Teknik Direktör

Teknik Direktör

Son dakika Teknik Direktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teknik Direktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teknik Direktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknik Direktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknik direktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.480 teknik direktör haberi bulunmuştur. Tüm teknik direktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig ekibi Altınordu'yu satın alıyor!
Süper Lig ekibi Altınordu'yu satın alıyor! Altınordu'da geçen sezon takım 1'nci Lig'den düşünce kulübü devretme kararı alıp daha sonra bu kararından vazgeçen Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın yeni sezon öncesi yatırımcılarla görüşmeleri sıklaştırdığı öğrenildi. Kulübün internet sitesindeki yazısında yeni bir döneme gireceklerini belirtip, şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacağının sinyalini veren Başkan Özkan, ilk iş olarak Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibiyle yolları ayırdı.
15.05.2024 Süper Lig
Mourinho, Fenerbahçe'ye giderse çok şaşırırım! Suudi Arabistan bombası patladı
Mourinho, Fenerbahçe'ye giderse çok şaşırırım! Suudi Arabistan bombası patladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan eski başkan Aziz Yıldırım, başkan seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımı başına getireceğini açıkladı.Tecrübeli çalıştırıcıyla ilgili Suudi Arabistan ayrıntısı ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Fenerbahçe'den alacağı maaş ortaya çıktı: Fotoğraf gönderdi
Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Fenerbahçe'den alacağı maaş ortaya çıktı: Fotoğraf gönderdi Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Öte yandan Mourinho'nun alacağı maaş ortaya çıktı.
15.05.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı, Fransa'da anlaşmayı yaptı! Yeni teknik direktör belli oldu
Acun Ilıcalı, Fransa'da anlaşmayı yaptı! Yeni teknik direktör belli oldu Kadrosunda birçok tanıdıık ismi bulunduran, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Liam Rosenior'nun yerine gelecek ismi belirledi. Acun Ilıcalı'nın yeni teknik direktör olması beklenen kişiyle görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.05.2024 Süper Lig
Arda Güler'i yıkan haber! Ancelotti kararını değiştirdi, artık olmayacak
Arda Güler'i yıkan haber! Ancelotti kararını değiştirdi, artık olmayacak İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden ve Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i üzen bir karar aldı.
14.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Kupa kararı
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Kupa kararı Sarı-kırmızılılar, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk düğümünü çözecek Fenerbahçe derbisi öncesi Süper Kupa ile ilgili karar aldı.
14.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesini aktardı. Yıldırım, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım" dedi.
13.05.2024 Futbol
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluktan bir adım daha uzaklaşan sarı lacivertliler, Kayserispor maçını kazanarak ezeli rakibinin puan kaybetmesini ve dev derbi maçını bekleyecek. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taraftarlar büyük tepki gösterirken, teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
12.05.2024 Şampiy10
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının yarınki maçlarda artabileceği inancını taşıyan Cim-Bom ihtimalleri masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun garantilenmesiyle, 19.05’te (19 Mayıs) iki kupa kaldırıp, şov yapmayı düşünüyor.
11.05.2024 Galatasaray
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılıyor! İşte o tarih
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılıyor! İşte o tarih Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor. Yunan medyası, tecrübeli teknik direktörle yolların ayrılacağı tarihi duyurdu.
11.05.2024 Süper Lig
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.05.2024 İddaa
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti.
10.05.2024 Galatasaray
İsmail Kartal'ın tepsinin tası attı! Ali Koç'u bile suçladı: Kimsenin yapmadığını yaptım
İsmail Kartal'ın tepsinin tası attı! Ali Koç'u bile suçladı: Kimsenin yapmadığını yaptım Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası sarı lacivertli ekipte gergin hava devam ediyor. Süper Lig'de Galatasaray ile puan farkı açılan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yakın çevresine dert yandığı iddia edildi. İşte detaylar...
