Vitor Pereira

Vitor Pereira

Son dakika Vitor Pereira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vitor Pereira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vitor Pereira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vitor Pereira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vitor pereira gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.922 vitor pereira haberi bulunmuştur. Tüm vitor pereira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vitor Pereira'dan Arda Güler itirafı: Yeter artık demek zorunda kalırdık
Vitor Pereira'dan Arda Güler itirafı: Yeter artık demek zorunda kalırdık Bir dönem Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan ve Arda Güler'e şans veren Portekizli teknik adam Vitor Pereira, İspanyol basınına Ard Güler ile ilgili bir itirafta bulundu. İşte detaylar...
8.11.2023 Fenerbahçe
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
Vitor Pereira ve İsmail Kartal onun yüzüne bakmadı 15 milyon euro'ya imza atmak için yola çıktı
Vitor Pereira ve İsmail Kartal onun yüzüne bakmadı 15 milyon euro'ya imza atmak için yola çıktı 2021 yılında 5 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye imza atmasına rağmen kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve 4 milyon euro'ya Bundesliga ekibine gönderilen tecrübeli golcünün 15 milyon euro'ya Serie A'ya gideceği ortaya çıktı. İşte Vitor Pereira ve İsmail Kartal'la birlikte çalışmasına rağmen burun kıvrılan o forvet...
1.08.2023 Fenerbahçe
Sözleşme menajerine gönderildi! Zajc yeniden Fenerbahçe'de
Sözleşme menajerine gönderildi! Zajc yeniden Fenerbahçe'de Fenerbahçe ile kontratı sona eren Miha Zajc, Sarı Lacivertli kulüple yeniden anlaşmaya vardı.
27.07.2023 Fenerbahçe
Kim Min Jae ve Crespo tam isabet sağlamıştı! Vitor Pereira'dan Ali Koç'a bir yıldız daha
Kim Min Jae ve Crespo tam isabet sağlamıştı! Vitor Pereira'dan Ali Koç'a bir yıldız daha Daha önce Kim Min Jae ve Miguel Crespo gibi yıldız futbolcuları Fenerbahçe'ye kazandıran Vitor Pereira'nın Ali Koç'a bir oyuncu daha teklif ettiği ortaya çıktı. Portekizli teknik adamın 20 yaşındaki Uruguaylı orta sahayı önerdiği anlaşılırken, Sarı Lacivertli yönetimin bu transfer için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı kaydedildi.
23.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Vitor Pereira'nın transferine güle güle: Kendine hemen kulüp bul
İsmail Kartal'dan Vitor Pereira'nın transferine güle güle: Kendine hemen kulüp bul Fenerbahçe transfer haberleri... Sarı Lacivertli takımda kalıp kalmayacağı kangren haline gelen yıldız futbolcuya yollar ayrılıyor. Vitor Pereira dönemimde kadroya katılan orta sahaya 'kendine yeni bir kulüp bul' denirken, 27 yaşındaki oyuncunun transfer görüşmelerine başladığı bildirildi.
21.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan İsmail Kartal'ın prensine rest: Ya yeni sözleşmeye imza at ya da kendine yeni takım bul
Ali Koç'tan İsmail Kartal'ın prensine rest: Ya yeni sözleşmeye imza at ya da kendine yeni takım bul Fenerbahçe'de durumu henüz netleşmeyen ve yeni sözleşme konusunda pek de istekli olmayan yıldız futbolcuya Sarı Lacivertli yönetim rest çekti. Vitor Pereira'dan sonra göreve gelen İsmail Kartal'ın 14 maçta oynattığı 27 yaşındaki Portekizlinin menajerine talimat verdiği kaydedilirken, Ali Koç'un oyuncuya ''Ya kafanı buraya ver ya da performansını artır" tavsiyesinde bulunduğu bildirildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Mesut Özil'i kadro dışı bırakıp onu oynatıyordu! İşte İsmail Kartal'ın yeni 10 numarası
Mesut Özil'i kadro dışı bırakıp onu oynatıyordu! İşte İsmail Kartal'ın yeni 10 numarası Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Emre Bol, İsmail Kartal ve Arda Güler hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım döneminde forvet transferi yapılmaması sebebiyle büyük sıkıntı yaşayan Kartal'ın Vitor Pereira'dan sonra 2.4 puan ortalaması yakaladığını hatırlatan Bol, tecrübeli teknik direktörün başarılı olacağına inanırken, ünlü yorumcunun 'Arda Güler bana göre takımdan ayrıldı, Ali Koç birkaç transferi açıkladıktan sonra Arda'nın gidişini duyuracak' sözleri büyük dikkat çekti.
