Sporcu

Sporcu

Son dakika sporcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sporcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sporcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sporcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sporcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.612 sporcu haberi bulunmuştur. Tüm sporcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi 19 Mayıs'ın, Türk gençliğine armağan edilmesi fikri, ilk olarak 1935 yılında düzenlenen "Atatürk Spor Günü" etkinliğiyle ortaya çıktı. Spor Kongresi'nde yapılan öneriyle 19 Mayıs'ta "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanması teklif edildi. Teklif, kongrede büyük alkış aldı ve kabul edildi. Atatürk'ün de onayıyla kanunlaşan bu bayram, o günden bu yana coşkuyla kutlanmaktadır. Peki, 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi…
17.05.2024 Gündem
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Samsun'dan getirilen bayrak ve toprak, genç doktor ve hemşirelere teslim edildi.
16.05.2024 Gündem
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar!
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar! Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası başladı. Şampiyonayla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "Hedefimiz dünyanın en iyi sporcularını yetiştirmek. