Usta Oyuncu

Usta Oyuncu

Son dakika usta oyuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan usta oyuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını usta oyuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usta Oyuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usta oyuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.769 usta oyuncu haberi bulunmuştur. Tüm usta oyuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ile kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Katıldığı ödül töreninde usta oyuncu Aliye Uzunatağan’a, kızı ve damadı hakkında çıkan 'ayrılık' haberleri de soruldu.
4.05.2024 Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu Usta oyuncu Kadir İnanır'ın geçtiğimiz pazar günü geçirdiği inme sonucu tedavi altına alınmasının ardından uzmanlar, böyle bir tabloda hastanın en kısa sürede 'inme merkezi' olan bir hastaneye götürülmesinin önemine dikkat çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ile ilk müdahalesini yapan ekipten Nöroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Nevin Pazarcı ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Demir, usta sanatçının Beykoz'daki evinden hastaneye nakli ve acilde değerlendirilmesi sonrası tedaviye başlanmasının, toplamda 20 dakika gibi rekor bir sürede gerçekleşmesiyle büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekti. Uzmanlar inme şüphesinde hiç beklemeden 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiğini vurguladı.
26.03.2024 Magazin
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
24.03.2024 Magazin
Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gerginlik! Şener Şen bağırarak tepki gösterdi
Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gerginlik! Şener Şen bağırarak tepki gösterdi Usta oyuncu Şener Şen, 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesine katıldı. Usta oyuncu cenazede fotoğraf çektirmek isteyenlere bağırarak tepki gösterdi.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” perşembe akşamları izleyicileri Kanal D’de ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
6.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunu nedeniyle diziye ara veren usta oyuncu ara vermişti. Peki Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönüyor?
23.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
Yeşilçam’ın Sultanı’na Moskova’da özel davet
Yeşilçam’ın Sultanı’na Moskova’da özel davet Başrollerini Türkan Şoray, Alla Sigalova ve Faruk Pekel’in paylaştığı 1978 yapımı “Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin” filminin özel gösterimi Moskova Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı ev sahipliğinde 3 Şubat’ta Dom Kino sinemasında gerçekleşti.
10.02.2024 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı!
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı! Sosyal medyada başlayan “Yeşilçam’ın en güzeli kim” anketinde Necla Nazır’ın listede olmaması kızı Tuğçe Tayfur’u kızdırdı...
7.02.2024 Magazin
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü?
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü? Rocky serisinin ilk dört filminde Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Carl Weathers, hayatını kaybetti. Carl Weathers, lise sırasında boks, futbol, jimnastik, judo, futbol ve güreşle uğraştı. Peki, Carl Weathers kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Carl Weathers hangi filmlerde oynadı?
4.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi ünlü oyuncu Ebru Destan duyurdu. Kızılcık Şerberi dizisinde Apo karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
27.01.2024 Magazin
Zafer Algöz’den Seren Serengil’e ‘Haşırt Dı Blekbord’ yanıtı! Deli saçması
Zafer Algöz’den Seren Serengil’e ‘Haşırt Dı Blekbord’ yanıtı! Deli saçması Zafer Algöz, 1999’da hayatını kaybeden Öztürk Serengil ile özdeşleşmiş replikleri kullandığı için “Babamın hakkını yedirmem” diyerek kendisine dava açacağı iddia edilen Seren Serengil’e sert yanıt verdi. Usta oyuncu, “Deli saçması. Bana teşekkür etmesi lazım. ‘Babamın hatırasını yaşatıyorsun’ demesi lazım” ifadelerini kullandı.
13.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, annesi Hayrunnisa Kalkan'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Hayrunnisa Kalkan'ın cenazesinin bugün Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.
24.12.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız' Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.12.2023 Gündem
Nilgün Belgün hastanelik oldu
Nilgün Belgün hastanelik oldu Tiyatro oyunu için Denizli'de olan Nilgün Belgün Instagram hesabından domuz gribine yakalandığını duyurdu.
22.12.2023 Magazin
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda!
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda! 1980 askeri darbesinden sonra yaşananları anlatan Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna usta aktör Turgay Tanülkü katıldı.
20.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Usta Oyuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usta oyuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.