Tokyo 2020

Tokyo 2020

Son dakika Tokyo 2020 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tokyo 2020 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tokyo 2020 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tokyo 2020

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tokyo 2020 gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 tokyo 2020 haberi bulunmuştur. Tüm tokyo 2020 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandı. Daha önce bu bir elin parmaklarını geçmiyordu" dedi.
29.12.2022 Gündem
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, an itibariyle başvuru yapan gençlerin tamamının GSB yurtlarına yerleştiğini kaydederken, ‘’Devletimiz GSB Yurtları çatısı altına girmek isteyen hiçbir gencini dışarda bırakmadı’’ dedi. Bakan Kasapoğlu, son 4 senede milli sporcuların sporcularımız, 19 bin 620 madalya elde ettiğini bildirdi.
7.12.2022 Diğer Sporlar
Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranı! 11 milyon lisanslı sporcunun yüzde 40'ı kadın
Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranı! 11 milyon lisanslı sporcunun yüzde 40'ı kadın Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yaptığı paylaşımla kutladı.
8.03.2022 Diğer Sporlar
Samsunspor'a alkış! Goller toplumsal cinsiyet için atılıyor
Samsunspor'a alkış! Goller toplumsal cinsiyet için atılıyor 25 Kasım'da "Kadına Şiddete Hayır" diyerek 'Mor forma' farkındalık kampanyasını başlatan Samsunspor, 8 Mart'ta da "Eşitliğin başladığı yerde şiddet biter" dedi.
8.03.2022 TFF 1.Lig
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce...
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce... Milli okçu Mete Gazoz ile ilgili ilginç bir marka kavgası yaşanıyor. Anne Meral Gazoz, oğlunun isim ve soyismini bir dizi ürün için tescil ettirmek istedi. Sıra, soyadları da olan ‘gazoz’ sınıfına gelince Mete Gazoz adının 5 günlük farkla Ömer Çetin adlı girişimciye kaptırıldığı ortaya çıktı. Mete Gazoz’un ailesi şimdi tescil işleminin iptali için uğraşıyor.
20.12.2021 Ekonomi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi
2020 Olimpiyatları'nda yaklaşık 450 milyon siber saldırı önlendi 2020 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda resmi internet sitesi ve turnuva sistemine karşı yaklaşık 450 milyon siber saldırının önlendiği bildirildi.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni mekânları ve farklı disiplinleri kapsayan içeriğiyle zengin bir sanat deneyimi sunan “212 Photography Istanbul” festivalinin sergi ve etkinlik detayları belli oldu.
25.09.2021 Kültür Sanat
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı
Ramil Guliyev: Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı Tokyo 2020'de dereceye giremeyen Ramil Guliyev ""Her şey bize bağlı olmadığı için olmadı. Ben elimden geleni yaptım" açıklamasında bulundu.
15.09.2021 Fenerbahçe
Goalball nedir? Goalball nasıl oynanır, kuralları nelerdir?
Goalball nedir? Goalball nasıl oynanır, kuralları nelerdir? Rio 2016’da altın madalya kazanan Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı Tokyo 2020’de ev sahibi Japonya’yı 7-1 gibi farklı bir skorla yenerek organizasyonda ilk startını zaferle vermeyi başardı. Goalball branşını yeni duyanlar ise arama motorlarına yöneldi ve Goalball nedir, nasıl oynanır sorularına yanıt aradı.
31.08.2021 Gündem
Sevilay Öztürk'ten bronz madalya
Sevilay Öztürk'ten bronz madalya 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları yüzmede kadınlar 50 metre sırtüstü S5 kategorisinde Sevilay Öztürk, bronz madalya alarak Türkiye'ye bu branşta tarihinin ilk madalyasını kazandırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Güney Koreli rakibini yendi Olimpiyat Şampiyonu oldu
Güney Koreli rakibini yendi Olimpiyat Şampiyonu oldu Tokyo'da para masa tenisinde Abdullah Öztürk, C4 tekler finalinde Güney Kore’den Young Gun Kim’i 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci kez paralimpik oyunlar şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli okçular Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz tarih yazdı
