Tatlıcı

Tatlıcı

Son dakika tatlıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatlıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatlıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatlıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatlıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 tatlıcı haberi bulunmuştur. Tüm tatlıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana’da yediği künefeye ve Adana Bombası’na hayran kaldı.
3.04.2024 Adana
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor Ramazan ayında esnaf hareketli günler geçirirken, iftar saatlerinde lokantalar tıka basa doluyor. Bazı mekanlar ise yoğun kalabalıktan dolayı kaldırımlara da masa sandalye koyarak hizmet veriyor. Özellikle merkez ilçelerde ve cadde üstünde olan tatlıcılarda boş masa kalmazken, birçok Adanalı da yürüyüşe çıktığında soluğu tatlıcılarda alıyor.
28.03.2024 Adana
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
Eski tekstilcinin közde pişirdiği 'fıstık bombası' tatlısına yoğun ilgi
Eski tekstilcinin közde pişirdiği 'fıstık bombası' tatlısına yoğun ilgi Adana’da 12 yıl boyunca tekstil sektöründe çalışan ve o yıllarda iş toplantıları için gidip geldiği Gaziantep’te tatlıcıları gezmeyi alışkanlık haline getiren Şimşek Korkmaz (35), yaklaşık 5 yıl önce mesleğini bırakıp tatlıcı olmaya karar verdi. Adana’da açtığı küçük imalathanesinde kendi tarifi 'fıstık bombası' tatlısıyla dikkatleri üzerine çeken Korkmaz’ın közde pişirdiği bu tatlı, ilgi görmeye başladı.
19.03.2024 Adana
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
'Adana Bombası' İzmir’e rakip oldu, en fazla sipariş de oraya gidiyor
'Adana Bombası' İzmir’e rakip oldu, en fazla sipariş de oraya gidiyor Adana’da bir tatlıcı, katmer hamuruyla yapıp tescillediği ’Adana Bombası’ tatlısıyla İzmir’in meşhur bombasına rakip oldu. En çok İzmir’e satış yaptığını belirten tatlıcı, "İzmir’den gelenler önce bizim bombamız gibi olmaz diyor ancak tadınca çok beğeniyorlar" dedi.
27.02.2024 Adana
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı Adanalı kadın tatlıcı, Sevgililer Günü’ne özel çiftlere katmeri kalp şeklinde servis ediyor.
15.02.2024 Adana
Kendilerini 'Avukat' ve 'uzlaştırmacı' olarak tanıttılar! 'Kaportacı' ve 'tatlıcı' çıktı
Kendilerini 'Avukat' ve 'uzlaştırmacı' olarak tanıttılar! 'Kaportacı' ve 'tatlıcı' çıktı Amasya'da akıllara zarar olay. Amasya polisi, kendilerini 'avukat' ve 'uzlaştırmacı' olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenen 2’si tatlı ustası, 1'i kaportacı 4 şüpheliyi yakaladı. Adliyeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrolle serbest kaldı.
15.07.2023 Gündem
Çalıştığı tatlıcıdaki platonik aşkını öldürüp intihar etti
Çalıştığı tatlıcıdaki platonik aşkını öldürüp intihar etti Adana’da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, aynı iş yerinde çalıştığı platonik aşık olduğu Sultan Erdoğan’ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.
28.06.2023 Gündem
Baklava alacaklar dikkat! İşin uzmanı uyardı: Bayramınız zehir olmasın
Baklava alacaklar dikkat! İşin uzmanı uyardı: Bayramınız zehir olmasın Kurban Bayramı'na sayılı günler kala tatlıcı dükkanlarında hazırlıklar devam ediyor. Sakarya'da da hazırlıklarını sürdüren tatlıcılar, vatandaşları kalitesiz tatlılar hususunda uyardı.
25.06.2023 Yaşam
Fenerbahçe Beko'dan Anadolu Efes'e tarihi fark!
Fenerbahçe Beko'dan Anadolu Efes'e tarihi fark! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i 42 sayı farkla 108-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
3.06.2023 TBL
3 milyar dolarlık miras kavgası! Türkiye'nin en zenginlerindendi, kanlı bıçak şikayeti
3 milyar dolarlık miras kavgası! Türkiye'nin en zenginlerindendi, kanlı bıçak şikayeti Türkiye’nin en zengin 27’nci iş insanı olan ve kanser tedavisi gördüğü Londra’da 14 yıl önce hayatını kaybeden Mehmet Salih Tatlıcı’nın vefatının ardından 3 milyar dolarlık mirasının büyük bir kısmı ikinci eşi Nurten Tatlıcı ile oğlu Uğur Tatlıcı’ya kaldı.
20.05.2023 Gündem
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Süper Ligi'nin 12. haftası Fenerbahçe Beko Anadolu Efes'i ağırlayacak. Itoudis yönetiminde Fenerbahçe Beko en güçlü rakiplerinden Ergin Ataman'lı Anadolu Efes’le karşı karşıya geliyor. Basketbol severler, maç ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Anadolu Efes maçı saati ve kanalı!
26.12.2022 Şampiy10
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.
9.11.2022 Magazin
İstanbul’da dehşet anları! Oyun yaşında silahlı saldırıya maruz kaldı
İstanbul’da dehşet anları! Oyun yaşında silahlı saldırıya maruz kaldı Kağıthane’de bir tatlıcı dükkanına düzenlenen silahlı saldırıda biri çocuk olmak üzere iki kişi yaralandı. Oyun oynama yaşında silahlı saldırıya maruz kalan küçük çocuk korku dolu anlar yaşarken, diğer yaralı ise sekerek tatlıcıdan çıkıp yardım istedi. Dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansırken, polis kimliğini tespit ettiği maskeli saldırganların peşine düştü.
