Yayın

Yayın

Son dakika yayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.583 yayın haberi bulunmuştur. Tüm yayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son haftada deplasmanda Plymouth'a mağlup olmuştu. 70 puan toplayan play-off sınırında kalan İngiliz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz basını da buna anlam veremeyerek şaşkınlığını gizlemedi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir?
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir? Dünya çapında büyük bir ilgiyle izlenen Eurovision 2024 İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Bu sene yarı finalde 2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertap Erener'de şampiyonluğu getiren şarkıyı seslendirecek. Peki, Eurovision 2024 ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Eurovision 2024 nereden izlenir?
7.05.2024 Gündem
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak'
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak' Yapay zeka ve büyük veri konusunda yürüttüğü teknik çalışmalar kapsamında rehberin hazırlandığını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka (ÜYZ) kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı?
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı? Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? Başladığı günden bu yana ilgi çeken Bahar dizisi reytginlerde de istediği başarıyı yakaladı. Ancak 7 Mayıs 2024 Show Tv yayın akışında dizinin yeni bölümü yayınlanacağı bilgisine rağmen gazeteci Birsen Altuntaş flaş haberi verdi.
7.05.2024 Yaşam
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth ve Bad Bunny gibi ünlülerden oluşan grubun ev sahipliği yapacağı Met Gala’nın kırmızı halı konukları ise Lady Gaga, Rihanna, Kim Kardashian ve Billie Eilish gibi isimler olacak. Peki, Met Gala Türkiye saati ile kaçta, Met Gala kaç saat sürüyor? Met Gala nereden izlenir?
6.05.2024 Dünya
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın..
BM’den İsrail'e uyarı! Yasağı kaldırın.. İsrail hükümetini Al Jazeera medya kuruluşunun yayın yapmasını yasaklama kararı vermesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, "İfade özgürlüğü temel bir insan hakkıdır, yasağı kaldırın" dedi.
6.05.2024 Gündem
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve kişisel verilerin ifşasına yol açan görüntüler ile eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğindeki ifadelere ilişkin 2 televizyon kanalına idari para cezası uyguladı.
3.05.2024 Gündem
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
1.05.2024 Magazin
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bir Sevdadır yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Bir Sevdadır dizisi çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Peki, Bir Sevdadır yeni bölüm ne zaman, Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta var mı? Bu akşam Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü yok mu?
1.05.2024 Magazin
Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. Dortmund sahasında PSG'i konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve kadrolar da yer alıyor. Peki, Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.05.2024 Şampiy10
Neşet Turan öldü mü, Yürüyen Adam Neşet Turan’a ne oldu? Kamyon çarpma anı gündem olan enerji içeceği diyen Neşet Turan kimdir?
Neşet Turan öldü mü, Yürüyen Adam Neşet Turan’a ne oldu? Kamyon çarpma anı gündem olan enerji içeceği diyen Neşet Turan kimdir? Sosyal medyada yayınladığı enerji içeceği videolarıyla tanınan Neşet Turan’un kaza anı gündem oldu. Kendilerine 'Yürüyen Adamlar' diyen grup, Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek yola çıktı. Neşet Turan’a güzergah boyunca ilerlerken canlı yayın esnasında kamyon çarptı. Kazada ağır yaralanan Turan, hastaneye kaldırıldı. Peki, Neşet Turan'a ne oldu, öldü mü? Enerji içeceği diyen adam Neşet Turan kimdir?
30.04.2024 Gündem
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor Avrupa ülkelerine vize çilesi sürerken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ iddia edildi. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, artan talep nedeniyle yoğunluk yaşandığını öne sürdü.
30.04.2024 Gündem
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
Üreticilerin ihtiyaçları anketle tespit ediliyor
Üreticilerin ihtiyaçları anketle tespit ediliyor Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" anketi ile üreticilerin ihtiyaçları tespit ediliyor.
27.04.2024 Adana
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı?
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı? Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Peki bu akşam Bahar yeni bölüm var mı? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor FB CANLI YAYIN
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor FB CANLI YAYIN Heyecan Sivasspor - Fenerbahçe maçıyla devam ediyor. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve maçta Cihan Aydın düdük çalacak. Fenerbahçe, Sivasspor'u deplasmanda yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
22.04.2024 Futbol
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Yayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.