Uzundere

Uzundere

Son dakika uzundere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzundere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzundere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzundere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzundere gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 uzundere haberi bulunmuştur. Tüm uzundere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
Trafik cezası ile ilgili emsal karar! İptal edildi
Trafik cezası ile ilgili emsal karar! İptal edildi  İzmir'de, otomobil sürücüsü N.N.'ye fahri müfettiş tarafından yazdırılan ceza, 'delil fotoğrafı veya görüntüsü olmadığı' gerekçesiyle yapılan itiraz üzerine, 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nce iptal edildi.
2.10.2023 Gündem
Allen Brooks firari Abdullah Uzundere çıktı!
Allen Brooks firari Abdullah Uzundere çıktı! ABD vatandaşlığına geçerek Türkiye'ye Allen Brooks adıyla giriş yapan FETÖ firarisi, şüpheli hareketler sergileyince, polis ekipleri parmak izini aldı. Şüphelinin Allen Brooks değil FETÖ firarisi Abdullah Uzundere olduğu tespit edildi.
4.07.2023 Gündem
Tortum Gölü yüzde 100 doldu, şelale coştu
Tortum Gölü yüzde 100 doldu, şelale coştu Erzurum'un Uzundere ilçesinde Tortum Gölü'nün yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasıyla Türkiye'nin en yüksek şelalesi de coştu. Tortum Şelalesi'nde güzel görüntüler oluştu.
8.06.2023 Yaşam
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Terör örgütüne 'Pençe Kilit' darbesi! Kritik nokta Mehmetçik'in kontrolünde
Terör örgütüne 'Pençe Kilit' darbesi! Kritik nokta Mehmetçik'in kontrolünde Pençe-Kilit Operasyonu'nda terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe daha vuruldu. Komandolar, Zap Vadisi'ndeki Mehmetçik Tepe'yi büyük ölçüde kontrol altına aldı. Mehmetçik Tepe, teröristlerin tahkimat yaptığı önemli bir lojistik merkezdi
20.09.2022 Gündem
Kayıp üniversiteli Furkan, 5 gün sonra ölü bulundu
Kayıp üniversiteli Furkan, 5 gün sonra ölü bulundu Erzurum'un Uzundere ilçesindeki Tortum Gölü kenarına park ettiği aracına ailesine iletilmek üzere not bıraktıktan sonra kaybolan üniversite öğrencisi Furkan Polat'ın (22), 5 gün sonra cansız bedeni bulundu.
23.03.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Kayalıklarda mahsur kalan 11 keçiyi AFAD kurtardı
Kayalıklarda mahsur kalan 11 keçiyi AFAD kurtardı Bingöl Ilıcalar Beldesi Uzundere köyünde, kayalıklarda mahsur kalan 11 keçi, AFAD ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
29.12.2021 Yaşam
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma törenindeydi. Tören alanında Uzundere kentsel dönüşüm mağdurlarının pankartlı protestosuyla karşılaşan Kılıçdaroğlu 9 yıldır tamamlanmayan proje için söz verdi.
24.10.2021 Siyaset
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Ucuz ev! Yüzde 40 peşinat, 120 ay vade...
Ucuz ev! Yüzde 40 peşinat, 120 ay vade... Ev almak isteyenler için fırsat! Başvurular 25 Ağustos'ta yapılıyor. Yüzde 40 peşin kalanı 120 vadeli olarak ödenebiliyor. TOKİ, İzmir'de 285 konutu açık artıma ile satışa sundu. İşte detaylar...
23.08.2021 Ekonomi
11 yaşındaki Muhammet gölde boğuldu
11 yaşındaki Muhammet gölde boğuldu Erzurum'un Uzundere ilçesinde Muhammet Taha Altay (11), serinlemek için girdiği Tortum Gölü’nde boğuldu.
26.07.2021 Gündem
Tam kapanmada aç kalan sokak hayvanlarının yardımına polis koştu
Tam kapanmada aç kalan sokak hayvanlarının yardımına polis koştu Erzurum’un Uzundere ilçesinde tam kapanma sonrası yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına polis ekipleri koştu.
3.05.2021 Yaşam
Kurduğu hayal hayatını kararttı! 9 ayda her şeyini kaybetti...
