Vodafone Türkiye

Vodafone Türkiye

Son dakika Vodafone Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vodafone Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vodafone Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vodafone Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vodafone türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.604 vodafone türkiye haberi bulunmuştur. Tüm vodafone türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 bin cihaz geri kazanıldı
50 bin cihaz geri kazanıldı VODAFONE’un, yeni nesil perakende anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği Vodafone FLEX bir yılı geride bıraktı.
3.11.2023 Ekonomi
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül Dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık sektör derneği olan Interactive Advertising Bureau (IAB)’nin Avrupa bölgesel kuruluşu IAB Europe tarafından düzenlenen MIXX Awards Europe 2023'te en başarılı dijital reklamlar ödüllerini aldı.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada bölgede bulunan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hatlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendiği duyuruldu. Turkcell, deprem bölgesinde iletişim ihtiyaçlarının kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu. Açıklamada, Afet bölgesindeki kullanıcılarımıza ücretsiz görüşme, SMS ve internet içeren “Acil İletişim Paketi” ile bölgedeki arama kurtarma ekiplerine “Kahraman Paketi” tanımlayarak iletişim desteği veriyoruz” denildi. Vodafone da, depreme yönelik aldığı tedbirleri ve yardım çalışmalarını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Vodafone Türkiye, 2021-2022 mali yıl sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye, 2021-2022 mali yıl sonuçlarını açıkladı Vodafone, Nisan 2021 - Mart 2022 arası dönemi kapsayan mali yıl sonuçlarını açıkladı. Şirket son 1 yılda 2.6 milyar TL’lik yatırım yaptı.Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy “Vodafone olarak, Türkiye pazarında 16 yılı geride bıraktık. 2021-22 mali yılında toplam 2.6 milyar TL yatırım yaparak Türkiye ekonomisine ve dijitalleşmeye katkıda bulunduk. Geleceğin dijital servislerde olduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncemizin bir sonucu olarak, 2025 yılına kadar Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için ‘Yeni Nesil Bağlantı, Dijital Operatör ve Kurumsal Çözümler’ unsurlarından oluşan planımıza odaklanmaya devam ediyoruz" dedi.
17.05.2022 Ekonomi
KOBİ'lere özel dijital danışmanlık platformu
KOBİ'lere özel dijital danışmanlık platformu KOBİ’leri günümüzün dijital ihtiyaçları hakkında bilgilendirme ve geleceğe hazırlama hedefiyle yeni dijital danışmanlık platformu V-Hub ile KOBİ’lere “Dijital Beceriler ve Verimlilik”, “Dijital Güvenlik” ve “Uzaktan Çalışma” olmak üzere 3 farklı alanda hizmet verilecek. Vodafone Business, ücretsiz sunacağı V-Hub platformu ile 1 yıl içerisinde 50 bin kişiye fayda sunmayı hedefliyor.
23.03.2022 Ekonomi
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor Vodafone, Türkiye’de de 2025 yılına kadar kadın çalışan oranını yüzde 44’ten yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye Vodafone Vakfı'nın da kadınların güçlenmesi amacıyla hayata geçirdiği projelerle son 11 yılda 61 bine yakın kadına ulaşırken, toplam 8,7 milyon TL’lik yatırım yaptıığı belirtildi.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Vodafone Türkiye 2021-22 mali yılı 3. çeyrek sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye 2021-22 mali yılı 3. çeyrek sonuçlarını açıkladı Vodafone Türkiye, istikrarlı büyümesini 2021-22 mali yılının 3. çeyreğinde de sürdürdü. Ekim-Aralık 2021 dönemini kapsayan 3. çeyrekte şirket, servis gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22 artırdı. Vodafone Türkiye'nin servis gelirleri mali yılın 3. çeyreğinde 4,5 milyar TL'ye ulaştı.
2.02.2022 Ekonomi
Vodafone Discover’da işe alınanların yüzde 60’ı kadın
Vodafone Discover’da işe alınanların yüzde 60’ı kadın Vodafone’un 2008’den bu yana sürdürdüğü Discover Genç Yetenek Programı’nda işe alım süreci tamamlandığını duyurdu. Bu yıl 7 bini aşkın başvurunun yapıldığı programa ilk etapta 32 üniversiteden 71 genç kabul edildi. Aralık itibariyle de 12 genç daha programa katılacak, böylelikle 83 yeni mezun çalışma hayatına katılmış olacak. Programa katılanların yüzde 60’ını ise kadın çalışanlar oluşturdu.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
İşini kaybedenlere 13 milyonluk destek
İşini kaybedenlere 13 milyonluk destek Pandemide işini kaybedenlere destek olmak için ‘Bu Işte Birlikteyiz’ adlı platform kuran Vodafone, burada iş arayanlara toplam 13 milyon TL’lik fayda sağlamayı hedefliyor.
