Range Rover Westminster Türkiye'de
Range Rover Westminster Türkiye'de Land Rover’ın SUV’u Range Rover, Westminster ve Westminster Black Edition donanım paketi seçenekleriyle satışa çıktı. Her iki donanım paketi seçeneği de 2.0 litre 404 BG Plug-in Hybrid motora sahip.
26.04.2021 Otomobil
'DEAŞ Londra saldırılarının işaretini bir yıl önce verdi!'
'DEAŞ Londra saldırılarının işaretini bir yıl önce verdi!' Terör örgütü DEAŞ'ın, kimliğini gizleyerek kendileriyle iletişim kuran bir gazeteciyi, Westminster ve Londra köprülerinde gerçekleştirilen saldırılardan bir yıl önce bu mekanlarda saldırı düzenlemeye yönlendirdiği öne sürüldü.
4.09.2017 Dünya
Müslüman kadınlardan Londra’da el ele tutuşup kurbanları andı
Müslüman kadınlardan Londra’da el ele tutuşup kurbanları andı İngiltere’nin başkenti Londra’da geçtiğimiz Çarşamba günü düzenlenen silahlı saldırının ardından Müslüman kadınlar el ele tutuşarak Westminster Köprüsü üzerinde saldırıda hayatını kaybedenleri andı.
27.03.2017 Dünya
Sosyal medyada linç edildi! Fakat gerçek ortaya çıktı...
Sosyal medyada linç edildi! Fakat gerçek ortaya çıktı... İngiltere terör saldırısının yaralarını sarmaya çalışırken saldırı sırasında çekilen bir fotoğrafa sosyal medyada tepkiler yağdı. Kareyi yakalayan fotoğrafçı ise gerçeği anlattı.
24.03.2017 Dünya