Tuva Cihangir Atasever

Tuva Cihangir Atasever

Son dakika Tuva Cihangir Atasever haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuva Cihangir Atasever ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuva Cihangir Atasever haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuva Cihangir Atasever

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuva cihangir atasever gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 tuva cihangir atasever haberi bulunmuştur. Tüm tuva cihangir atasever haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek
İkinci Türk astronotu uzaya gidecek Türkiye'nin uzaya çıkacak ikinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran'da ABD'nin New Mexico eyaletindeki Spaceport tesislerinden uzaya gönderilecek.
16.05.2024 Gündem
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronot uçuşa hazırlanıyor
İkinci Türk astronot uçuşa hazırlanıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Astronotumuz Tuva Cihangir Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşu, 8 Haziran 2024'te ABD'nin New Mexico Eyaletinde bulunan Spaceport tesislerinden gerçekleşecek." dedi.
7.05.2024 Gündem
İkinci Türk astronotun uzaya gidiş tarihi belli oldu
İkinci Türk astronotun uzaya gidiş tarihi belli oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, astronot Tuva Cihangir Atasever'in uzay seyahatiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Ekonomi
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Tuva Cihangir Atasever uzaya ne zaman gidiyor? İkinci Türk astronot Tuva Cihangir Atasever nereli, kaç yaşında?
Tuva Cihangir Atasever uzaya ne zaman gidiyor? İkinci Türk astronot Tuva Cihangir Atasever nereli, kaç yaşında? Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşüyle birlikte ikinci Türk astronot olacak olan Tuva Cihangir Atasever'in uzal yolculuğu da mercek altında. Peki Tuva Cihangir Atasever nereli, kaç yaşında?
19.02.2024 Gündem
Tuva Cihangir Atasever ne zaman uzaya çıkacak? Alper Gezeravcı’nın ardından Tuva Cihangir Atasever uzaya gidecek mi?
Tuva Cihangir Atasever ne zaman uzaya çıkacak? Alper Gezeravcı’nın ardından Tuva Cihangir Atasever uzaya gidecek mi? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönmesinin ardından ikinci Türk astronotun ne zaman uzaya gideceği araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin merak edilen yanıt ise Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Yusuf Kıraç'tan geldi. Peki, Tuva Cihangir Atasever ne zaman uzaya çıkacak? Alper Gezeravcı’nın ardından Tuva Cihangir Atasever uzaya gidecek mi?
10.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz
Bakan Kacır: Meclise Uzay Kanunu götürmek istiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Meclise uzay kanunu götürmek istiyoruz” dedi.
24.01.2024 Ekonomi
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu!
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de (TSİ) ilk kez bir Türk astronot uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni nedeniyle nefeslerin tutulacağı o anlar, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan da takip edilebilecek.
16.01.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi? Dikkat çeken geldi
Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi? Dikkat çeken geldi Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın, “Politikaya girecek misiniz?” sorusuna verdiği yanıt, siyasete girebileceğinin sinyali olarak yorumlandı.
3.09.2023 Gündem
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı Türkiye’nin uzaya yapacağı ilk yolculuğun mürettebatından olan Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te gençlerle bir araya gelerek merak edilenleri cevapladı.
2.09.2023 Gündem
Türkiye'nin uzay yolculuğu 2023'ün son çeyreğinde yapılacak
Türkiye'nin uzay yolculuğu 2023'ün son çeyreğinde yapılacak Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu için asil aday seçilen Hava Kuvvetleri Komutanlığı F-16 pilotu Alper Gezeravcı (44), teorik eğitimlerinin sürdüğünü belirterek, planlanan takvime göre uzay yolculuğunun 2023'ün son çeyreğinde yapılacağını belirtti.
18.05.2023 Gündem
ilk Türk uzay yolcuları belli oldu! Hangi ülkeler uzaya astronot gönderdi?
ilk Türk uzay yolcuları belli oldu! Hangi ülkeler uzaya astronot gönderdi? Türkiye'nin havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali TEKNOFEST'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin ilk uzay yolcularını açıkladı. İlk uzay yolcuları Tuva Cihangir Atasever ve Alper Gezeravcı oldu. Şimdiye kadar belirli sayıda ülke uzaya insanlarını gönderdi. Türkiye bu yıl için gerçekleşmesi beklenen yolculukla uzaya adım atan ülkeler arasında yerini alacak.
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin ilk uzay yolcuları belli oldu! Bakan Varank'tan önemli açıklamalar
Türkiye'nin ilk uzay yolcuları belli oldu! Bakan Varank'tan önemli açıklamalar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Türkiye'nin Uzay Yolcuları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Tuva Cihangir Atasever kimdir, kaç yaşında, nereli? Yedek uzay yolcusu Tuva Cihangir Atasever'in mesleği ne?
Tuva Cihangir Atasever kimdir, kaç yaşında, nereli? Yedek uzay yolcusu Tuva Cihangir Atasever'in mesleği ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk uzay yolcularını açıkladı. Hava Pilot Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever uzaya çıkacak ilk Türk olacaklar.  İlk uzay yolcusu Alper Gezer olarak belirlenirken yedek isim ise Tuva Cihangir Atasever olarak belirlendi.  Peki, Tuva Cihangir Atasever kimdir, kaç yaşında, nereli, görevi ne?
29.04.2023 Gündem
Alper Gezeravcı kimdir? Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravı kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Alper Gezeravcı kimdir? Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravı kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk uzay yolcusunun Alper Gezeravcı olduğunu açıkladı. Türkiye'nin ilk uzay yolcusu olacak olan Alper Gezeravcı'nın hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı kaç yaşında ve nereli?
29.04.2023 Gündem
Uzaya gidecek Türkler belli oldu! İşte uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Cihangir Atasever
Uzaya gidecek Türkler belli oldu! İşte uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Cihangir Atasever Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'te Türkiye'nin uzay yolcularını açıkladı. İlk uzay yolcuları Tuva Cihangir Atasever ve Alper Gezeravcı oldu.
29.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuva Cihangir Atasever ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuva cihangir atasever haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.