Tahliye

Tahliye

Son dakika tahliye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahliye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahliye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahliye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahliye gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.220 tahliye haberi bulunmuştur. Tüm tahliye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi!
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış 'el yapımı bomba' bulunması üzerine valilikten açıklama geldi. Valilikten yapılan açıklama ise, "Turgut Özal Metro İstasyonu ile Esenler Sanayi Sitesi arasında bulunan duvara saklanmış el yapımı bomba süsü verilmiş bir cisim bulunmuştur" denildi.
15.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış el yapımı bomba bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Nihal Candan'dan Seçil Erzan yorumu: Sürekli panik halinde ve savaşa modundaymış gibiydi
Nihal Candan'dan Seçil Erzan yorumu: Sürekli panik halinde ve savaşa modundaymış gibiydi Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla girdiği cezaevinde sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edilen Nihal Candan, “Bak Burası Çok Önemli” adlı YouTube programına konuk oldu.
14.05.2024 Gündem
Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi anlattı! Candan kardeşler piyon olarak kullanıldı
Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi anlattı! Candan kardeşler piyon olarak kullanıldı Cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilen, sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın tutuklu eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın'ın avukatları müvekkilinin 14 sayfalık ifadesini içeren dilekçeyi mahkemeye vermek üzere adliyeye geldi. Adliye önünde açıklama yapan Avukat Ayşenur Çolak, “Onur Bey, çetenin lideri değildir. İfade de belirtildiği gibi bahsedilen örgüt, bilinen bir örgüt Sarallar örgütüdür. Onur Bey kendi ifadesinde Sarallar örgütünün yapısından ve işleyişinden, eylemlere nasıl karıştığından bahsetmektedir. Gerçek suçlular kendilerini perdelemek için Candan kardeşleri ve müvekkilimi bu dosyada piyon olarak sunmuşlardır" dedi.
13.05.2024 Gündem
Hatay'ı yağmur vurdu! Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı
Hatay'ı yağmur vurdu! Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı Hatay'ın Antakya ilçesinde yoğun yağışla yollar göle döndü, bazı konteynerleri su bastı.
12.05.2024 Gündem
Kirası düşük olanlara kötü haber! Ev sahibi haklı, sizi daireden çıkarabilir
Kirası düşük olanlara kötü haber! Ev sahibi haklı, sizi daireden çıkarabilir Kirası düşük olanları yakından ilgilendiriyor. Ankara'da 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart'ta kiracısı U.T.'ye açtığı tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. Mahkeme kiracıyı evden çıkardı. Peki bu karar 55 günde nasıl alındı? İşte detaylar...
11.05.2024 Ekonomi
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Kiracılara kötü, ev sahiplerine güzel haber: 55 günde jet tahliye! 'Emsal sayılacak'
Kiracılara kötü, ev sahiplerine güzel haber: 55 günde jet tahliye! 'Emsal sayılacak' Ev sahibi - kiracı ilişkilerin son yılların en çok gündemde olan konuları arasında yer alıyor. Fahiş artışın önüne geçilebilmesi için hükümet tarafından birçok tedbir alındı. Bunlardan en önemlileri ise yüzde 25'lik artış sınırı ile zorunlu arabuluculuk sisteminin devreye alınması oldu. Böylece fiyat anlaşmazlıklarının mahkemeye taşınmadan çözülmesi amaçlandı. Ancak bazı ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları mahkeme yolu ile çözülmeye devam ediyor. Yargıtay tarafından verilen son karar ise dikkat çekiyor. İşte 55 günde jet tahliye davasının detayları....
10.05.2024 Ekonomi
Mahkeme 'kira bedeli düşük' dedi! Emsal karar çıktı: 55 günde jet tahliye
Mahkeme 'kira bedeli düşük' dedi! Emsal karar çıktı: 55 günde jet tahliye Ankara'da 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart'ta kiracısı U.T.'ye açtığı tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. Mahkeme, kiracının 1800 lira verdiği kira ücretinin, yıllık kira bedelinin belirlenen yasal sınırı olan 28 bin 250 TL'nin altında olması ve ev sahibinin ihtiyacı olması nedeniyle kiracı hakkında tahliye kararı verdi.
10.05.2024 Yaşam
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı! Alanya'da Corendon Havayolları’na ait Köln-Alanya seferini yapan uçağın inişte ön tekeri patladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişi sırasında lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır" dedi. Öte yandan geçtiğimiz gün yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kalmıştı, Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.
9.05.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! Bakan Uraloğlu: Pist geçici olarak kapatılmıştır
İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı! Bakan Uraloğlu: Pist geçici olarak kapatılmıştır İstanbul Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü. Yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, iki pilotun uçaktan tahliye edildiğini ve kazanın yaşandığı pistin saat 15.00'e kadar uçuşa kapatıldığını söyledi. Havalimanındaki diğer pistlerde ise, uçuş trafiğinin sorunsuz olarak devam ettiği duyuruldu.
8.05.2024 Gündem
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı! Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024 Gündem
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı! İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
İsrail Savunma Kuvvetleri, Refah sınır kapısını ele geçirdi!
İsrail Savunma Kuvvetleri, Refah sınır kapısını ele geçirdi! Refah sınır kapısının Gazze tarafında kontrolü sağladığını duyuran İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF),“Pazar günü sınır bölgesinden Kerem Şalom sınır kapısına roket atılması sonucunda dört IDF askeri ölmüş, diğerleri de yaralanmıştı” dedi.
7.05.2024 Gündem
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.
7.05.2024 Gündem
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu!
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu! Gaziantep’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Üniversitesi istikametine giden tramvayın üstüne saat 15.30 sıralarında seyir halinde iken yıldırım düştü. Tramvayın elektrik telinin kopması sonucu ise, yangın çıktı. Can kaybı veya yaralananın olmadığı açıklandı.
6.05.2024 Gündem
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı!
Akkuyu NGS'nı̇n 1’inci buhar kızdırıcı ünı̇te montajı tamamlandı! Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar kızdırıcı-ayırıcıların montajı tamamlandı. Nükleer santraldeki buhar türbini tesisinin yardımcı sistemlerinin bir parçası olan ekipman, türbin rotor kanatlarını döndüren buharın sıcaklık ve nem parametrelerini ayarlamaya yaradığı belirtildi.
6.05.2024 Gündem
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur. İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye söz konusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır." ifadelerine yer verildi.
2.05.2024 Gündem
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur? Ruang Adası’nda yer alan Ruang Yanardağı'nın dün lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı. Ruang Yanardağı'nda volkanik faaliyetler devam ederken, söz konusu haberlerin ardından Ruang Yanardağı’nın nerede, hangi ülkede olduğu araştırılırken yanardağ patlamasının nasıl oluştuğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
2.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Ev sahibi ve kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! İlk duruşmadan tahliye kararı çıktı
Ev sahibi ve kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! İlk duruşmadan tahliye kararı çıktı Ev sahibi kiracı anlaşmazlıklarına mahkemeler üzerinden yeni çözümler üretilmeye devam ediliyor. Bir iş yerini kiralayan kiracı, dükkanı bir başkasına kiralamak isteyince taraflar arasında uyuşmazlık yaşandı. Kiracı dükkanın anahtarını mülk sahibine teslim etmeyip eşyalarını dükkanda bırakınca konu yargıya taşındı. Mahkemeden anahtarı teslim etmeyen kiracı için dikkat çeken bir karar çıktı. İşte detaylar...
1.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tahliye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahliye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.