Turuncu

Turuncu

Son dakika turuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.019 turuncu haberi bulunmuştur. Tüm turuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutlarının etkisiyle Yunanistan'ın başkenti Atina'da gökyüzü turuncu bir renge büründü. Meteoroloji, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi'nde beklenen toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.
24.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Seyhan Nehri’nde düzenlenen ‘su korteji’ ile devam etti. Turuncu-yeşil renklerdeki kurdele ve çiçeklerle süslenen onlarca kano, gondol ve tekne, Seyhan Nehri’ne indirildi.
22.04.2024 Adana
Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trendyol Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ın 3 puan arayacağı deplasman öncesinde sporseverler karşılaşmanın detaylarını merak edip araştırıyor. En çok merak edilenler arasında ise maçın saati ve yayıncı kuruluşu yer alıyor. Peki, Başakşehir Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
4.04.2024 Şampiy10
Adanaspor'un acı günü! Başsağlığı mesajı yayınladılar
Adanaspor'un acı günü! Başsağlığı mesajı yayınladılar Adanaspor'un efsane kaptanı Vedat Bayraktar (74) hayatını kaybetti.
1.04.2024 Adana
(Lütfü Savaş seçim sonuçları 2024) HATAY Lütfü Savaş yerel seçim sonucu: YSK oy sonuçlarına göre Lütfü Savaş oy oranı
(Lütfü Savaş seçim sonuçları 2024) HATAY Lütfü Savaş yerel seçim sonucu: YSK oy sonuçlarına göre Lütfü Savaş oy oranı Lütfü Savaş seçim sonuçları ile birlikte merak edilen isimlerden biri oldu. Hatay’da hangi partinin önde olduğu, hangi adayın kazandığı sandıkların kapanmasıyla sorgulanmaya başlandı. 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilebilecek. Hatay Lüftü Savaş YSK oy sonuçları belli oldu mu? İşte 31 Mart 2024 Lüftü Savaş yerel seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye 5 yıl görev yapacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için Türkiye bugün sandığa gidiyor. 61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak?
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak? Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.  Seçmen seçim günü yaklaştıkça seçime dair sorgulamalar da arttı. Merak edilen sorulardan biri de “Yerel seçimde 2. tur var mı?” sorusu oldu.
26.03.2024 Gündem
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısının istatistiklerini paylaştı. Trafiğe kaydı yapılan araçların bir önceki aya göre yüzde 9,3 azalarak 193 bin 600 olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şerif Barış, "Bursa'nın içerisinde kırılmamış birçok fay var. İşte bu faylar potansiyel tehlike. İznik-Mekece fayı kırılırsa 7,2. Gemlik fayı 6,9. Bu ikisi birden kırılırsa 7,7. Burada olacak bir afet sadece İstanbul'u, sadece Adapazarı'nı, sadece Kocaeli'ni değil; tüm Marmara'yı etkileyecek" dedi.
14.03.2024 Gündem
Başakşehir yeni transferini resmen açıkladı
Başakşehir yeni transferini resmen açıkladı Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, Matchoi Djalo ile 2024-25 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
12.03.2024 Başakşehir
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi Beklenen gün geldi! Hava sıcaklıkların birden düşüyor.16 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da sıcaklık 10 derecenin altına düşecek. İlçe ilçe açıklandı. 16 ili sarı ve turuncu kodla uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının 4-6 derece azalacağını ve Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için yeni uyarılarda bulundu. İşte il il haftalık hava durumu tahmini...
5.03.2024 Gündem
Bir yandan kar yağışı diğer yanda sağanak yağmur! İller belli oldu: İstanbul, Ankara, İzmir...
