Viber

Viber

Son dakika viber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viber gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 viber haberi bulunmuştur. Tüm viber haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında bir örgüt mensubunun dijital materyallerinden örgüt evlerinde ve dışarıda nasıl davranılacağına yönelik 'Tedbirname' ele geçirildi. 19 sayfalık tedbirnamede 'Neler Olmalı', 'Neler Olmamalı' şeklinde evde ve sosyal hayatta dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı. İşte FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer alan tedbirler: Örgüt içi konuşmalarda VPN çalıştırılarak Whatsapp, Signal ya da Viber kullanın. Okullarınızda sosyal olun. Kızları Whatsapp gruplarına alabilirsiniz. Öğrenci kulüplerine üye olun. Ulu orta cep telefonunuzdan bizim programlarınıza girmeyin. Girmeniz gerekiyorsa kamerasız ve tenha alanları tercih edin.
4.04.2022 Gündem
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış FETÖ'nün üst düzey TSK imamlarının, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in darbe mesajını verirken yanında olduklarını kanıtlayan bir rapor daha ortaya çıktı.
4.11.2021 Gündem
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor Akıllı telefon kullanımındaki artış siber güvenlik ile ilgili sorunları da beraberinde getirdi. Telefonların sonsuz faydalarının yanı sıra ciddi dezavantajları da var. Özellikle koronavirüs sürecinde sık sık gündeme gelen siber güvenlik sorunları tehdit oluşturuyor. Yapılan araştırmalar kötü amaçlı kimlik avı saldırılarında mesajlaşma uygulamalarının etkisinin olduğunu gösteriyor. Peki, Kimlik avı saldırıları nasıl gerçekleşiyor? Uygulamalarla hangi bilgiler ele geçiriliyor? Kimlik avı saldırılarından korunmak için neler yapılmalı? İşte uzman görüşleri...
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullananlar dikkat!
WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullananlar dikkat! WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullanaları çok yakından ilgilendiriyor. Ortaya çıktı. 6 ayda 100 bine yaklaştı. Kimlik avı dolandırıcıları arasında hangi mesajlaşma uygulamalarının daha yoğun olarak kullanıldığı araştırıldı. Birinci sırayı açık ara WhatsApp alırken, onu Telegram, Viber ve Hangouts takip etti.
20.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor Whatsapp güvenlik sözleşmesi çok fazla tepki çekti. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp sözleşmesini kabul etmeli miyiz?
Whatsapp sözleşmesini kabul etmeli miyiz? Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, kullanıcılarına gönderdiği sözleşme ile gündeme geldi. Whatsapp aldığı bir kararla köklü bir değişikliğe giderek gizlilik sözleşmesi ve veri paylaşımı kurallarını değiştirdi. Avrupa Birliği üye ülkelerinde yaşayan kullanıcıların verilerinin diğer şirketlerle paylaşılmayacağı bildirilirken ülkemizde aynı durum geçerli değil, sözleşmeyi onaylamayanlar 8 Şubat 2021 tarihi itibariyle uygulamayı kullanamayacaklar. Peki, Whatsapp sözleşmesini kabul etmeli miyiz? Whatsapp'a gelen sözleşme nedir? İletişimci Yazar Barış Karaoğlan, WhatsApp Sözleşmesinin bilinmeyenlerini anlattı. İşte Whatsapp sözleşmesi ile ilgili tüm detaylar...
9.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Eski iPhone'larda FaceTime çökmeye başladı
Eski iPhone'larda FaceTime çökmeye başladı Apple'ın iOS 13.4 güncellemesini alan eski model iPhone'larda FaceTime sorunu ortaya çıktı. FaceTime uygulamasını kullanmak isteyenler, görüntülü arama sağlayamıyor.
