Yemek

Yemek

Son dakika yemek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yemek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yemek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemek gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.098 yemek haberi bulunmuştur. Tüm yemek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te 'Gastronominin Yıldızları' ödül töreni düzenlendi! Çok sayıda davetli katıldı
Gaziantep'te 'Gastronominin Yıldızları' ödül töreni düzenlendi! Çok sayıda davetli katıldı Gaziantep'te düzenlenen "Gastronominin Yıldızları Ödül Töreni" ile kentin gastronomisine katkı sunan pek çok kurum, kuruluş ve kişi ödüllendirildi.
26.05.2024 Gaziantep
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu! İndirime itiraz eden hakimin sözleri mahkemeye damga vurdu
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu! İndirime itiraz eden hakimin sözleri mahkemeye damga vurdu İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale'ye (30) takdiri indirim uygulanarak verilen 25 yıl hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanığın beden ve ruh bakımdan kendisini savunamayacak durumdaki mağdura kamu görevinin ve hizmet ilişkisinin sağladığı nüfuzu kötüye kullandığına yer verildi. Mahkeme heyetinde yer alan kadın hakimin 'iyi hal' indirimine şerh koyup itiraz etmesinin gerekçesi ise sanığın pişmanlık yaşamadığının açıkça anlaşıldığı, hal ve tavırlarında hiçbir pişmanlık emaresi gözlemlenmemesi olarak açıklandı.
26.05.2024 Gündem
Bağırsak ve mideyi balon gibi şişiriyor! En doğalı pişirmek! Bu yöntem gaz problemini ortadan kaldırıyor
Bağırsak ve mideyi balon gibi şişiriyor! En doğalı pişirmek! Bu yöntem gaz problemini ortadan kaldırıyor Yemek yedikten sonra şişkinlik varsa bazı yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor. Uzmanlar kronik rahatsızlıkların ve şişkinliğin sebebinin gazdan olduğunu söylüyor.
26.05.2024 Yaşam
Dijital kurban pazarı ile internet üzerinde kurban hissesi satışı başladı
Dijital kurban pazarı ile internet üzerinde kurban hissesi satışı başladı Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Sivas'ta bir işletme tarafından Türkiye'de bir ilk olan dijital kurban pazarı kuruldu. Vatandaşlar yemek siparişi verir gibi kurbanlık hissesi alıyor.
25.05.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk mutfak müzesi Gaziantep'te: Yemek kültürü yaşatılıyor
Türkiye'nin ilk mutfak müzesi Gaziantep'te: Yemek kültürü yaşatılıyor Türkiye'nin ilk mutfak müzesi bulunan Gaziantep'te geçmişten günümüze birçok medeniyetin mutfak ve yemek kültürü yaşatılıyor.
23.05.2024 Gaziantep
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler!
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler! İstanbul'un Esenyurt İlçesinde evinde ölü bulunan 2 çocuk babası Eyüp Çevik’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet, Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik'in olay sonrası gittiği Mardin’de "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek ifade vermesiyle ortaya çıktı. Hüseyin Çevik, yengesiyle işbirliği yapıp yemeklere fare zehri katarak ağabeyi Eyüp Çevik'i öldürdüklerini itiraf etti.
22.05.2024 Gündem
Pişirme kağıdının sağlıklısı bu detayda saklı; alırken kimse dikkat etmiyor! Hormon dengesini altüst ediyor
Pişirme kağıdının sağlıklısı bu detayda saklı; alırken kimse dikkat etmiyor! Hormon dengesini altüst ediyor Pişirme kağıdı, yemek hazırlama ve depolamada oldukça pratik ve hijyenik biliniyor. Isıya dayanıklı bu kağıtlar, yemeğin tepsiye yapışmamasını sağlar. Bu yönden sağlıklı olduğu düşünülebilir. Ancak göründüğü kadar masum değil. Türlere ayrılan pişirme kağıtlarının insan sağlığı üzerindeki etkisi tahmin edilemiyor.
22.05.2024 Basketbol
Hamile eşini öldüren sanık hakkında karar açıklandı!
Hamile eşini öldüren sanık hakkında karar açıklandı! Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Cengiz Topel Mahallesinde 4 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu (28) 25 bıçak darbesiyle öldüren Salim Koyuncu (29), ilk duruşmada, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı açıklandı.
