Türkiye Futbol Federasyonu

Türkiye Futbol Federasyonu

Son dakika Türkiye Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Futbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.396 türkiye futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi!
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi! Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Metin Öztürk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine hakem Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.
17.05.2024 Galatasaray
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu.
16.05.2024 Fenerbahçe
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar!
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar! Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası başladı. Şampiyonayla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "Hedefimiz dünyanın en iyi sporcularını yetiştirmek. Dünyanın en iyi etkinliklerini düzenleyebilmek" dedi.
15.05.2024 Şampiy10
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'in 2024-2025 sezonu planlamasını belirledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre Süper Lig 9 Ağustos'ta başlayacak.
14.05.2024 Süper Lig
TFF yaz transfer döneminin başlayacağı tarihi açıkladı
TFF yaz transfer döneminin başlayacağı tarihi açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi.
14.05.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Kupa kararı
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Kupa kararı Sarı-kırmızılılar, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk düğümünü çözecek Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Kupa ile ilgili karar aldı.
14.05.2024 Galatasaray
TFF açıkladı! İşte Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı stadyum
TFF açıkladı! İşte Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı stadyum TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadı duyurdu.
13.05.2024 Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe maçının tarihi belli oldu!
Galatasaray - Fenerbahçe maçının tarihi belli oldu! Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbi maç 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.
13.05.2024 Şampiy10
Bugünün maç takvimi: 12 Mayıs Pazar Süper Lig'de kimin maçı var? İşte program
Bugünün maç takvimi: 12 Mayıs Pazar Süper Lig'de kimin maçı var? İşte program TFF, daha önce açıkladığı gibi bugünün tüm maçlarını saat 19:00'da başlatma kararı aldı. 96 puanla lider olan Galatasaray, 90 puanla onu takip eden Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahaya çıkıyopr. Tüm maçlar bugün akşam başlayacak. Peki bugün kimin maçı var? İşte 12 Mayıs maç programı...
12.05.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
TFF 1. Lig'de Play-Off eşleşmeleri, finalist ve küme düşen son takım belli oldu!
TFF 1. Lig'de Play-Off eşleşmeleri, finalist ve küme düşen son takım belli oldu! TFF 1. Lig'in son haftasında 7 maç aynı anda oynandı. Sonuçların ardından Eyüpspor ligi şampiyon tamamlarken, 3. sırayı alarak play-off'ta finalist olmaya hak kazandı. Ayrıca Play-off eşleşmeleri ve küme düşen son takım da belli oldu.
11.05.2024 TFF 1.Lig
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024 Süper Lig
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Süper Lig'de kritik hafta! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de kritik hafta! Hakemler belli oldu Süper Lig'in 36'ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü oynanacak maçların hakemleri TFF tarafından açıklandı.
9.05.2024 Fenerbahçe
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı finalde görev
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı finalde görev Club Brugge-Fiorentina yarı final maçını Halil Umut Meler yönetecek.
6.05.2024 Futbol
Türkiye Kupası'nda yarı finalin hakemleri açıklandı
Türkiye Kupası'nda yarı finalin hakemleri açıklandı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.
6.05.2024 Futbol
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
Ali Koç 'Süper Kupa'mızı çöpe attık' deyip gelecek sezon için de kararını duyurdu
Ali Koç 'Süper Kupa'mızı çöpe attık' deyip gelecek sezon için de kararını duyurdu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Koç 'Süper Kupa'mızı çöpe attık' diyerek gelecek sezon için Türkiye Kupası kararını açıkladı. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
TFF: Olağanüstü kongre için ulaşan imza sayısı 109'dur
TFF: Olağanüstü kongre için ulaşan imza sayısı 109'dur Türkiye Futbol Federasyonu, olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısının bugün itibariyle 109 olduğunu açıkladı.
2.05.2024 Futbol
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı!
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert bir açıklama paylaştı.
1.05.2024 Süper Lig
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor Türk hakemliğinin yapısında yeni reformlara imza atacak olan TFF’nin yol haritası belli oldu. Uzun süredir üzerinde çalışılan proje yeni sezondan itibaren hayata geçirilecek. İşte detaylar...
1.05.2024 Süper Lig
Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı
Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı'ya yönelik yürütülen yasadışı bahis soruşturması kapsamında 2020-2021 yıllarında Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu tanık olarak ifadeye çağırıldı.
30.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.