Taner Savut

Taner Savut

Son dakika taner savut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taner savut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taner savut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taner Savut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taner savut gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 taner savut haberi bulunmuştur. Tüm taner savut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek Deprem sonrası bu sezon Süper Lig'den çekilen ve acı kayıplar yaşayan Hatayspor, gelecek sezon tüm şartları zorlayarak futbola dönüş yapmak istiyor.
19.03.2023 Hatay Spor
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen Hatay'da Christian Atsu ve Taner Savut'un enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmesi derin bir acı olarak yüreklerde kaldı.
14.03.2023 Şampiy10
Ve Volkan Demirel bombası patlıyor! Sarı Lacivertli kulübe imza atıyor
Ve Volkan Demirel bombası patlıyor! Sarı Lacivertli kulübe imza atıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor'da hocalık yapan Volkan Demirel, Ankaragücü ile masaya oturdu.
8.03.2023 Süper Lig
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'a yönelik soruşturmada tutuklanan müteahhit Mehmet Yaşar Coşkun'un (56) kardeşi ve ortağı inşaat mühendisi Hüseyin Yalçın Coşkun hakkında kırmızı bülten talep edildi.
28.02.2023 Gündem
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti Kahramanmaraş merkezli büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut, Hacı Fatma Tatari Camii’nde düzenlenen cenaze törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye spor camiasından birçok ismin yanı sıra Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de katıldı.
22.02.2023 Hatay Spor
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi
Atsu'dan sonra Taner Savut'tan da kahreden haber geldi Hatayspor Kulübü, depremde enkaz altında kalan Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
21.02.2023 Hatay Spor
Hakan Olgun: Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum
Hakan Olgun: Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum Hatay'da deprem sonrası Rönesans Rezidans'ta enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’u arama çalışmaları sürüyor. 2002 yılında büyük bir trafik kazasından sağ çıktığı öğrenilen Taner Savut'un o dönemki takım arkadaşı kaleci Hakan Olgun, umudunu kesmediğini ve ikinci bir iyi haberini beklediğini söyledi.
19.02.2023 Hatay Spor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lik deprem faciasının ardından Radyaspor'a önemli açıklamalarda bulunan Hataytspor stoperi Recep Burak Yılmaz "Taner ağabey ve Atsu aklımızdan çıkmıyor" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Hatay Spor
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da
+1 kuralıyla oynayabilecek! Sam Adekugbe Galatasaray'da Galatasaray deprem faciası sebebiyle ligden çekilen Hatayspor'un tecrübeli sol beki Sam Adekugbe ile anlaşmaya vardı.
17.02.2023 Galatasaray
Christian Atsu nerede, öldü mü? Atsu enkazdan çıkarıldı mı, dairesine ulaşılan Atsu bulundu mu?
Christian Atsu nerede, öldü mü? Atsu enkazdan çıkarıldı mı, dairesine ulaşılan Atsu bulundu mu? Christian Atsu ve Taner Savut'un evleri bulunsa da depremde yan yatıp devrilen Atsu'nun kaldığı binada Atsu’nun evine girildi. Enkaz altında bulunamayan Atsu hakkında ortaya 2 iddia atıldı. Peki, Christian Atsu nerede, öldü mü? Atsu enkazdan çıkarıldı mı, dairesine ulaşılan Atsu bulundu mu?
16.02.2023 Galeri
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi Hatay’daki depremde Rönesans Rezidans’ın çökmesiyle enkaz altında kalan Hatayspor’lu Christian Aksu ve sportif direktör Taner Savut için bekleyiş sürüyor.
14.02.2023 Hatay Spor
6 Şubat'tan beri haber alınamıyor! 'Tanrım, kimsenin yapmadığını yapmanı istiyoruz'
6 Şubat'tan beri haber alınamıyor! 'Tanrım, kimsenin yapmadığını yapmanı istiyoruz' Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan Atsu'dan hala haber alınamaması Gana'da da büyük üzüntü yarattı. Ünlü müzisyen Diana Antwi Hamilton vatandaşı için dua ederken, Hamilton'un Tanrım, "kimsenin yapmadığını yapmanı istiyoruz" sözleri sporseverleri kahretti.