10.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
TFF'nin yeni kararı işleri değiştirdi, Göztepe Süper Lig vizesi aldı
TFF'nin yeni kararı işleri değiştirdi, Göztepe Süper Lig vizesi aldı TFF'nin 1’inci Lig’de yabancı teknik adamların görev yapması konusunda kararı, sarı-kırmızılı takımın Süper Lig'e çıkmasına vesile oldu.
9.05.2024 Süper Lig
Dzeko, Tadic derken Cengiz Ünder'in psikolojisi bozuldu! 29 milyon euro çöpe gitti
Dzeko, Tadic derken Cengiz Ünder'in psikolojisi bozuldu! 29 milyon euro çöpe gitti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak sarı-lacivertlilerde taraftarlardan büyük eleştiriler alan o futbolcunun moralinin bir hayli bozuk olduğu ve oyuncuyla teknik direktör İsmail Kartal'ın özellikle ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar...
9.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı! Ali Koç, İsmail Kartal'a kapıyı gösterdi, kupa canavarı geliyor
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı! Ali Koç, İsmail Kartal'a kapıyı gösterdi, kupa canavarı geliyor Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitiyor. Ali Koç kararını verdi. Sportif Direktör Mario Branco’nun kariyerinde 14 kupa kazanan teknik direktör ile görüşmeler yaptığı belirtildi. İşte Fenerbahçe'nin yeni direktörü ve detaylar...
9.05.2024 Fenerbahçe
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın kovulmasını bekliyor! Dzeko, Tadic, Fred'in umurunda değil, birbirine girdi
İsmail Kartal'ın kovulmasını bekliyor! Dzeko, Tadic, Fred'in umurunda değil, birbirine girdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe lige adeta havlu atarken, yaşanan başarısızlıkta en büyük etken olarak Teknik Direktör İsmail Kartal gösterildi. Sarı-lacivertli teknik adamın yıldız futbolcularla olan diyaloğu koptu, uyum kayboldu. Hocanın sportif kararlarına saygı azaldı, panik havası hissedildi. İşte detaylar...
8.05.2024 Fenerbahçe
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son haftada deplasmanda Plymouth'a mağlup olmuştu. 70 puan toplayan play-off sınırında kalan İngiliz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz basını da buna anlam veremeyerek şaşkınlığını gizlemedi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Tadic ve Fred'e: Sizin fikrinize ihtiyacım yok! Dzeko'nun yakın arkadaşı soyunma odasını ifşa etti!
İsmail Kartal'dan Tadic ve Fred'e: Sizin fikrinize ihtiyacım yok! Dzeko'nun yakın arkadaşı soyunma odasını ifşa etti! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında puan bırakınca şampiyonluk da mucizelere kaldı. Basın toplantısında yalnız kalan İsmail Kartal, sorumluluğu üstlendi ancak gerçekleri saklamaya devam etti. 62 yaşındaki teknik direktör, soyunma odasında Tadic, Fred ve Dzeko ile tersleşti. Öte yandan Dzeko'ya yakınlığıyla bilinen eski futbolcu devre arasında yaşananları anlattı. İşte çarpıcı gelişmelerin detayları...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'la Tadic, Fred ve Dzeko birbirine girdi: Kapıları tekmeleyip çıldırdı
İsmail Kartal'la Tadic, Fred ve Dzeko birbirine girdi: Kapıları tekmeleyip çıldırdı Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la oyuncular arasında ipler koptu. Son maçlarda yaşadığı düşüş sonrası lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de oyuncularla teknik direktör İsmail Kartal resmen birbirine girdi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir
İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler şampiyonluk yolunda avantajını kaybetmiş olsa da matematiksel olarak ihtimal devam ettiği sürece Fenerbahçe yarışa devam edecek. 4'te 4 yaparak Galatasaray'ın puan kayıplarını bekleyecek olan Kanarya'da hem teknik direktör İsmail Kartal hem de kaptan Edin Dzeko takıma seslendi. Üstelik Kartal 11'de de kritik bir değişiklik yapmaya karar verdi. İşte detaylar...
6.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1 Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
5.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Teknik Direktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknik direktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.