Teklif

Teklif

Son dakika teklif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teklif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teklif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teklif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teklif gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.897 teklif haberi bulunmuştur. Tüm teklif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye Mourinho çalımı
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye Mourinho çalımı 2. Başkan Yücel, F.Bahçe’nin de istediği ünlü teknik adamın, teklife olumlu yanıt verdiğini söyledi. Portekizli hocaya 1 ay önce teklif yaptığını belirten Yücel, “Beşiktaş’ta çalışmak istediğini söyledi” dedi. Yücel, Di Maria ve Hermoso ile görüştüğünü de açıkladı.
19.05.2024 Şampiy10
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi 19 Mayıs'ın, Türk gençliğine armağan edilmesi fikri, ilk olarak 1935 yılında düzenlenen "Atatürk Spor Günü" etkinliğiyle ortaya çıktı. Spor Kongresi'nde yapılan öneriyle 19 Mayıs'ta "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanması teklif edildi. Teklif, kongrede büyük alkış aldı ve kabul edildi. Atatürk'ün de onayıyla kanunlaşan bu bayram, o günden bu yana coşkuyla kutlanmaktadır. Peki, 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi…
17.05.2024 Gündem
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı Antalya'da bir çiftçi, kamyonetin kasasına yüklediği patlıcanları komisyoncular düşük fiyat verince çöpe attı. Komisyoncuların ürünün fiyatını düşürmek için bahaneler uydurduğunu ifade eden çiftçi, "Para mı ediyor. Mal kırmızıymış" dedi.
16.05.2024 Gündem
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız isme sürpriz talip çıktı. EURO 24'te Ay-Yıldızlı formayı giymeyi hayal eden golcü oyuncu, turnuva öncesinde geleceğiyle ilgili karar vermek istiyor. 32 yaşındaki golcüye gelen teklif ve detaylar belli oldu...
16.05.2024 Fenerbahçe
Kripto yasası mecliste! Türkiye'nin gri listeden çıkması için son adım
Kripto yasası mecliste! Türkiye'nin gri listeden çıkması için son adım Kripto varlıklarına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Tasarı kabul edildiği takdirde kripto varlıklar ilk kez 'gayri maddi varlıklar' olarak tanımlanacak.
16.05.2024 Ekonomi
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, çalışmalarını sürdürüyor. Transfer arayışlarına devam eden Cimbom'da Mauro Icardi gelişemesi gündeme oturdu. Arjantinli golcü için Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Galatasaray
Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! Ali Koç'a bomba teklif: Yarısını ödeyeceğim
Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! Ali Koç'a bomba teklif: Yarısını ödeyeceğim Fenerbahçe'ye başkan adayı olarak Ali Koç'un karşısına çıkan Aziz Yıldırım, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho teklifi geldi.
15.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın dayısı Suudi Arabistan yolcusu! Okan Buruk son kararını verdi
Galatasaray'ın dayısı Suudi Arabistan yolcusu! Okan Buruk son kararını verdi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da bu sezon adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Kerem Demirbay'a sürpriz bir talip çıktı. Teklif sonrası sarı-kırmızılı yönetim flaş bir karar aldı.
15.05.2024 Galatasaray
Fatih Kısaparmak neden sahnelerde olmadığını açıkladı: '3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!'
Fatih Kısaparmak neden sahnelerde olmadığını açıkladı: '3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!' Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, eşi Şebnem Kısaparmak ile katıldığı ödül töreninde ortaya çıktı. "Ben gariban bir ailenin çocuğuydum" açıklamasını yapan şarkıcı, muhabirlerin "Sizi sahnelerde göremiyoruz" yorumuna da yanıt verdi.
15.05.2024 Magazin
İş gezisi için Maldivlere gittiğinde tanıştılar! Sibiryalı geline Türk usulü düğünle evlendiler
İş gezisi için Maldivlere gittiğinde tanıştılar! Sibiryalı geline Türk usulü düğünle evlendiler Mersin'in Erdemli İlçesinde geçen yıl mart ayında iş gezisi için Maldivler'de tanıştığı Rusya’nın Sibirya bölgesinde yaşayan Mariia Sadnova ile İlyas Can Kil Türk usulü düğünle evlendiler.
14.05.2024 Gündem
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin”
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, sözleriyle yolcuyu şoke etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı Türkiye’nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) kurulan ve kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek etkinliklere imza atan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü’nü de eğlence ve sanat dolu bir konserle kutladı.
15.05.2024 Gaziantep
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024 Gündem
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı
TMSF, Mondihome’u satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi satışa çıkardı. Şirketi hisse satışına ilişkin ilan, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.
11.05.2024 Ekonomi
Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlar şimdi yandı! Kapatma cezası geliyor
Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlar şimdi yandı! Kapatma cezası geliyor Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını ağırlaştıran torba yasa teklifi Meclis Sanayi, Ticaret ve Bilgi Teknolojileri Komisyonu’ndan geçti. Teklif ile satıcıların satış sonrası hizmetlerine de yeni kurallar getiriliyor. İşte detaylar...
11.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları
Galatasaray'a Mertens müjdesi! İşte sözleşme detayları Galatasaray'da son 2 sezonun yıldız ismi olan Dries Mertens, bir süredir sözleşme görüşmeleri için yönetimle görüşme halindeydi. Sarı-kırmızılı ekip, Belçikalı oyuncuyla anlaşma sağladı.
9.05.2024 Galatasaray
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi…
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi… Astor temettü ne zaman 2024? Astor Enerji A.Ş. KAP’a yaptığı bildirimde yönetim kurulunun temettü teklifini duyurdu. Buna göre pay başına brüt brüt 1,3204826 TL, net 1,1884343 TL kar payı ödenmesi genel kurul onayına sunulacak.
8.05.2024 Ekonomi
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda!
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda! İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası İsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul etti Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024 Dünya
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İstediği ücret ortaya çıktı
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İstediği ücret ortaya çıktı Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan’a yeni bir teklifte bulundu. Ancak Milli oyuncu ile yine anlaşma sağlanamadı.
6.05.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Teklif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teklif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.