3.04.2020 Bilim ve Teknoloji
İş vaadiyle kandırıp fuhuş yaptıran çete çökertildi
İş vaadiyle kandırıp fuhuş yaptıran çete çökertildi Çeşitli yöntemlerle tanıştıkları kadınları ‘iş bulma’ vaadiyle yurt dışından Türkiye’ye getirip burada tuzağa düşürdükleri kişilere zorla senet imzalatarak fuhuş yaptıran uluslararası suç şebekesi, düzenlenen operasyonla çökertildi. Şebekenin akıl almaz yöntemleri polisi bile hayrete düşürdü.
13.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Aoun’un açıklaması sonrası ortalık cehenneme döndü
Cumhurbaşkanı Aoun’un açıklaması sonrası ortalık cehenneme döndü Lübnan'da hükümetin WhatsApp, Viber ve Messenger gibi uygulamalara 2020'den itibaren vergi uygulamaya başlanacağını açıklaması üzerine başlayan gösteri dalgası, Cumhurbaşkanı Michel Aoun’un açıklamaları üzerine yeniden alevlendi.
13.11.2019 Gündem
WhatsApp'ta büyük tehlike!
WhatsApp'ta büyük tehlike! WhatsApp'ta sesli görüşme yapmanıza olanak veren sesli arama özelliği kullanıcıların hayatını karartmak üzere.
14.05.2019 Bilim ve Teknoloji
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış Eski Kuzey Deniz Saha Komutanı Kurmay Başkanı Tuğamiral Harmancık'tan 11 Temmuz'da aldığı emirle harekete geçen SAT'çı eski Binbaşı Hakan Egemen, atış ve tahrip eğitimlerine, sadece darbe girişiminde yer alacak personeli dahil etti.
26.04.2019 Gündem
BlackBerry Messenger yolun sonuna geldi
BlackBerry Messenger yolun sonuna geldi WhatsApp ve Telegram gibi BlackBerry cihazlar arasında kullanıcıların kendi aralarında konuşmalarını sağlayan mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM) için yolun sonu göründü.
19.04.2019 Bilim ve Teknoloji
ByLock'tan Gülen'in "hükümeti meşgul edin" talimatı çıktı
ByLock'tan Gülen'in "hükümeti meşgul edin" talimatı çıktı FETÖ elebaşının, hain darbe girişiminden yaklaşık 6 ay önce örgüt mensuplarına gönderdiği, "Onları (hükümeti) toplum karşısında zor durumda bırakacak şeylerle meşgul edin. Eğer rahat bırakırsak bütün güçleriyle bizle uğraşacaklar. Bence arkadaşlar enerjilerini bu adamları meşgul edecek şeyleri bulmaya harcamalı. Buna kafa yormalı. Kafalarını kaşımalarına fırsat vermemeli." şeklindeki ByLock mesajı, örgütün sözde "Türkiye sohbet imamı" Mehmet Tabanca'nın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davanın gerekçeli kararında yer aldı.
26.03.2019 Gündem
"Adil Öksüz güvenli bir yere aktarıldı, yanlış yerde arıyorlar"
"Adil Öksüz güvenli bir yere aktarıldı, yanlış yerde arıyorlar" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 474 sanıklı davanın görülmesine devam edildi.
11.12.2018 Gündem
Viber’a gönderilen mesajları düzenleme özelliği geldi!
Viber’a gönderilen mesajları düzenleme özelliği geldi! Viber, kullanıcılarının yalvarışları sonucunda gönderilen mesajları düzenleme özelliğini getirdi. Viber, WhatsApp ya da Facebook Messenger kadar popüler olmasa da dünyanın farklı yerlerinden milyonlarca kullanıcıya sahip.
3.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Akıllı telefonlar için ‘Pegasus’ alarmı! Listede Türkiye de var
Akıllı telefonlar için ‘Pegasus’ alarmı! Listede Türkiye de var İsrailli bir firma tarafından üretilen ‘Pegasus’ adındaki casus uygulamanın 45 ülkede pek çok akıllı telefonu etkilediği iddia edildi. ABD basınında yer alan haberlere göre, ülkeler arasında Türkiye de var.