Bir yandan kar yağışı diğer yanda sağanak yağmur! İller belli oldu: İstanbul, Ankara, İzmir... Kar yağışı ve yağmur için tarih verildi. Kar yağacak iller belli oldu. Sağanak yağmur İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde etkili olacak. Yılın bahar öncesi son soğuk günlerini yaşayacağımız tarih belli oldu. Soğuk havanın kar yağışını da beraberinde getireceği açıklandı. Kar yağışı beklenen iller tek tek açıklandı. Ayrıca Meteoroloji, 2 il için 'turuncu' 14 il için 'sarı' uyarı verdi. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
4.03.2024 Gündem
Lapa lapa kar ve kuvvetli fırtına geliyor: Meteoroloji ve AFAD özellikle 16 kenti uyardı! Saatler kaldı
Lapa lapa kar ve kuvvetli fırtına geliyor: Meteoroloji ve AFAD özellikle 16 kenti uyardı! Saatler kaldı Hava sıcaklıkları tersine dönüyor! Meteoroloji, AFAD, İçişleri Bakanlığı ve uzmanlar art arda duyurdu. İstanbul dahil onlarca kent için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. İl ve ilçeler tek tek açıklanarak yağışın en yoğun olacağı saatler açıklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, aşırı yağış ve fırtına uyarısını sosyal medyadan paylaştı. Öte yandan yurt genelinde hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş görülecek. Mart ayında yoğun kar yağışı da etkisini sürdürecek. Lapa lapa kar yağışı ile birlikte çığ tehlikesi de bulunuyor. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
4.03.2024 Gündem
Lider kazanmasını bildi: Adana 1954 FK adım adım şampiyonluğa
Lider kazanmasını bildi: Adana 1954 FK adım adım şampiyonluğa TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK, Tarsus Şehir Stadında Güneş Holding Çankayaspor'u konuk etti. Turuncu-Beyazlı ekip, Çankaya'yı İshak Kurt'un penaltıdan attığı golle 1-0 yendi.
3.03.2024 Adana
Sultanlar evinde güldü: Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti
Sultanlar evinde güldü: Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Vodafone Sultanlar Ligin 23. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmayı Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kazandı.
3.03.2024 Adana
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
3.03.2024 Adana
Savunma hattı bocaladı: Kemal Kılıç'ın yeni taktiği çok tartışıldı
Savunma hattı bocaladı: Kemal Kılıç'ın yeni taktiği çok tartışıldı Adanaspor'un evinde ağırladığı Göztepe mücadelesinde takımı beşli savunma ile sahaya süren ve yer yer üçlü savunmaya dönen Kemal Kılıç eleştirilerin odağı oldu.
26.02.2024 Adana
Sezon sonu gidiyor: Adanasporlu yıldız Belçika yolcusu
Sezon sonu gidiyor: Adanasporlu yıldız Belçika yolcusu Trendyol 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Adanaspor'un futbolcusu, Belçika devi Anderlecht'e transfer olmaya hazırlanıyor.
26.02.2024 Adana
Suçluların elinde tuttuğu tabela nedir? Filmlerde suçlular neden turuncu giyer, suçluların fotoğraf çekildiği yer (arka plan) neyi ifade ediyor?
Suçluların elinde tuttuğu tabela nedir? Filmlerde suçlular neden turuncu giyer, suçluların fotoğraf çekildiği yer (arka plan) neyi ifade ediyor? Sabıka fotoğrafları geleneksel olarak tutuklanan kişilerin kimliklerinin belirlenmesine ve fiziki özelliklerinin kaydedilmesine yardımcı olmak için kullanılıyor. Birçok filmden, diziden ya da haber kanallarından aşina olduğumuz sabıka fotoğrafları ilk ne zaman ve neden çekildiği suçluların fotoğraf çekilirken neden elinde tabela tuttukları merak konusu olmuştur.
17.02.2024 Gündem
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri...
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri... Renklerin insan üzerinde olan etkisi kanıtlanmış ve yok sayılamazdır. Bu nedenle dekor, giyim gibi insanların gözüne hitap eden alanlarda renk seçimine dikkat etmek önemlidir. Renk seçimi ayrıca sıcak ve soğuk renkler olarak iki gruba ayrılır. Sıcak renklerin özellikleri ve etkisi farklıyken soğuk renklerinde etkisi farklı özellikleri ayrıdır. İnsan psikolojisine doğrudan etkisi olan renkler tercih edilirken sıcak ve soğuk renklerin özellikleri göz önüne alınarak tercih edilmelidir.
15.02.2024 Yaşam
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor
Doğal yollarla yetişen organik yer inciri şifa dağıtıyor Sinop'un Karakum yolu ve Adabaşı mevkii üzerinde ve dağlık alanlarında yetişen bir 'kaktüs' türü olan 'yer inciri', 'dikenli incir' adıyla da biliniyor. İnsan vücuduna oldukça yararı olan yer incirinin, şeker hastalarına, grip-nezle, kabızlık, çeşitli enfeksiyonlara ve bağırsakların çalışmasına olan etkisiyle fazla kilolardan kurtulmaya da yararı oldukça büyük olduğu söyleniyor. Günde 5 adetten fazla tüketilmesinin mideye zarar verdiği belirtiliyor.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Turuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.