21.05.2024 Gündem
Dibi tutup yanmış tavayı ayna gibi yapan tüyo; Formülü keşfeden ev hanımları oldu
Dibi tutup yanmış tavayı ayna gibi yapan tüyo; Formülü keşfeden ev hanımları oldu Tavaların altı yemek yaparken yanabilir. Kötü ve hijyenik olmayan bir görüntüye sebep olur. Temizlemesi de ayrı bir dert haline gelir. Ancak bir formül var ki ev hanımlarının hayatını kurtarıyor.
21.05.2024 Yaşam
Gaziantep, Türkiye’nin coğrafi işaret konusundaki örnek şehri
Gaziantep, Türkiye’nin coğrafi işaret konusundaki örnek şehri Unesco yenilikçi Kentler Ağında Türkiye’nin ilk gastronomi şehri olarak yer alan Gaziantep’te şehre ait ürünler coğrafi işaret tescili ile koruma altına alınarak geleceğe taşınıyor.
23.05.2024 Gaziantep
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Peki, Muhsin Berzeg kimdir, nasıl ve ne zaman öldü?
20.05.2024 Gündem
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar'ın evinde kalan Selin Öztürk, “Babama gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Kızı Selin Öztürk’ten, 41 gündür haber alınamaması üzerine anne Yeliz Karalar, kızının hayatından endişe ettiğini belirtti. Karalar, ""Kızım zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" dedi.
20.05.2024 Gündem
4 gündür yemek yemiyor! Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti
4 gündür yemek yemiyor! Hastalıklarla mücadele eden Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti Farah Zeynep Abdullah, rahatsızlıklarından dolayı açlık diyetine başladı. Kampa giden oyuncu, "Hiçbir şey çiğnemiyorum, yemek yemiyorum" diyerek 4 gündür sadece sıvı ile beslendiğini söyleyerek dikkat çekti.
20.05.2024 Magazin
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu Konya'da bir bahçeye girdiği için sopayla şiddet uygulanan sokak köpeğinin beyninde hasar oluştu. Yürüme ve görme kaybı yaşayan sokak köpeği 'Zen', Ankara'daki veteriner fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde uygulanan ergoterapi ve hidroterapi tedaviyle sağlığına kavuştuğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor Kurumsal kariyerin ardından hobi olarak üretmeye başladığı dekorasyon ürünlerinde bir markayla faaliyet gösteren Sinem Türetken, e-ticaretin gücüyle dünyaya açıldığını söyledi. Türetken, Dışişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı için yaptığı yurt dışı seyahatlerinde hediye olarak kendi ürünlerini seçtiğini ifade etti.
15.05.2024 Gündem
Dünyaca ünlü masallar engelsiz bir dünya için yeniden yazıldı
Dünyaca ünlü masallar engelsiz bir dünya için yeniden yazıldı Küresel masallar, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla yeniden yorumlandı.
14.05.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Gaziantepli girişimci kadının ev yapımı mumbarları tüm Türkiye'de biliniyor
Gaziantepli girişimci kadının ev yapımı mumbarları tüm Türkiye'de biliniyor Şehirde Hattuç Bacı olarak tanınan Hatice Akdulum 2016’da başladığı Antep mumbar dolması üretimi ile Türkiye çapında mumbar düşkünleri tarafından tanınıyor.
15.05.2024 Gaziantep
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Yumurta, sarımsak ya da patates... Nasıl pişirilir? Herkes ayrı cevap veriyor, püf noktaları bilinmiyor!
Yumurta, sarımsak ya da patates... Nasıl pişirilir? Herkes ayrı cevap veriyor, püf noktaları bilinmiyor! Yemek pişirmek kültürden kültüre farklılıklar gösterebilir. Ancak bazı püf noktalar bilindiği takdirde hem zamanda tasarruf edilir hem de lezzet alınır. Peki yumurta, sarımsak ya da patates nasıl pişirilir? Detaylar haberimizde.
12.05.2024 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Çağla Şıkel kendini kulübeye kapattı! Ne yemek yedi ne su içti
Çağla Şıkel kendini kulübeye kapattı! Ne yemek yedi ne su içti Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Çağla Şıkel, kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapattı. Bu süre içerisinde ne yemek yiyen ne de su içen Şıkel, kulübeden çıktığı anları da takipçileriyle paylaştı.
11.05.2024 Magazin
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır? Nijerya'da hayvandan insana bulaşan ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle 4 ayda 156 kişi yaşamını yitirdi. Şubat 2023'te Nijerya hükümeti, Lassa ateşi salgını nedeniyle "acil durum" ilan etmişti. Peki, Lassa ateşi nedir, belirtileri neler? Lassa salgını nasıl bulaşır?
10.05.2024 Gündem
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Yemek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.