6.08.2022 Yaşam
Sahilde dedektör ile altın arama işi moda oldu! Sıra o bölgede, ilgi büyük...
Sahilde dedektör ile altın arama işi moda oldu! Sıra o bölgede, ilgi büyük... Ege ve Akdeniz sahillerinde dedektörle altın arama işi moda oldu. Giderek yaygınlaşan ziynet eşyası aramanın bu sene de Karadeniz sahillerinde moda olması bekleniyor. Vatandaşlar en çok sahilde düşürülen eşyaları aramak için kullanılan detektörlere ilgi gösteriyor. Dedektörü merak eden herkes alabiliyor; arabasında ve evinde bulundurabiliyor. Yıllardır dedektör satan esnaf, fiyatları hakkında da bilgi verdi.
11.05.2022 Yaşam
Kadayıfçı Olcay öldü mü? Olcay Tekin kimdir, kaç yaşında, Olcay’ın katili yakalandı mı? Adana’da Kadayıfçı Olcay cinayeti!
Kadayıfçı Olcay öldü mü? Olcay Tekin kimdir, kaç yaşında, Olcay’ın katili yakalandı mı? Adana’da Kadayıfçı Olcay cinayeti! Kadayıfçı Olcay öldü mü? 'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan tatlıcı Olcay Tekin, silahlı saldırıda ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kaçan cinayet şüphelisini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı. Peki, Olcay Tekin kimdir, kaç yaşında? İşte Kadayıfçı Olcay cinayeti…
11.05.2022 Gündem
'Kadayıfçı Olcay' silahlı saldırıda öldürüldü
'Kadayıfçı Olcay' silahlı saldırıda öldürüldü Adana’da, ‘kadayıfçı Olcay’ olarak tanınan tatlıcı Olcay Tekin, silahlı saldırıda ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kaçan cinayet şüphelisini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.
11.05.2022 Yaşam
'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan tatlıcı silahlı saldırıda öldürüldü!
'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan tatlıcı silahlı saldırıda öldürüldü! Adana’da, ‘kadayıfçı Olcay’ olarak tanınan tatlıcı Olcay Tekin, silahlı saldırıda ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kaçan cinayet şüphelisini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.
11.05.2022 Yaşam
Bayram öncesi ucuz baklava yoğunluğu
Bayram öncesi ucuz baklava yoğunluğu Ramazan Bayramı öncesi ucuz baklava almak isteyen vatandaşlar Şirinevler’de bulunan tatlıcıya yoğun ilgi gösterdi. Tatlı almak isteyen çok sayıda kişi dükkanın önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.
1.05.2022 Ekonomi
Paraya para demiyor! Günlük kazancı 27 bin lira, formülü sır gibi saklıyor
Paraya para demiyor! Günlük kazancı 27 bin lira, formülü sır gibi saklıyor Bursa'da sadece Ramazan ayında yapılan ve tarifi sır gibi saklanan tatlı büyük rağbet görüyor.
24.04.2022 Ekonomi
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin...
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin... Paralar iade edilecek, herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fişlerinize mutlaka bakın. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), gıda ürünlerindeki KDV indirimine ilişkin merak edilenleri 10 soruda yanıtladı. Buna göre eğer 14 Şubat'tan itibaren yapılan gıda ürünü teslimlerinde KDV indirimi yansıtılmayıp yüzde 1 yerine yüzde 8 olarak hesaplanmışsa, fazla alınan verginin tüketiciye iade edilmesi gerekiyor. Öte yandan pastane, tatlıcı, simitçi, fırın gibi işletmelerce satışı yapılan börek, simit, pasta, tatlı gibi ürünlerin teslimine uygulanacak KDV yüzde 1'e indirildi. Gıda ürünlerinin toptan veya perakende olarak teslim edilmesine göre uygulanacak KDV oranı değişir mi? Paket servis ile alınan yeme-içme hizmetleri gıda teslimi sayılır mı? Düzenleme öncesi KDV oranı yüzde 8 olup, yüzde 1'e indirilmeyen herhangi bir gıda ürünü var mı? İşte merak edilenler ve yanıtları...
23.02.2022 Ekonomi
Guduric, Pierre, Melih şov yaptı Fenerbahçe Beko Gaziantep Basketbol'a 16 sayı fark attı
Guduric, Pierre, Melih şov yaptı Fenerbahçe Beko Gaziantep Basketbol'a 16 sayı fark attı ING Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Fenerbahçe Beko deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 86-70'lik skorla yenmeyi bildi.
14.02.2022 TBL
Türkiye'nin en büyük miras davasında flaş gelişme!
Türkiye'nin en büyük miras davasında flaş gelişme! Merhum iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın milyonlarca dolarlık büyük serveti için çocukları arasında yıllardır süren miras davasında, bilirkişi sanık oldu. Paylaşım için mal varlıklarına değer biçen bilirkişi hakkında, gerçeğe aykırı rapor düzenlediği iddiasıyla 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
7.02.2022 Yaşam
Taksi kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor, İstanbul ve Ankara'da ödemeler artık...
Taksi kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor, İstanbul ve Ankara'da ödemeler artık... Taksilerde yeni dönem! Flaş değişiklik kararı. Taksi kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Müşteriye ödeme kolaylığı sağlayacak yenilik İstanbul ve Ankara'da kullanıma sunuluyor. Buna göre artık cep telefonları POS cihazı gibi çalışarak ödeme kabul edecek. Bu hizmet için müşteriden komisyon alınacak. 20 TL'ye kadar 50 kuruş, 21-30 TL arası 1.90 TL alınacak olan komisyon 100 TL üzeri için ise 6.90 TL olacak. En yüksek ödeme tutarı ise 300 TL olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...
4.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tatlıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatlıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.