kadro planlamasına çevrildi. Cimbom'da sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geri dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Oyuncunun menajerinden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. İşte tüm detaylar...
9.05.2024 Galatasaray
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İstediği ücret ortaya çıktı
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İstediği ücret ortaya çıktı Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan’a yeni bir teklifte bulundu. Ancak Milli oyuncu ile yine anlaşma sağlanamadı.
6.05.2024 Beşiktaş
Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Mario Branco transferi bitirdi, ilk maaşı bile ödendi
Süper Lig'in yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Mario Branco transferi bitirdi, ilk maaşı bile ödendi Fenerbahçe ilk transferini yaptı. Süper Lig'in yıldızını aldı. Trendyol Süper Lig'de bu hafta Konyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertliler yeni sezon için de ilk hamlesini yaptı. Avrupa kupalarına katılacak olan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın da onayıyla ilk transferini Süper Lig ekibinden yaptı. İşte detaylar...
4.05.2024 Fenerbahçe
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig
Yeni transferi geldiği gibi gönderiyor! Zaha, Tete, Mertens derken 10 yıldız isim birden gidiyor
Yeni transferi geldiği gibi gönderiyor! Zaha, Tete, Mertens derken 10 yıldız isim birden gidiyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’da yeni sezon planlamasında yabancı sayısı 8’e düşecek. Sarı-kırmızılılar, kiralıktan döneceklerle birlikte 18 sayısına ulaşan oyuncuların çoğunluğunu ya satacak ya da kiralık olarak gönderecek. İşte detaylar...
1.05.2024 Galatasaray
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Zaha, Tete'yi es geçti, yıldız isme teklif yağıyor! Okan Buruk vazgeçecek
Zaha, Tete'yi es geçti, yıldız isme teklif yağıyor! Okan Buruk vazgeçecek Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezon kadrosu için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yıldız oyuncusunun durumuna odaklandı. Çok sayıda transfer teklifi alan yıldız ismin geleceğine ilişkin vereceği karar merak ediliyor.
30.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidecekler! Torreira, Zaha, Ziyech derken 4 yıldızın birden defteri kapandı
Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidecekler! Torreira, Zaha, Ziyech derken 4 yıldızın birden defteri kapandı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında avantajı elinde bulunduran Galatasaray, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi 4 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı. Özellikle o isimle yolların ayrılması Galatasaray taraftarını bir hayli üzecek gibi duruyor. İşte son dakika haberinin detayları...
25.04.2024 Galatasaray
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sezon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni sezon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.