Sürpriz Aşk

Sürpriz Aşk

Son dakika Sürpriz aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sürpriz aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sürpriz aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.235 sürpriz aşk haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için sürpriz aşk iddiası! Galatasaraylı oyuncu...
Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için sürpriz aşk iddiası! Galatasaraylı oyuncu... İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'e rekor bonservisle transfer olan Arda Güler, dünya basınında gündem olmaya devam ediyor. Madrid'le 6 yıllık sözleşme imzalayan milli yıldız, ilk antrenmanına çıkarken futbol dışında özel yaşamıyla da gündem olmaya devam ediyor.
12.07.2023 İspanya
Ünlü şarkıcı 'dudakları estetik' iddialarına 17 yaşındaki fotoğrafı ile son noktayı koydu!
Ünlü şarkıcı 'dudakları estetik' iddialarına 17 yaşındaki fotoğrafı ile son noktayı koydu! Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Daha 17' notu ile paylaştı, iddialara nokta koydu.
10.09.2022 Magazin
İki dev isim aynı sahnede
İki dev isim aynı sahnede Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
10.09.2022 Magazin
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk Oyuncu Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Magazin
Filiz Özkol yazdı! Aylık burç yorumları! Haziranda hangi burçları neler bekliyor? 14 Haziran'da...
Filiz Özkol yazdı! Aylık burç yorumları! Haziranda hangi burçları neler bekliyor? 14 Haziran'da... Aşk, iş, para, şans,kariyer... Haziran ayı geldi. Astroloji meraklıları aylık burç yorumlarını araştırmaya başladı. Haziran ayında hangi burcu sürpriz aşk bekliyor? Haziran ayında kariyerinde yükseliş olacak burç hangisi? Bu ay hangi burç şanslı?İşte 2022 haziran ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… Astrolog Filiz Özkol yazdı...
3.06.2022 Astroloji
Selin Şekerci: Aşka tövbe ettim!
Selin Şekerci: Aşka tövbe ettim! Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile birlikteliği yedi ay süren Selin Şekerci, Kuruçeşme'de görüntülendi. Daha önce yaptığı "Anne olmak istiyorum" açıklaması hatırlatılan Şekerci, bu sözleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
5.05.2022 Magazin
Aylık burç yorumları! Mayısta hangi burçları neler bekliyor? 16 Mayıs'ta...
Aylık burç yorumları! Mayısta hangi burçları neler bekliyor? 16 Mayıs'ta... Mayıs ayı geldi. Astroloji meraklıları aylık burç yorumlarını araştırmaya başladı. Mayıs ayında hangi burcu sürpriz aşk bekliyor? Bu ayda kimlerin ilişkileri testten geçecek? Mayısta kariyerinde yükseliş olacak burç hangisi? 16 Mayıs'taki ay tutulması hangi burçlar için olumlu etki yaratacak? İşte 2022 mayıs ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
2.05.2022 Astroloji
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan ilk aşk pozu geldi
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan ilk aşk pozu geldi Kanal D ekranının rekortmen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, yaza oyuncu Yiğit Kirazcı ile yaşadığı sürpriz aşk ile damga vurdu. Sürpriz aşkın ortaya çıkmasının ardından birlikteliklerini ilan eden çift, sosyal medyadan yeni bir paylaşımda bulundu.
8.10.2021 Magazin
Bodrum'da ortaya çıkan sürpriz aşk!
Bodrum'da ortaya çıkan sürpriz aşk! İş insanı Önder Fırat ile spor spikeri Şükran Albayrak’ın altı aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. Spor tutkunu çift, önceki gün denizden dönerken ilk kez bir arada görüntülendi.
5.07.2021 Magazin
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Menajerimi Ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde ikilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor.
3.03.2021 Magazin
Sürpriz aşk ortaya çıktı! Sadakatsiz'in Mert'i...
