Var

Var

Son dakika var haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan var ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını var haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Var

haberleri sayfasında son dakika yaşanan var gelişmeleri de dahil olmak üzere 228.986 var haberi bulunmuştur. Tüm var haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024 Gündem
Emeklilere zam sürprizi! Hesaplamalar değişti, yeni maaş tablosu belli oldu
Emeklilere zam sürprizi! Hesaplamalar değişti, yeni maaş tablosu belli oldu Emeklilere zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu. SSK, Bağ-Kur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Temmuz zammıyla maaşlar artacak. Öte yandan emekliye refah paketi için çalışmalar sürüyor. Ocak-Haziran dönemi için en düşük emekli maaşı 10 bin TL, emekliye zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 artarken, promosyonlarda asgari tutar 8-12 bin TL oldu. Sırada refah paketi ve Temmuz düzenlemeleri var. İşte merak edilen tüm detaylar...
13.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesini aktardı. Yıldırım, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım" dedi.
13.05.2024 Futbol
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA), Refah’tan kaçan Gazzelilerin Han Yunus’taki, halihazırda harap olmuş ve suyun bulunmadığı UNRWA okullarına geldiğini duyurdu.
13.05.2024 Gündem
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Kulüp Başkanı Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı.
13.05.2024 Adana
Ayak baş parmağının nasırını 15 dakikada eritiyor; Macunu her evde var, ayakkabı içerisinde kalıyor!
Ayak baş parmağının nasırını 15 dakikada eritiyor; Macunu her evde var, ayakkabı içerisinde kalıyor! Deride sıkışma sonucu oluşan nasır öyle hemen geçmiyor. Özellikle ayak baş parmağında yer etmesiyle bilinen nasırı eczaneye gitmeden eriten bir macunu evde yapmanız mümkün.
13.05.2024 Yaşam
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı Ankara'da kooperatiften ev sahibi olabilmek isteyen Bora Yalçın, inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle birlikte toplam 460 bin lira ödeme yaptı. Yalçın, 2 yıl taahhüdü bulunan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine açtığı 'müspet zarar' davasında 578 bin lira tazminat kazandığını açıkladı.
13.05.2024 Gündem
Alman turizmine futbol molası veriliyor!
Alman turizmine futbol molası veriliyor! BU yıl rekor düzeyde turist beklenen Almanya'da, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasındaki Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle Almanların bir bölümü tatilini şampiyona sonrasına erteliyor. Şampiyona döneminde gelemeyecek Almanların temmuz ortasından itibaren Türkiye ve Antalya'ya akını beklendiği açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Gaziantep’te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü!
Gaziantep’te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü! Gaziantep’in İslahiye ilçesinde depremde ağır hasar alan bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin darbesiyle bir anda çökerek yerle bir oldu. Binanın çökme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
13.05.2024 Adana
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024 Gündem
Yay burcunda Dolunay yaklaşıyor! Astrolog Aygül Aydın: Mayıs sonuna kadar aşkı bulacak 3 burç var!
Yay burcunda Dolunay yaklaşıyor! Astrolog Aygül Aydın: Mayıs sonuna kadar aşkı bulacak 3 burç var! 13-19 Mayıs haftası artık daha sıcak ve daha hareketli zamanlara doğru ilerliyoruz. Mayısın sonlarına doğru Yay burcunda Dolunay yaşayacağız. Astolog Aygül Aydın, yeni haftayı yorumladı. Burçlar kuşağındaki değişme gelin birlikte bakalım. İşte 13-19 Mayıs Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
13.05.2024 Astroloji
Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu! "İnanılmaz bir enerji var"
Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu! "İnanılmaz bir enerji var" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ve iş birliğinde, Gaziantep Valiliği destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl 3’üncüsünün düzenlendiği Gaziantep Auto-Drift Fest Gazi şehirlilere unutulmaz bir gün yaşattı.
