Uygulama

Uygulama

Son dakika uygulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uygulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uygulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uygulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uygulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.763 uygulama haberi bulunmuştur. Tüm uygulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek?
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gelinmeyen randevular sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla MHRS randevu sisteminin değiştiğini duyurdu. Randevu kapasitesinin yüzde 30'unun gelinmeyen randevular sebebiyle kullanılamadığını hatırlayan Bakan Koca, onaylı randevu dönemine geçildiğini söyledi. Peki, onaylı randevu sistemi nedir? MHRS randevu ne zaman değişecek? Yeni randevu sistemi olan onaylı randevu nasıl olacak?
10.05.2024 Yaşam
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024 Gündem
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız"
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, barınak kurması zorunlu olan Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan Belediyelerine bir an önce barınak kurulması talimatı verdiklerini söyledi.
8.05.2024 Yerel Haberler
Bu uygulamaları bir kez bile açmadıysanız dikkatli olun! Akıllı telefondaki bilmeniz gereken gizli uygulamalar
Bu uygulamaları bir kez bile açmadıysanız dikkatli olun! Akıllı telefondaki bilmeniz gereken gizli uygulamalar Akıllı telefonu olmayan artık kimse kalmadı. Bu cihazlar hep yanımızda ama onları güncellemek ve özelliklerini takip etmek artık çok zorlaştı. Çok sık ziyaret ettiğimiz uygulamalar kadar bir kez bile basıp içine girmediğimiz uygulamalar da var. Bu gizli uygulamaların hayatınızı ne kadar kolaylaştıracağını biliyor musunuz? Gelin birlikte akıllı telefonlardaki gizli uygulamalara birlikte bakalım.
8.05.2024 Yaşam
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda!
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda! İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde hayata geçirilen 23 Nisan Ekspresi, Adana Tren Garı'nda minikleri ağırladı. VR teknolojisi kullanılarak hazırlanan animasyonlara minikler yoğun ilgi gösterdi.
7.05.2024 Adana
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular İnternette sahte site üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi eklendi. Hürriyet’in adının da kullanıldığı kopya internet sitesinden gelen linke tıklayan vatandaşlar formu doldurduktan sonra dolandırıcılık tuzağına düşürülüyor. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli’nin haberinde…
7.05.2024 Gündem
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.
6.05.2024 Ekonomi
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi Antalya’da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem
İnternette bulduğu ilk numarayı çevirdi hayatının şokunu yasadı! "Buna kim dur diyecek?"
İnternette bulduğu ilk numarayı çevirdi hayatının şokunu yasadı! "Buna kim dur diyecek?" Bakırköy'de çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağıran Gülay Erman, iddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi. Şikayetçi olan Erman, "26 Mart'tan bu güne kadar 1 ay geçti, makinam yok ortada" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TUKONFED) Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Mücahit Saraçlı ise, "Yetkili olmamalarına rağmen maalesef internet üzerinden özellikle böylesine servis aramalarında, arama motorlarında kendilerini üst noktada çıkartıyorlar. Bunları önlemek için Ticaret Bakanlığı, 1 Temmuz 2020 itibariyle SERBİS dediğimiz bir uygulama başlattı. Bu uygulamaya kolay bir şekilde erişim sağlanmakta. Girdiğinizde 10-15 saniye içerisinde hangi markanın yetkili servisini, kendi adresinize yakın olanını aradığınızda karşınıza çıkmakta" diye konuştu.
5.05.2024 Gündem
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ‘’ Üyelerimizin işlemlerini kolaylaştıracak ATO Mobil uygulamamız devreye alındı. Türkiye’de ilk defa, mobil uygulama üzerinden üyelerimiz Odamızca düzenlenen belgeleri e-belge olarak alabilecekler. Bu müjdeyi Üyelerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık üyelerimizin tamamı, birçok işlemini mobil uygulama üzerinden yapabilecek, hem zaman kaybının önüne geçilecek, hem de uygulama sayesinde işlemlerini hızla cep telefonları ile yerine getirebilecektir" dedi.
6.05.2024 Adana
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, barajlardaki kullanılabilir rezervuar alanları ile göl ve göletlere yüzebilen güneş enerjisi santrallerinin (GES) kurulabileceğini bildirdi.
3.05.2024 Ekonomi
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Yaşam
Otomobil fiyatlarındaki köpüğü alacak uygulama! Stokçuluk ve fahiş fiyata yeni ayar
Otomobil fiyatlarındaki köpüğü alacak uygulama! Stokçuluk ve fahiş fiyata yeni ayar Otomobil piyasasında son dakika sürprizi... Araç alacakları yakından ilgilendiren gelişme. Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. İşte otomobil alımıyla ilgili son dakika gelişmesinin tüm detayları...
2.05.2024 Ekonomi
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin detaylar belli oldu
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin detaylar belli oldu Resmi Gazete’de yayımlanan uygulama tebliğine göre, bitkisel veya hayvansal üretimde 300 bin TL’ye kadar yüzde 100 faiz indirimli kredinin yüzde 70’i ayni, yüzde 30’u da nakit olarak kullanılabilecek.
1.05.2024 Ekonomi
Mikro iğneli bant aşı testinin sonuçları başarılı! Bağışıklık etkisi yarattı..
Mikro iğneli bant aşı testinin sonuçları başarılı! Bağışıklık etkisi yarattı.. Gambia’da çocuklar'a deney kapsamında mikro iğne içeren bantlarla çocuklara kızamık ve kızamıkçık aşıları uygulandı. Bilim insanları, bantla aşılanan çocukların şırınga yönetimiyle aynı değerde bağışıklık gösterdiğini vurguladı.
30.04.2024 Gündem
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması!
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması! Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'nde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır" dedi
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uygulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uygulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.