Suat Özçağdaş

Suat Özçağdaş

Son dakika Suat Özçağdaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suat Özçağdaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suat Özçağdaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suat Özçağdaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suat özçağdaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 suat özçağdaş haberi bulunmuştur. Tüm suat özçağdaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Savcılık yine mütalaa değiştirdi
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Savcılık yine mütalaa değiştirdi  İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğrafını çektiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın davasında savcılık üçüncü kez mütalaasını açıkladı. İlk mütalaasında sanığın cezalandırılmasını isteyen ve 8 Mart'ta görülen duruşmada sanığın beraat etmesini isteyen savcılık, mütalaasını yine değiştirerek sanığın "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçundan 5 yıla kadar hapsini istedi. 
20.04.2022 Gündem
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Tanıklara zorla getirme kararı
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Tanıklara zorla getirme kararı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yargılandığı davada, tanık CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
18.02.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Kaftancıoğlu suçlamayı kabul etmedi
İletişim Başkanı Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Kaftancıoğlu suçlamayı kabul etmedi İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş tarafından fotoğraflanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından "Yine gidecektir" şeklinde paylaşım yaptığı gerekçesiyle 'Suç işlemeye tahrik' ve 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından hakkında 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu suçlamayı kabul etmedi. Mahkeme, Suat Özçağdaş'ın tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
20.10.2021 Siyaset
Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı
Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş tarafından fotoğraflanmasıyla ilgili davada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
21.05.2021 Gündem
Canan Kaftancıoğlu hakkındaki iddianame kabul edildi
Canan Kaftancıoğlu hakkındaki iddianame kabul edildi İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “Suç işlemeye tahrik”, “Suçu ve suçluyu övmek” suçlamasıyla hazırladığı iddianame kabul edildi. Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğraflanması olayında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ı azmettirme, “Suç işlemeye tahrik”, “Suçu ve suçluyu övmek” suçlamasıyla 9 aydan 10.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.
5.01.2021 Gündem
Canan Kaftancıoğlu'na 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemi
Canan Kaftancıoğlu'na 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "Suç işlemeye tahrik", "Suçu ve suçluyu övmek" suçlamalarıyla dava açıldı. Kaftancıoğlu, 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.
14.12.2020 Gündem
Canan Kaftancıoğlu hakkında flaş karar!
Canan Kaftancıoğlu hakkında flaş karar! İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması ile ilgili olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırıldı.
23.11.2020 Siyaset
Canan Kaftancıoğlu, ifade vermek için adliyeye geldi
Canan Kaftancıoğlu, ifade vermek için adliyeye geldi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ifade vermek için Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili olarak, "Suçu ve suçluyu övme" ve "Özel hayatın gizliliğini ihlale azmettirme" suçlarından hakkında açılan soruşturma kapsamında ifade verdi.
30.04.2020 Gündem
Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı
Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili “suçu ve suçluyu övme, suça azmettirme" suçlarından hakkında soruşturma açılan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı.
28.04.2020 Gündem
Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma başlatıldı
Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma başlatıldı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili soruşturmanın genişletildiği öğrenildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altunun evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü, elde edilecek delilere göre yeniden değerlendirileceği kaydedildi. Altunun Avukatı Sezgin Tunç'un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında suçu ve suçluyu övme, suça teşvik iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.
23.04.2020 Siyaset
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında soruşturma başlatıldı
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında soruşturma başlatıldı CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, iki partili ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmıştı. Özçağdaş hakkında soruşturma başlatıldı.
22.04.2020 Gündem
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarını çekerken yakalandı
CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarını çekerken yakalandı CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, iki partili ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalandı. Polislerin uyarısını dikkate almayıp olay yerinden kaçan Özçağdaş, koruma polislerine "yine geleceğim" dedi.
22.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suat Özçağdaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suat özçağdaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.