30.06.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
Serdar Dursun'a 9 gol attıran İsmail Kartal Dzeko'ya en az 25 gol attırır!
Serdar Dursun'a 9 gol attıran İsmail Kartal Dzeko'ya en az 25 gol attırır! Ryan Kent transferinden sonra ikinci bombasını patlatan ve Edin Dzeko'yu imza atması için İstanbul'a davet eden Fenerbahçe'de yeni bir dönem başlıyor. İsmail Kartal'la prensip anlaşmasına varan Ali Koç'un çalışmalarına tam gaz devam ettiği belirtilirken, 2021-22 sezonunda Vitor Pereira'dan sonra göreve gelen ve Serdar Dursun'a 9 gol attıran tecrübeli teknik adamın Dzeko'yla çift haneli rakamları yakalayacağı kaydedildi.
22.06.2023 Fenerbahçe
Hepsi ortaya çıktı! İşte Arda Güler'in peşinden koşan 9 dev kulüp
Hepsi ortaya çıktı! İşte Arda Güler'in peşinden koşan 9 dev kulüp Fenerbahçe'de oynadığı futbolla yeteneğini ve kalitesini gösteren Arda Güler için Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid, Leipzig, Ajax, Benfica, Arsenal ve Newcastle sıraya girmiş durumda.
6.06.2023 Galatasaray
Sadece Ferdi Kadıoğlu için geldi demişlerdi! Meğer 2 yıldızı daha takibe almışlar
Sadece Ferdi Kadıoğlu için geldi demişlerdi! Meğer 2 yıldızı daha takibe almışlar Anderlecht'teki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılarak Ajax'ın akademisinde göreve başlaması beklenen Robin Veldman, Fenerbahçe'nin yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu haricinde Batshuayi ve Arda Güler'i de yakından takip ettiği ortaya çıktı.
29.05.2023 Fenerbahçe
Ve İsmail Kartal bombası patladı! 4 yıllık dönem sona eriyor...
Ve İsmail Kartal bombası patladı! 4 yıllık dönem sona eriyor... Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira yönetiminden Fenerbahçe'yi devralan ve gösterdiği performansla ayakta alkışlanan İsmail Kartal'ın yeni durağı belli oldu. İşte tecrübeli teknik adam cephesindeki sıcak gelişmeler...
26.05.2023 Sivas Spor
Comolli almış Vitor Pereira 20 milyon euro yapmıştı! Fenerbahçe'de yeri doldurulamayacak 2 ayrılık...
Comolli almış Vitor Pereira 20 milyon euro yapmıştı! Fenerbahçe'de yeri doldurulamayacak 2 ayrılık... Bu sezon oynadıkları futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken ve Napoli, Newcastle, PSG, B.Dortmund gibi kulüplerin radarına giren iki yıldız Fenerbahçe'den ayrılmaya çok yakınlar. İngilizlerin 40 milyon euro'yu gözden çıkardığı oyuncuların Premier Lig'de boy göstermek istedikleri öğrenilirken, gelecek sezon şampiyon olmak isteyen Ali Koç'un süper starları bırakmaya niyetinin olmadığı bildirildi.
18.05.2023 Fenerbahçe
İtalya basını Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü duyurdu! Ali Koç Portekizli hocadan vazgeçmiyor
İtalya basını Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü duyurdu! Ali Koç Portekizli hocadan vazgeçmiyor Süper Lig'de Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Sivasspor'la yarı final mücadelesi vermeye hazırlanan Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona eriyor... İtalya basınında yer alan habere göre; Ali Koç 48 yaşındaki Portekizli hocayla el sıkıştı. Şu anda Shabab Al-Ahli'de görev alan tecrübeli teknik adam 2016'da Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'sini Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda elemişti.
9.05.2023 Fenerbahçe
Jesus bilmecesi sona erdi! Flamengo resmen açıkladı
Jesus bilmecesi sona erdi! Flamengo resmen açıkladı Jorge Jesus'un durumundaki belirsizliği daha fazla beklemek istemeyen Flamengo, Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'yi teknik direktörlük koltuğuna getirdi.