13.05.2024 Gündem
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştığı belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik operasyonda polislerin de aralarında olduğu 24 şüpheli, gözaltına alındığı açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Evli çiftin düğün altınlarını çaldılar!
Evli çiftin düğün altınlarını çaldılar! Mardin'in Kızıltepe ilçesinin merkezinde yeni evli çiftin 500 bin TL değerindeki altınları, evlerinden çalındı. Çift şikayetçi olurken, şüphelilerin binaya girip çıkarken yüzlerini kapattığı güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.
13.05.2024 Gündem
Boğaziçi temalı Art Show Bakan Ersoy’un katılımıyla gerçekleşti
Boğaziçi temalı Art Show Bakan Ersoy’un katılımıyla gerçekleşti Küratörlüğünü Haldun Demirhisar’ın yaptığı, Bosphorus Art Society (B.A.S.) tarafından düzenlenen, Boğaziçi temalı Art Show, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile iş ve sanat dünyasından çok sayıda tanınmış ismin katılımıyla gerçekleşti.
13.05.2024 Vitrin
Tasarruf paketi maddeleri: Kamuda tasarruf paketi (Taşıt, istihdam, binalar, enerji) Hangi alanlarda tasarruf yapılacak?
Tasarruf paketi maddeleri: Kamuda tasarruf paketi (Taşıt, istihdam, binalar, enerji) Hangi alanlarda tasarruf yapılacak? Kamuda tasarruf paketi açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf paketi maddelerini kamuoyuna açıkladı. Harcama kontrolüyle dezenflasyonu destekleyeceğiz, diyen Mehmet Şimşek, taşıt, istihdam, binalar, enerji, taşıt, iletişim alanlarında alınan tasarruf tedbirlerini madde madde açıkladı. Peki tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Küme düşen takımlar hangileri? Süper Lig, 1. lig düşen ve çıkan takımlar belli oldu!
Küme düşen takımlar hangileri? Süper Lig, 1. lig düşen ve çıkan takımlar belli oldu! Küme düşen takımlar, 2023-2024 sezonunda belli oldu. Ligin bitimine 2 hafta kalan düşmesi kesinleşen takımlar var. Ancak düşme hattında kıran kırana mücadele devam ediyor. Trendyol 1. ligde ise bir alt lige düşen takımlar belli oldu. Peki; Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'den düşen takımlar hangileri? İşte, o takımlar...
13.05.2024 Şampiy10
Halka arz bu hafta: 13-17 Mayıs Borsa'da hangi şirketler halka arz olacak?
Halka arz bu hafta: 13-17 Mayıs Borsa'da hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz takvimi Mayıs 2024 Sermaye Piyasası Kurulu bülteni ile kontrol ediliyor. SPK onayı sonrası şirketler arz oluyor. Son olarak Lila Kağıt, Koton Mağazacılık, Altınay Savunma Teknolojileri ve Koç Metalurji halka arz oldu. Peki, bu hafta yeni halka arz var mı?
13.05.2024 Ekonomi
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir?
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf verimlilik paketi açıklanacağını duyurdu. Alınan tedbirleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyuracak. Peki, tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Ekonomi
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var Maliye, IBAN üzerinden ödeme talep eden esnafın peşine düştü. IBAN’a ödeme yapan, yaptıran, hesabını kullandıran yani 'IBAN kiralayana' yaptırım uygulanabilir mi? Vergi hukuku uzmanı avukat Aslanpınar, “Banka hesaplarına bloke koyulabilir, malvarlığı tamamen durdurulabilir” uyarısında bulundu
13.05.2024 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak yapılan bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
13.05.2024 Ekonomi
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Bugünün maç takvimi: 12 Mayıs Pazar Süper Lig'de kimin maçı var? İşte program
Bugünün maç takvimi: 12 Mayıs Pazar Süper Lig'de kimin maçı var? İşte program TFF, daha önce açıkladığı gibi bugünün tüm maçlarını saat 19:00'da başlatma kararı aldı. 96 puanla lider olan Galatasaray, 90 puanla onu takip eden Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahaya çıkıyopr. Tüm maçlar bugün akşam başlayacak. Peki bugün kimin maçı var? İşte 12 Mayıs maç programı...
12.05.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Var ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki var haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.