13.02.2023 Hatay Spor
Christian Atsu’nun kız arkadaşı BBC'ye konuştu
Christian Atsu’nun kız arkadaşı BBC'ye konuştu Hatayspor’un enkaz altında kalan futbolcusu Christian Atsu’nun kız arkadaşı BBC yayınına görüntülü bağlanarak konuştu.
12.02.2023 Şampiy10
Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Depremde göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı…
Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Depremde göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı… Hataysporlu futbolculardan Burak Öksüz ve annesi de göçük altında kaldı. Futbolcu, kendi çabalarıyla annesini enkaz altından çıkarmayı başardı. Burak Öksüz'ün bu olaydan iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu öğrenildi. Peki, Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı…
9.02.2023 Gündem
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
9.02.2023 Fransa
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu ve Taner Savut’tan hala herhangi bir haber alınamazken, Burak Öksüz'ün enkaz altından annesini kurtarmasının ardından şoka girdiği ve yalın ayak yağmurda yürürken bulunduğu öğrenildi.
9.02.2023 Şampiy10
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Şampiy10
250 daireli rezidans depremde yerle bir oldu! Hataysporlu Taner Savut ve Christian Atsu enkaz altında
250 daireli rezidans depremde yerle bir oldu! Hataysporlu Taner Savut ve Christian Atsu enkaz altında Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetindeki deprem tüm Türkiye'yi sarstı ve acıya boğdu. Hatay’ın Antakya ilçesinde, yapımının 2013'te tamamlandığı belirtilen, 12 katlı ve 250 daireli Rönesans Rezidans, depremde yıkıldı. Enkaz altında çok sayıda kişi olduğu öğrenilirken, ekiplerin arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Rezidansı yapan şirketin, 2013'te sosyal medyadan fotoğraflarını paylaştığı rezidans için ‘Cennetten bir kare’ yazdığı ortaya çıktı.
8.02.2023 Gündem
Volkan Demirel açıkladı: Christian Atsu ve Taner Savut hala enkazın altında
Volkan Demirel açıkladı: Christian Atsu ve Taner Savut hala enkazın altında Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut'un hala enkaz altında olduğu açıkladı.
8.02.2023 Hatay Spor
Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde can kaybı 8 bini geçti. Depremde binlerce vatandaşımızın evi enkaza dönerken, göçük altında olan binlerce de vatandaşımız var. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, enkazdan kurtarıldığı öne sürülen Atsu hakkında açıklama yaptı. Peki, Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.02.2023 Gündem
Hatayspor Kulübü'nün malzemecisi Onur Akdeniz'den kahreden haber
Hatayspor Kulübü'nün malzemecisi Onur Akdeniz'den kahreden haber Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem bölgedeki bir çok spor kulübünü de etkiledi. Bir çok futbolcusu en kaz altından kalan Hatayspor'dan ise kötü haber geldi. Kulüpte malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi.
8.02.2023 Hatay Spor
TFF Hatayspor ve depremden etkilenen diğer kulüpler için çözümü buldu
TFF Hatayspor ve depremden etkilenen diğer kulüpler için çözümü buldu Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciasından yakından etkilenen Hatayspor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor gibi kulüpler hakkında yoğun mesai harcayan TFF, bir çözüm arayışı içerisinde.
8.02.2023 Şampiy10
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmış, sonrasında ise tecrübeli futbolcunun kurtarıldığı duyurulmuştu. Tecrübeli futbolcunun menajeri, deprem öncesinde yaşananları anlattı.
8.02.2023 Hatay Spor
Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı
Hatayspor'dan açıklama: Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik depremden yakından etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarılması büyük sevinç yarattı.
7.02.2023 Hatay Spor
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Taner Savut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taner savut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.