Tavsiye

Tavsiye

Son dakika tavsiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tavsiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tavsiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavsiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavsiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.714 tavsiye haberi bulunmuştur. Tüm tavsiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
Filistin tasarısı Birleşmiş Milletler’de onaylandı: Üyelik BM Güvenlik Konseyi'ne sunulacak
Filistin tasarısı Birleşmiş Milletler’de onaylandı: Üyelik BM Güvenlik Konseyi'ne sunulacak Filistin’in üyelik tasarısı BM Genel Kurulu'nda onaylandı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edilen üyelik tasarısı BM Güvenlik Konseyi'nde de oylanacak.
10.05.2024 Dünya
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
9.05.2024 İddaa
Ellerinizi Ayçiçek yağına batırıp bir kaşık ekleyin:  Kuruyan elleri nemlendirmek için bu kombinasyonu direk uygulayın!
Ellerinizi Ayçiçek yağına batırıp bir kaşık ekleyin: Kuruyan elleri nemlendirmek için bu kombinasyonu direk uygulayın! Ellerinizin gereğinden fazla kuru olduğunu fark ettiğiniz anda bu çözümü uygulayın. Birçok kişi için bu normal bir durum olsa da uyumadan önce, gün içerisinde nemlendirici kullanmak sorunu bitirmeyebilir. Veya vaktiniz yoktur. Gece nemlendirici sürüp sabahına yine aynı problemi yaşayabilirsiniz. Çantanızda da sürekli nemlemdirici taşımak zorunda kalmayasınız diye size çok basit birkaç adım tavsiye ediyoruz.
9.05.2024 Yaşam
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! Siirt’te boğazına çanta kancası kaçan 8 yaşındaki erkek öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran rehber öğretmen Mehmet Akif Eviz, ‘Heimlich’ manevrasını üniversitedeyken öğrendiğini belirtti.
7.05.2024 Gündem
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
1.05.2024 Şampiy10
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid -19 salgını sırasında hastanede tedavi gören ‘her ihtimale karşı’ kullanılan antibiyotik verildiğini, bu ‘aşırı kullanımın’ antibiyotiğe dirençli süper mikropların ortaya çıkmasına potansiyel olarak katkıda bulunduğunu ifade etti.
26.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlı etiket vurgununu bitirecek hamle! Bakanlık düğmeye bastı
Fahiş fiyatlı etiket vurgununu bitirecek hamle! Bakanlık düğmeye bastı Fahiş fiyatla mücadele için ambalaj üzerine tavsiye fiyat yazılması planlanıyor. Çalışmaya göre, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını belirleyecek. Ürün o fiyattan rafa gelecek. Böylece her hafta çeşitli bahanelerle etiket değişimi yapılamayacak.
25.04.2024 Ekonomi
Fırsatçılara geçit yok! Bakanlık fahiş fiyata karşı harekete geçti
Fırsatçılara geçit yok! Bakanlık fahiş fiyata karşı harekete geçti Fahiş fiyatla mücadele için ambalaj üzerine tavsiye fiyat yazılması planlanıyor. Çalışmaya göre, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını belirleyecek. Ürün o fiyattan rafa gelecek. Böylece her hafta çeşitli bahanelerle etiket değişimi yapılamayacak
24.04.2024 Ekonomi
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden!
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden! Vücudun susuz kalmasından daha kötü bir şey varsa da o da o suyun yanlış içilmesidir. Uzmanlar, günde en az 10-12 bardak su içilmesini öneriyor. Peki, yaz aylarında bu ihtiyacınızı sıklıkla soğuk su içerek mi karşılıyorsunuz? Soğuk su sadece gribal enfeksiyonları olan kişilere tavsiye edilmiyor, buzdolabından doğrudan su içmenin bilmediğimiz birçok zararı var.
17.04.2024 Yaşam
Barış Alper, Ziyech olmasa dökülüyordu! 'Okan Buruk'u uyarıyorum' dedi ve tek tavsiye verdi
Barış Alper, Ziyech olmasa dökülüyordu! 'Okan Buruk'u uyarıyorum' dedi ve tek tavsiye verdi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz gecenin adamı oldu. Öte yandan yıldız isim performansıyla eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Fenerbahçe
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı?
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı? Mezarlık ziyareti yapacak olanların akıllarında "mezarlığa abdestsiz gidilir mi?" sorusu yer alıyor. Bugün veya yarın mezarlıklara gidip yakınlarının kabirlerini ziyaret edecekler olanlar için mezarlık ziyareti abdestsiz yapılır mı? İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.
9.04.2024 Gündem
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tavsiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavsiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.