19.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Ortaya çıktı! İşte Eczacı Abdi
Ortaya çıktı! İşte Eczacı Abdi 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Üssü’nden yöneten sivil imam Hakan Çiçek ile FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Face Time’dan görüştüren “Eczacı Abdi” kod adlı Abdullah Bayram’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Emniyet’in Hakan Çiçek’in telefon incelemesine ilişkin hazırladığı rapora giren Bayram, Gülen’in en tepede bulunduğu örgüt şemasında yer aldı.
2.08.2018 Gündem
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
Uganda'da sosyal medyaya 'dedikodu' vergisi
Uganda'da sosyal medyaya 'dedikodu' vergisi Afrika ülkesinde Facebook, WhatsApp, Viber ve Twitter gibi sosyal medya platformlarını kullananlar 200 Şilin (5 cent) vergi ödemek zorunda kalacak. Ancak yetkililerin sosyal medya sitelerine girenleri nasıl tespit edeceği belli değil.
1.06.2018 Dünya
Firari FETÖ'cü Öz ve Kara'yı koruyan Alman gizli servis ajanı ortaya çıktı
Firari FETÖ'cü Öz ve Kara'yı koruyan Alman gizli servis ajanı ortaya çıktı ‘Sultan’ kod adlı gizli tanık FETÖ savcıları Kara ve Öz’le Almanya’ya kaçışlarından 7 ay sonra görüntülü görüşme yaptı. O görüşmede hainleri evinde koruyan Alman ajanı da ‘nasıl bir tip bakayım’ bahanesiyle görüntüleyen ‘Sultan’, fotoğrafları ve Kara’nın darbe yazışmalarını Başsavcıya verdi.
11.05.2018 Gündem
Devlet büyüklerinin  çocuklarını proje  olarak eğitiyorlarmış
Devlet büyüklerinin çocuklarını proje olarak eğitiyorlarmış MİT’in FETÖ’nün Balkan ayağına yönelik Kosova’da düzenlediği operasyonda yakalanan şüpheliler önceki gün “silahlı terör örgütü yöneticiliği ve uluslararası casusluk” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
12.04.2018 Gündem
FETÖ sanığı eski astsubaya kriptolu "darbe" talimatı
FETÖ sanığı eski astsubaya kriptolu "darbe" talimatı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe Karargahı'ndaki eylemlerle ilgili 244 kişi hakkında açılan davanın sanıklarından eski astsubay Burak Hancılar'ın, Line isimli program üzerinden şifreli yazışma yaptığı ve FETÖ'cülerden "darbe" talimatını bu program vasıtasıyla aldığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...
Silo: Amerikalılarla ilk temasım... Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD'yle anlaşma içerisinde, DEAŞ'lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi. Silo ayrıca, ilk temasını, "Benimle Suriye dışında görüşmek istediler. Helikopter benzeri bir araçla geldiler. Alıp Erbil’e götürdüler." sözleriyle anlattı. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
Google bütün cihazı ele geçiren virüsü ifşa etti!
Google bütün cihazı ele geçiren virüsü ifşa etti! Google, Android cihazlarındaki kötü amaçlı yazılımları ve güvenilmeyen uygulamaları tespit etmek ve engellemek için Play Protect programını başlattı. Bu proje kapsamında Skype aracılığıyla WhatApp konuşmalarını ele geçiren bir yazılım keşfedildi.
29.11.2017 Bilim ve Teknoloji
O villa FETÖ’nün misafirhanesiymiş
O villa FETÖ’nün misafirhanesiymiş FETÖ’nün sivil imamı Birol Kurubaş, darbe toplantısı yapılan villa için “Hava Kuvvetleri yapılanmasında misafirhane gibi kullanılan bir yer olduğunu tahmin ediyorum” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Viber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.