Yasemin Yürük

Yasemin Yürük

Son dakika Yasemin Yürük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Yürük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Yürük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Yürük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin yürük gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 yasemin yürük haberi bulunmuştur. Tüm yasemin yürük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti 'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da tatile devam ediyor. Müziğe verdiği arada spor eğitmenliğine yönelen 36 yaşındaki Yürük arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta sörf tahtası üzerinde eğlenceli anlar yaşadı. Kameralara yansıyan görüntüler gülümsetti.
26.08.2023 Magazin
Yasemin Yürük: Hepsi grubu dağıldığında depresyona girdim
Yasemin Yürük: Hepsi grubu dağıldığında depresyona girdim Hepsi grubu ile tanınan şarkıcı ve dansçı Yasemin Yürük, Hepsi grubunun dağılma süreci hakkında konuştu. Grup hakkında pek çok bilinmeyen bilgiyi paylaşan Yasemin Yürük, "Hepsi grubu dağıldığında depresyona girmiştim" itirafında bulundu.
25.06.2023 Magazin
Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' yanıtı!
Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' yanıtı! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, 13 Aralık 2021 tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Otomobilden Ergül yaralı olarak çıkmış, Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra zor günler geçiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olarak, "Google'da ağlayan Gülçin olarak kalmak istemiyorum" demişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı; bu sözlerini açıklarken; Hepsi grubundan arkadaşı Yasemin Yürük'ün '20'inci yıl konseri' fikriyle ilgili de konuştu.
17.09.2022 Magazin
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim 2000’li yılların en popüler gruplarından biri olan Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde. 2014 yılında Hepsi grubu kariyerini noktaladı. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, geçtiğimiz günlerde Hepsi'nin yeniden bir araya gelmeyeceğini açıklamıştı. Yürük ise yıllar sonra “Düştüm Gülüşüne” şarkısıyla müzik dünyasına döndü. Yürük, “Şarkı söylemeye devam edeceğim. Oyunculuğa da dönmek istiyorum” dedi.
21.08.2022 Magazin
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bizim birleşmemiz imkansız
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' açıklaması: Bizim birleşmemiz imkansız Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, muhabirlerle sohbet etti. İzel-Çelik-Ercan'ın yeniden bir araya geldiğini gazetecilerden öğrenen Yürük, "Grup olarak sizden de böyle bir hareket gelir mi?" sorusuna, "Biz birleşmeyiz artık. İmkansız gibi bir şey. Herkesin hayat akışı başka bir noktada. Kızların çocukları var. Gülçin, devam ediyor ama bir araya gelmem mümkün değil" cevabını verdi.
10.08.2022 Magazin
Yasemin Yürük mayolu pozuyla şov yaptı!
Yasemin Yürük mayolu pozuyla şov yaptı! 2005 tarihinde ortaya çıkan ve daha sonra yollarını ayıran Hepsi Grubu’nun üyelerinden Yasemin Yürük, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yasemin Yürük son olarak mayosuyla güneş banyosu yaptığı anları paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Hepsi grubu barıştı!
Hepsi grubu barıştı! Hepsi grubundan Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı arasındaki buzlar birkaç gün önce erimişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından Gülçin Ergül ile grubun diğer üyesi Cemre Kemer de barıştı.
19.05.2020 Magazin
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? İşte Gülçin Ergül'ün hayatı...
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? İşte Gülçin Ergül'ün hayatı... 2000'li yılların en sevilen müzik gruplarından olan Hepsi grubu bir döneme damga vurmuştu. Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük'ten oluşan Hepsi grubu Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılmasıyla dağılmıştı. Son günlerde Gülçin Ergül ve Eren Bakıcı arasındaki buzların eridiği haberi Hepsi grubu fanlarını sevindirdi. Bu haberin ardından sosyal medyada konuşulan Gülçin Ergül katıldığı magazin programlarıyla gündeme geliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? İşte Gülçin Ergül'ün hayatı hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
'Yeniden şarkı söylemeyi düşünmüyorum'
'Yeniden şarkı söylemeyi düşünmüyorum' 2000’li yılların popüler grubu Hepsi’nin üyesi Yasemin Yürük, önceki gün City's AVM'de objektiflere takıldı.
31.08.2019 Magazin
Yasemin Yürük'ten direk dansı şov
Yasemin Yürük'ten direk dansı şov Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun üyesi Yasemin Yürük, direk dansıyla sosyal medyaya gündem oldu.
22.06.2019 Magazin
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu!
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu! 2000'li yıllarda şarkılarıyla kendilerinden söz ettiren Hepsi Grubu'nun solisti Yasemin Yürük, direk dans yaptığı videoyla sosyal medyaya damga vurdu.
11.04.2019 Magazin
Neşeli üçlü
Neşeli üçlü ‘Bana Sevmeyi Anlat’ adlı dizisinde rol alan Seda Bakan, önceki gün ‘Hepsi’ grubundan Cemre Kemer ve Yasemin Yürük ile Akmerkez’de buluştu...
25.11.2016 Magazin
‘HEPSİ’ dağılmadı
‘HEPSİ’ dağılmadı Hepsi grubunun üyesi Yasemin Yürük önceki akşam Bebek’te aracının içinde görüntülendi...
16.08.2016 Magazin
Topukluları çıkarıp gol atıyorlar
Topukluları çıkarıp gol atıyorlar Kızlar Sahada Turnuvası’na katılan Nevresim Takımı’nın kurucusu Teknik Direktör Samet Aybaba’nın kızı Gülşen Aybaba ile kadın futbolunu konuştuk.
7.05.2016 Arşiv
Hepsi grubu geri dönüyor!
Hepsi grubu geri dönüyor! Üç yıl önce dağılan Hepsi Grubu yeniden birleşti...
28.04.2016 Magazin
"Onlar beni ilgilendirmiyor!"
"Onlar beni ilgilendirmiyor!" Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun yeniden bir araya geleceklerini yalanlayan Gülçin, "Onlar beni ilgilendirmiyor. Ben kendi işime bakıyorum." dedi.
26.07.2015 Magazin
Diziler kapışıyor
Diziler kapışıyor Eski dizilerle 18 yeni proje karşı karşıya
20.08.2012 Magazin
Yasemin’in aşkı
Yasemin’in aşkı Yasemin Yürük, bir süredir şarkıcı Bora Uzer’in kardeşi Tahsin Uzer’le birlikte
16.01.2012 Magazin
Ünlü şovmen ölümden döndü
Ünlü şovmen ölümden döndü Hepsi Grubu'nun başarılı üyesi ünlü şovmeni az daha eziyordu...
7.08.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Yürük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin yürük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.