Toz

Toz

Son dakika toz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.883 toz haberi bulunmuştur. Tüm toz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lor peynirli cheesecake tarifi, nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta lor peynirli cheesecake yapımı, malzemeleri
Lor peynirli cheesecake tarifi, nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta lor peynirli cheesecake yapımı, malzemeleri Hemen herkesin sevdiği cheesecake, yazın en çok yapılan tatlılardan biri. Kolay ve lezzetli yapımıyla tercih sebebi olan cheesecake, genellikle labne peynirle yapılsa da lor peynir de iyi bir seçenektir. Peki lor peynirli cheesecake nasıl yapılır? İşte Lor peynirli cheesecake tarifi, malzemeleri ve yapımı
31.05.2024 Magazin
Ev yapımı yüz maskesinde altın değerinde toz; aktarlarda yok satıyor!
Ev yapımı yüz maskesinde altın değerinde toz; aktarlarda yok satıyor! Sağlık takviyeleri son zamanlarda sıkça tercih edilir. Spirulina da faydaları ve birçok yolla tüketilmesi nedeniyle bunlar arasında en önde yer alır. Doğal bir alg olan spirulinanın bilimsel adı siyanobakteridir. Ev yapımı yüz maskelerinde de giderek kullanımı yaygınlaşmıştır.
29.05.2024 Yaşam
Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak...
Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak... Sağanak yağışlar etkisini yurdun birçok bölgesinde hissetiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava durumu raporunda yağış ve toz aşımı uyarısında bulundu.
23.05.2024 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geri geliyor...
Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geri geliyor... Son hava durumu raporlarına göre sağanak yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan raporda 10 il için sağanak yağış uyarısında bulunulurken yurdun batı kesimleri için de toz aşımı uyarısı yapıldı. İşte Meteoroloji'nin açıkladığı son rapora göre il il hava durumu...
Prof. Dr. Mesut Başıbüyük açıkladı! "30 yılda afet sayısı 40'tan bin 475'e çıktı"
Prof. Dr. Mesut Başıbüyük açıkladı! "30 yılda afet sayısı 40'tan bin 475'e çıktı" Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, iklim değişikliği nedeniyle maruz kalınan meteorolojik afetlerin sayısının artacağını söyleyerek, "30 sene önce yılda 35-40 civarında meteorolojik afet kaydedilirken, 2023 yılında bu rakam bin 475’e ulaşmış" dedi.
21.05.2024 Adana
Meteoroloji'den 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi!
Meteoroloji'den 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi! Sağanak yağışlar birçok ilde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.
18.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Toroslar mevkii, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Konya, Kahramanmaraş, Malatya ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor.
18.05.2024 Gündem
Soğuk havalar gök gürültülü sağanak yağışları getiriyor! İstanbul dahil birçok il için kritik alarm
Soğuk havalar gök gürültülü sağanak yağışları getiriyor! İstanbul dahil birçok il için kritik alarm Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken, İstanbul da dahil 7 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Ayrıca bazı bölgelerde toz taşınımı bekleniyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
17.05.2024 Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi Soğuk havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan raporda birçok il için sağanak yağış ve karla karışık yağmur uyarısı geldi.
16.05.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kentte alarm verildi. Çok kuvvetli olacak. Meteoroloji kar yağışının ardından 3 uyarı birden yaparak illeri tek tek açıkladı. Mayıs ayında gelen kar sürprizinin ardından MGM illeri saat vererek açıkladı. Kuvvetli yağış, kar erimesi ve toz taşınımına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.  İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
16.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi!
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış 'el yapımı bomba' bulunması üzerine valilikten açıklama geldi. Valilikten yapılan açıklama ise, "Turgut Özal Metro İstasyonu ile Esenler Sanayi Sitesi arasında bulunan duvara saklanmış el yapımı bomba süsü verilmiş bir cisim bulunmuştur" denildi.
15.05.2024 Gündem
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü  Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı. Herkes havaların ısınmasını beklerken kış adeta geri döndü. Lapa lapa kar ve dolu yağışı görenler gözlerine inanamadı. Mayıs ayında her yer beyaza büründü. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından kar, dolu ve kuvvetli yağıştan kaynaklanan olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor. Bir ilde okullar tatil edilirken, vatandaşlar yollarda kaldı. Hava sıcaklıklarının daha da düşeceği açıklandı. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
15.05.2024 Gündem
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
Adana'da kenti kaplayan toz bulutu dron ile görüntülendi
Adana'da kenti kaplayan toz bulutu dron ile görüntülendi Adana’da 3 gündür etkili olan toz bulutu dron ile havadan görüntülendi.
14.05.2024 Adana
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi!
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi! Soğuk havalar tüm yurdu etkisi altına aldı. Sağanak yağışlar ve fırtınanın Marmara'da etkili olacağını açıklayan Meteoroloji 29 ili sarı kodla uyardı. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulundu.
11.05.2024 Gündem
Toz bulutu Adana'yı kapladı
Toz bulutu Adana'yı kapladı Adana’da toz taşınımı kenti etkisi altına alırken görüş mesafesi düştü.
11.05.2024 Adana
Yağışlar hafta sonunu esir aldı! Meteorolojiden sel ve dolu uyarısı: Kuvvetlı yağışlar geliyor
Yağışlar hafta sonunu esir aldı! Meteorolojiden sel ve dolu uyarısı: Kuvvetlı yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu hafta sonu Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Antalya çevrelerinde yoğunlaşacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Doğu kesimlerde toz taşınımı ise etkisini sürdürecek.
11.05.2024 Gündem
Sağanak ve fırtına uyarısı geldi! AKOM ve Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli olacak
Sağanak ve fırtına uyarısı geldi! AKOM ve Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu açıkladı. İstanbul başta olmak özere Türkiye'nin büyük bölümü yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji'nin yayınladığı son rapora göre; birçok ilde sağanak yağış, fırtına ve toz taşınımı görülecek. İstanbul için bir uyarı da AKOM'dan geldi. Şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için tedbirli olunması hususunda vatandaşlar uyarıldı. 26 şehir için "sarı" alarm verildi.
10.05.2024 Gündem
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi Gök gürültülü sağanaklar yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu raporuna göre yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. İstanbul Valiliği ise toz taşınımının pazar gününe kadar etkili olacağını belirtirken vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Prof. Dr. Orhan Şen de, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' açıklamasında bulundu.
9.05.2024 Gündem
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Arabistan ve Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor
Arabistan ve Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, Türkiye'nin yarından itibaren Arabistan ve Afrika'dan gelen çöl tozlarının etkisine gireceğini belirterek, "Toz taşınımı, özellikle cuma günü yoğunlaşacak" dedi.
8.05.2024 Gündem
Adana'da çöl tozları etkili oluyor
Adana'da çöl tozları etkili oluyor Adana’da sabah saatlerinde görülen toz bulutu kentin tamamını etkisi altına aldı.
27.04.2024 Adana
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024 Hava Durumu
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 Operasyonu'nda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.