Toplum

Toplum

Son dakika toplum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplum gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.002 toplum haberi bulunmuştur. Tüm toplum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Gündem
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı.
17.05.2024 Gaziantep
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Ekonomi
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak Adana'da 19 Mayıs gece yarısına kadar gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, çadır kurma ve stant açma gibi etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.
17.05.2024 Adana
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Samsun'dan getirilen bayrak ve toprak, genç doktor ve hemşirelere teslim edildi.
16.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar,"Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstişare ve yenilenme sürecimizin sonucunda, AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" dedi. "Kongre sürecimizi başlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizden güç devşirecek değil, bize güç katacak kişiler lazım" dedi.
14.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor"
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor" Gaziantep’te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi’nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.
15.05.2024 Gündem
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tedbir kararları neler?
Kamuda tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tedbir kararları neler? Kamuda tasarruf ve tedbir paketinin detayları belli oldu. Buna göre zorunlu olmadıkça kamu kurum ve kuruluşları bina ve araç kiralamayacak.
10.05.2024 Gündem
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu  Dr.R.Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu Oldu DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı ve Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.
10.05.2024 Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024 Gündem
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı" Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.
5.05.2024 Adana
"Deprem Sonrası Geleceği Kerpiçle İnşa Etmek" konulu sempozyum yapıldı Bilimin ışığında çalışmalıyız"
"Deprem Sonrası Geleceği Kerpiçle İnşa Etmek" konulu sempozyum yapıldı Bilimin ışığında çalışmalıyız" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Depreme dirençli Adana ve Türkiye için yaşananları unutmadan, bilimin ışığında çalışmalıyız" dedi.
5.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Toplum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.