Sürpriz aşk ortaya çıktı! Sadakatsiz'in Mert'i... Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Mert' karakterine hayat veren Eren Vurdem, müzisyen Derya Yıldırım ile aşk yaşıyor.
24.12.2020 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol ayrıldı
Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol ayrıldı 2019 yılının son sürpriz aşkı Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'du. Ancak çiftin ilişkileri uzun soluklu olmadı. İddialara göre ikili, yollarını ayırdı.
6.01.2020 Magazin
Sürpriz aşk! 8 yaş küçük sevgili...
Sürpriz aşk! 8 yaş küçük sevgili... Alman model Anna Ewers, ABD’li dizi yıldızı Chace Crawford ile yeni bir aşka imza attı.
27.08.2019 Magazin
Sürpriz aşk! Elinden ve kolundan öptü
Sürpriz aşk! Elinden ve kolundan öptü İlişkilerini yeni bitiren Demet Özdemir ile Kaan Yıldırım, önceki gece Bodrum’da beş saat baş başa sohbet etti. Yıldırım, bir ara sevgilisi Özdemir’i elinden ve kolundan öptü.
22.08.2019 Magazin
Sosyal medyadan ilan ettiler! İşte sürpriz aşk...
Sosyal medyadan ilan ettiler! İşte sürpriz aşk... Ünlü yazar Aşkım Kapışmak ile güzel oyuncu Evrim Akın aşklarını sosyal medyadan ilan etti.
4.06.2019 Magazin
Sosyetede sürpriz aşk!
Sosyetede sürpriz aşk! Oyuncu Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp yeni bir aşka yelken açtı. Süalp, Güllü Aybar ile aşk yaşamaya başladı
26.04.2018 Magazin
Sürpriz aşk
Sürpriz aşk ‘Fazilet Hanım Ve Kızları’nın başrol oyuncusu Alp Navruz’la, ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde Esin karakterini canlandıran Başak Parlak, yeni bir aşka yelken açtı.
11.12.2017 Magazin
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin...
Sürpriz aşk! Dakota Johnson ile Chris Martin... Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile 'Fifty Shades of Grey' (Grinin 50 Tonu) serisinin Amerikalı oyuncusu Dakota Johnson yeni bir aşka yelken açtı.
14.10.2017 Magazin
'Hara'ret bastı!
'Hara'ret bastı! Ünlü top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara’nın aşkı Bodrum’u kasıp kavurdu
11.07.2017 Magazin
Tatlı Bela 4. bölümünde Astha Shlok'un yanında işe başlıyor!
Tatlı Bela 4. bölümünde Astha Shlok'un yanında işe başlıyor! Tatlı Bela 4. bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Tatlı Bela'nın yeni bölümünde Astha gittiği iş görüşmesinde Shlok'u görünce şoke olur. Zor anlar yaşayan Astha işe kabul edilir. Artık Shlok ile çalışacaktır. Tatlı Bela bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Adı Efsane 6. bölümünde sürpriz aşk!
Adı Efsane 6. bölümünde sürpriz aşk! Kanal D'nin sevilen yeni dizisi Adı Efsane'de heyecanlı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Adı Efsane'nin 6. yeni bölümünde Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, diğer yandan Seyfi’nin arkadaşlarından dolayı hiç bilmediği bir yola giriyor. İşte Adı Efsane'nin yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
'Vatanım Sensin' setinde sürpriz aşk!
'Vatanım Sensin' setinde sürpriz aşk! Miray Daner ve Kubilay Aka büyük aşk yaşıyor...
23.01.2017 Magazin
No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanında sürpriz aşk!
No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanında sürpriz aşk! No: 309'un yeni bölümünde Onur'un dayısı diziye dahil oluyor. No: 309'da Onur'un dayısı Lale'nin annesi Songül'e aşık oluyor. İkili arasında duygusal bir ilişki başlayacak mı? Yepyeni gelişmeleriyle No: 309 bu akşam...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.