Tam kapanma uzatılacak mı? 19 Mayıs tam kapanma sürecine dahil edilecek mi, kapanma ne zaman bitecek?
Tam kapanma uzatılacak mı? 19 Mayıs tam kapanma sürecine dahil edilecek mi, kapanma ne zaman bitecek? 29 Nisan'da başlayan tam kapanma 17 Mayıs’ta sona erecek. 17 gün süre boyunca tüm Türkiye’de hem sokağa çıkma kısıtlaması hem de şehirlerarası seyahat yasağı uygulanıyor. Kısıtlamasının bitmesine az bir süre kala vatandaşlar yasağın uzatılıp uzatılmayacağını sorguluyor.
8.05.2021 Gündem
Kapanma ne zaman bitiyor, tam kapanma uzatıldı mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’tan tam kapanma açıklaması!
Kapanma ne zaman bitiyor, tam kapanma uzatıldı mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’tan tam kapanma açıklaması! Kapanma uzatıldı mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, tam kapanma ile ilgili olarak, "Verileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok" dedi. Türkiye genelinde 29 Nisan'da başlayıp 17 Mayıs'a kadar devam edecek tam kapanma tedbirleri devam ederken, Sağlık Bakanlığı aile hekimlerinin talebi üzerine Ramazan Bayramı için yeni bir karar aldı.
6.05.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor, kalkacak mı? Tam kapanma uzatıldı mı, 17 günlük kapanma ne zaman bitiyor, uzatılacak mı?
Yasaklar ne zaman bitiyor, kalkacak mı? Tam kapanma uzatıldı mı, 17 günlük kapanma ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? Tam kapanma uzatılacak mı, ne zaman bitecek 2021? 17 günlük tam kapanma kararı için son günler. Tam kapanma sürecinin akıbeti merak ediliyor. Kabine toplantısı sonrası 29 Nisan saat 19.00’da başlayan tam kapanmasının ne zaman sona ereceği, uzayıp uzatılmayacağı araştırılıyor. Peki, yasaklar ne zaman bitiyor, tam kapanma uzatıldı mı?
6.05.2021 Gündem
Tam kapanma uzatılacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Tam kapanma ne zaman bitecek?
Tam kapanma uzatılacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Tam kapanma ne zaman bitecek? Türkiye genelinde uygulanan 'Tam Kapanma' devam ediyor. Tam kapanmanın ilk günleri geride kalırken yasaklar, kısıtlamalar ve genel kurallar vatandaşın gündeminde olmaya devam ediyor. Milyonlarca çalışan uzaktan veya dönüşümlü olarak işlerine devam ederken günlük ihtaçların karşılandığı pek çok işyeri de kapatı tutuluyor. Zorunlu haller ve temel ihtiyaçlar haricinde vatandaşın sokağa çıkması yasaklandı. Bu süreçte İçişleri Bakanlığı denetimlerini sıklaştırdı. Kurallara uyum özenle denetlenirken tam kapanma ile ilgili yeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı'nı da kapsayan tam kapanma süreci ile ilgili tüm detaylar İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde duyurulmuştu. Son olarak Bakanlık marketler ile ilgili yeni bir genelge yayınladı. Milyonlar yeni kararların alınıp alınmayacağını, tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağını araştırırken Kabine toplantısının tarihi de sıklıkla merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Tam kapanma uzatılacak mı? Kabine toplantısı ne zaman? Tam kapanma ne zaman başladı? Tam kapanma ne zaman bitecek? İşte Tam kapanma bitiş tarihi ve Kabine toplantısı hakkında merak edilenler...
4.05.2021 Gündem