Milli okçular Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz tarih yazdı 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda milli okçular Öznur Cüre ve Bülent Korkmaz, makaralı yay karışık takım açık kategorisinde gümüş madalya aldı. 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda madalya sayısı 7'ye yükselen Türkiye, oyunlar tarihindeki madalya sayısını da 30 yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Recep Çiftçi'den bronz madalya!
Recep Çiftçi'den bronz madalya! Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda milli judocumuz Recep Çiftçi Venezuelalı rakibi Marcos Dennis Blanco'yu yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporda başarıyı, ferdi bir çabanın ötesinde sporcudan devlete uzanan zincirin uyumunun neticesi olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği spor dalları başta olmak üzere hemen her branşta atağa kalkmasının sebebi, sizlerin emeği yanında bu zincirin halkalarında kopukluk olmamasıdır." dedi.
23.08.2021 Siyaset
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur'
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur' Dezavantajlı kız çocukları için Nike ve Sosyalben Vakfı’nın desteğiyle kendi adını taşıyan akademi kuran milli voleybolcu, Ebrar Karakurt, “Sadece tek bir kız çocuğunun bile hayatına dokunmak benim için tarif edemeyeceğim kadar anlamlı” dedi...
19.08.2021 Gündem
Filenin Sultanları'ndan Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başlangıç!
Filenin Sultanları'ndan Avrupa Şampiyonası'na galibiyetle başlangıç! 32'nci kez düzenlenen Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası start aldı. Tokyo 2020'de gösterdiği başarı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Filenin Sultanları turunuvada favori gösterilen ülkeler arasında yer aldı. Türkiye ilk maçında ev sahibi Romanya ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Filenin Sultanlarıi 3-1'lik skorla kazandı. Ebrar Karakurt aldığı sayılarla galibiyette başrol oynadı.
10.11.2021 Voleybol
Lambda varyantı nedir? Aşı lambda variantına karşı koruyor mu? 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı çıktı!
Lambda varyantı nedir? Aşı lambda variantına karşı koruyor mu? 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı çıktı! Lambda varyantı nedir? Japonya'da ilk kez görülen Kovid-19'un "Lambda" varyantının 2020 Tokyo Olimpiyatları ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Laboratuvar çalışmaları, Lambda varyantının aşıların ürettiği antikorlara dirençli olduğunu ortaya koymuştu.
17.08.2021 Gündem
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir?
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir? Tokyo 2020 olimpiyatlarında göğsümüzü kabartan Ebru Karakurt'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Ebru Karakurt'ın instagram hesabında sevgilisinin fotoğrafını paylaşması takipçilerini şarşırttı. Bir süredir küs olan iki sevgilinin barışmaları ise yüzlerce yorum aldı. Peki, Ebru Kararkurt'un sevgilisi İmge kimdir? İmge kaç yaşında? İşte detaylar...
15.08.2021 Gündem
Claudinho, Morutan olmadı Harit Galatasaray'a...
Claudinho, Morutan olmadı Harit Galatasaray'a... 10 numara arayışlarına devam eden Galatasaray Faslı orta saha Amine Harit için kolları sıvadı.
10.08.2021 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İletişim Başkanı Altun: Tebrikler bizim çocuklar
İletişim Başkanı Altun: Tebrikler bizim çocuklar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Şampiyonluk kazanan Türk sporcular için "Tebrikler bizim çocuklar" dedi.
8.08.2021 Gündem
NASA görüntüleri paylaştı! İlk kez ‘uzay oyunları’ düzenlendi
NASA görüntüleri paylaştı! İlk kez ‘uzay oyunları’ düzenlendi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan astronotlar ve kozmonotlar, Tokyo 2020 Olimpiyatları’nı kutlamak için istasyonda ilk defa ‘uzay oyunlarını’ gerçekleştirdi.
8.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tokyo 2020 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tokyo 2020 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.