27.04.2021 Ekonomi
e-devlet'te dev değişim! Bütünleşik hizmet, yapay zeka...
e-devlet'te dev değişim! Bütünleşik hizmet, yapay zeka... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. e-Devlet'te dev değişim! Açıklama yapıldı. Artık e-Devlet kullanımı daha da yaygınlaştırılacak. Tamamen değişiyor. Yapay zeka kullanımı gündemde. e-Devlet kullanımı kolaylaşacak. Bütünleşik hizmetler sunulacak.
25.03.2021 Gündem
1500 yerleşim yeri daha "çevrim içi" olacak
1500 yerleşim yeri daha "çevrim içi" olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, nüfusu 500'den az olan ve bugüne kadar hiçbir mobil haberleşme hizmeti alamayan 1500 yerleşim yerinin daha kapsama alanına dahil edilmesi amacıyla bu yıl 77 milyon 560 bin lira harcama yapacak.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: Teknoloji dünyasında hesap verilebilirliğin tesis edilmesi gerekiyor
Bakan Varank: Teknoloji dünyasında hesap verilebilirliğin tesis edilmesi gerekiyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, küresel teknoloji devlerinin yeri geldiğinde ayrı bir devlet aygıtı gibi kararlar alabildiğini belirterek, "Teknoloji dünyasında, evrensel değerlerin, adaletin, aşırılıklarla mücadelenin, otokontrolün ve hesap verilebilirliğin tesis edilmesi gerekiyor. Birinci Sanayi Devrimi'ni kazananlarının kurduğu sömürge düzeninin bir benzerinin, bugün 4. Sanayi ve Teknoloji Devrimi'nde yaşanmasının önüne geçmeliyiz." dedi.
20.01.2021 Ekonomi
Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi'nde flaş gelişme
Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi'nde flaş gelişme Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi'nde ilk fazın yılın birinci çeyreğinde tamamlanacağını söyledi.
20.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan flaş karar!
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan flaş karar! Turkcell, Türk Telekom müşterileri ve Vodafone İletişim Pass kullanıcıları BiP ve Yaay'ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.
15.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli ve milli e-SIM kart geliyor!
Yerli ve milli e-SIM kart geliyor! eSIM altyapısının uluslararası standartlara uygun olarak geliştirildiğini söyleyen Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, “Bu teknolojiyle SIM kartlarının sağladığının üzerinde güvenlik ve koruma seviyesi sağlanabilecek. Acil uyarı sistemlerinin gelişiminin de önü açılacak” diye konuştu.
25.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Deprem sonrası operatörlerden ücretsiz konuşma ve internet
Deprem sonrası operatörlerden ücretsiz konuşma ve internet İzmir'de meydana gelen deprem sonrası Türk Telekom ve Vodafone, bölgede yaşayan vatandaşların iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet hizmeti verileceğini açıkladı.
30.10.2020 Ekonomi
Başvurular başladı! Son tarih 28 Ekim
Başvurular başladı! Son tarih 28 Ekim E-atık yönetimi sorununa sistemsel bir çözüm aramak amacıyla Vodafone tarafından hayata geçirilen açık inovasyon programı ReWorld için başvurular başladı.
22.09.2020 Ekonomi
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!  En büyük olacak
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak! En büyük olacak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bünyesinde oluşturulan Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM), Türkiye'ye yönelik siber saldırıları anlık tespit ederek engelleyecek.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Ocak 2020'de başlıyor! Babalara da 112 gün doğum izni
Ocak 2020'de başlıyor! Babalara da 112 gün doğum izni Türkiye’de sadece doğum yapan kadınlara verilen 112 günlük doğum izni, artık babalara da verilecek. Vodafone Grubu’nun ilk önce Türkiye’de hayata geçireceği uygulamayla babalar da tam ücretli olarak izin kullanabilecek. Uygulama 1 Ocak’ta başlayacak.
18.12.2019 Çalışan Hakları
Türkiye'de teknoloji sektöründe 245 bin kişi çalışıyor
Türkiye'de teknoloji sektöründe 245 bin kişi çalışıyor Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Öney, "Türkiye'de toplam iş gücü 30 milyon 550 bin iken, teknolojide çalışan kişi sayısına baktığımızda sadece 245 bin." dedi.
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Vodafone 41. İstanbul Maratonu'nda rekor kırıldı
Vodafone 41. İstanbul Maratonu'nda rekor kırıldı "İstanbul senin, durma koş" sloganıyla 3 kategoride gerçekleştirilen organizasyonun startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Maraton ve 15 kilometrelik çipli koşuya 106 ülkeden 37 bin çipli sporcu, halk koşusuna yaklaşık 100 bin vatandaş katılıyor. Maratonu erkeklerde Kenyalı atlet parkur rekoru kırarak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Vodafone Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vodafone türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.