ÖSYM duyurdu! 2022 YDS sınav sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç öğrenme ekranı!
ÖSYM duyurdu! 2022 YDS sınav sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç öğrenme ekranı! ÖSYM, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın (2022-YDS/1) açıklandığını duyurdu. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek. İşte ÖSYM sonuç ekranı!
26.04.2022 Eğitim
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? ÖSYM tarafından YDS ile kez 91 il merkezinde yapıldı. YDS için sabah saatlerinden itibaren ter döken adaylar, YDS soru ve cevaplarının ile YDS sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki, YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
10.04.2022 Eğitim
YDS sonuçları açıklandı! YDS/3 sınav sonucu sorgulama linki
YDS sonuçları açıklandı! YDS/3 sınav sonucu sorgulama linki YDS/3 sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına katılan adaylar arayışa geçti. Peki YDS sınav sonuçları nereden öğrenilir?
12.12.2018 Gündem
YDS sonbahar dönemi sınav sonuçları açıklandı!
YDS sonbahar dönemi sınav sonuçları açıklandı! YDS sonbahar dönemi sınav sonuçlarının belli olacağı tarih merakla bekleniyordu ve açıklandı. ÖSYM'nin 9 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği YDS sonbahar dönemi sınavının sonuçları belli oldu. YDS sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor.
4.10.2018 Gündem