15.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Rui Costa'ya telefon: Arda Güler'i kaçırmayın
Jorge Jesus'tan Rui Costa'ya telefon: Arda Güler'i kaçırmayın Vitor Pereira'nın 'böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dediği, İsmail Kartal'ın ise sık sık forma şansı verdiği Arda Güler gösterdiği başarılı performansla her ne kadar camianın takdirini toplasa da Jorge Jesus'un 18 yaşındaki yıldızı ilk 11'de oynatmaması büyük eleştiri topluyor. Arda Güler gibi Zajc'ı da yedek kulübesine hapseden Portekizli teknik adam hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atılırken, Serdar Ali Çelikler'in 'Jesus-Arda Güler' çekişmesinin perde arkasını aralaması oldukça dikkat çekti.
13.04.2023 Fenerbahçe
Flamengo Vitor Pereira'yı gönderdi hemen Jorge Jesus'a sarıldı
Flamengo Vitor Pereira'yı gönderdi hemen Jorge Jesus'a sarıldı Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Flamengo, Jorge Jesus'la görüşmelere başladı.
12.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi Adı sık sık Flamengo, Suudi Arabistan Milli Takımı ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus'un yeni sözleşme imzalama konusunda Ali Koç'la masaya oturabileceği öğrenildi.
10.04.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal döneminde uçuyorlardı! Jorge Jesus geldi 4 futbolcunun Fenerbahçe kariyeri bitti
İsmail Kartal döneminde uçuyorlardı! Jorge Jesus geldi 4 futbolcunun Fenerbahçe kariyeri bitti Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'dan sonra göreve gelen ve takıma yaptığı dokunuşlarla büyük dikkat çeken İsmail Kartal'ın 4 prensi Jorge Jesus'la resmen yokları oynuyor. Kim Min Jae'nin yerini dolduramayan Portekizli teknik adamın Samet Akaydın, Gustavo Henrique ve Luan Peres'te karavana attığı gözlemlenirken, transfere 43 milyon euro harcanıp Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kalınması ise camiada tepkilere yol açtı.
5.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye transferde şok! '20 milyon euro'ya ona vereceğimize bedavaya Zaha'yı alırız'
Fenerbahçe'ye transferde şok! '20 milyon euro'ya ona vereceğimize bedavaya Zaha'yı alırız' Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe'de çıkış yakalayan, bu sezon ise Jorge Jesus'la Avrupa devlerini peşinden koşturan yıldız futbolcuya transferde kötü haber geldi. Alman kulübü Dortmund'un Sarı Lacivertli yönetiminin 20 milyon euro'luk bonservis bedeliyle karşı karşıya kalır kalmaz Fildişili yıldızı istediği öğrenilirken, oyuncunun Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alması Ali Koç cephesinde şok etkisi yarattı.
22.03.2023 Fenerbahçe
Eyvah Jorge Jesus işsiz kaldı! Brezilya basınına beni bekleyin demişti ama...
Eyvah Jorge Jesus işsiz kaldı! Brezilya basınına beni bekleyin demişti ama... Fenerbahçe haberleri... Brezilya basınına yaptığı açıklamalarla olay yaratan ve Mayıs ayında geri dönüş sinyalleri veren Jorge Jesus'a kötü haber geldi. 2 ay sonra Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Portekizli teknik adamın hayalleri başına yıkılırken, Flamengo'nun Vitor Pereira ile yola devam etmesi 68 yaşındaki antrenörü derinden sarstı.
15.03.2023 Fenerbahçe
'Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum'
'Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum' Brezilyalı gazeteci Paparazzo Rubro-Negro, kanalında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yaratan Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi "Böylesine kritik bir maç öncesinde böyle bir konunun gündeme gelmesi beni fazlasıyla rahatsız etti." ifadelerini kullandı.
13.03.2023 Fenerbahçe
3 maç Vitor Pereira'yla yola devam edecekler 4.maç Jorge Jesus'u takımın başına geçirecekler!
3 maç Vitor Pereira'yla yola devam edecekler 4.maç Jorge Jesus'u takımın başına geçirecekler! Katar'da düzenlenen Dünya Kupası turnuvasından sonra ilginç bir şekilde konsantrasyon kaybına uğradığı iddia edilen ve kritik maçlarda sahadan yenilgiyle ayrıldığı gibi gol dahi atamayan Jorge Jesus cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor...
13.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Vitor Pereira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vitor pereira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.