Kurduğu hayal hayatını kararttı! 9 ayda her şeyini kaybetti... Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi'nde yaşarken daha iyi bir yaşam hayaliyle 130 küçükbaş hayvanını satıp, şehre yerleşen Adem Alan (36), 9 ayda bütün mal varlığını kaybetti. Köyden ticaret yapmak için getirdiği hayvanlarını sattıktan sonra işleri istediği gibi gitmediği için 500 bin TL'nin üzerinde borçlanan Alan şimdi bir apartmanın bodrum katında tek çekyatla yaşamaya çalışıyor. Hem borçlarını ödemek hem de köyüne dönmek için yardım isteyen Alan, "Buralardan kurtulmak istiyorum" dedi.
1.04.2021 Gündem
Doğu Karadeniz'de 4 ilde, 23 noktada yangın!
Doğu Karadeniz'de 4 ilde, 23 noktada yangın! Doğu Karadeniz'de gün içerisinde 4 ilde 23 farklı noktada örtü ve orman yangınları çıktı. Büyük bir çoğunluğu söndürülen yangınlar, 8 noktada halen devam ediyor. Ekiplerin yangınları söndürme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
10.01.2021 Yaşam
Işıklandırılan Tortum Şelalesi, 24 saat gezilebiliyor
Işıklandırılan Tortum Şelalesi, 24 saat gezilebiliyor Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan, UNESCO'nun Dünya Mirası'na aday gösterilen, Avrupa ve Asya'daki en yüksek, dünyada üçüncü yüksek şelalesi olarak bilinen Tortum Şelalesi'nin çehresi Erzurum Valiliği'nin çalışmaları ile değişti. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen doğal güzelliklerinden olan Tortum Şelalesi 24 saat gezilebiliyor.
13.10.2020 Yaşam
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında? Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Türker Öksüz, göreve başladı. İçişleri Bakanlığının onayı ile görevinden uzaklaştırılan Ayhan Bilgen'in yerine Belediye Başkan Vekili olarak Türker Öksüz görevlendirdi. Türker Öksüz kimdir? Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
2.10.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda 30'u kaymakam 40 kişi için FETÖ soruşturması
İçişleri Bakanlığı'nda 30'u kaymakam 40 kişi için FETÖ soruşturması Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve MİT'in ortak soruşturmaları sonrasında mülki idare amirliklerinde görevli 30'u kaymakam 40 kişiye görevden el çektirildi.
8.09.2020 Gündem
Görevden alınan kaymakamların listesi var mı? 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden alındı! Görevden alınan kaymakamlar kimlerdir?
Görevden alınan kaymakamların listesi var mı? 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden alındı! Görevden alınan kaymakamlar kimlerdir? İçişleri Bakanlığı'nın FETÖ soruşturmaları kapsamında bazı kaymakamlar ve vali yardımcıları görevden alındı. Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları ile Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs kaymakamları ile birlikte Tunceli ve Erzincan'da iki kaymakam görevden alındı. Tunceli ve Karabük'te iki vali yardımcısı görevden alındı. İşte görevden alınan vali yardımcıları ve kaymakamlar hakkındaki detaylar…
8.09.2020 Gündem
Son dakika... Çok sayıda kaymakam görevden alındı!
Son dakika... Çok sayıda kaymakam görevden alındı! İçişleri Bakanlığı tarafından 35 civarında kaymakamla ilgili FETÖ soruşturması yaptığı belirtildi. Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları terör örgütü FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Şanlıurfa'da Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl’ın açığa alındığı öğrenildi. Öte yandan Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları da FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı.
7.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Türkiye'nin en büyük seyir terasına yoğun ilgi
Türkiye'nin en büyük seyir terasına yoğun ilgi Erzurum'un Uzundere ilçesinde Tortum Gölü üzerine yaptırılan Türkiye'nin en geniş ve en uzun cam seyir terası, ziyaretçilerin akınına uğruyor. Kırılmaz özelliği bulunan ve sıcağa dayanıklı temperli cam döşenen seyir terasına çıkan yerli ve yabancı turistler, 143 metre yükseklikten gölü izlemenin keyfini yaşıyor.
14.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uzundere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzundere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.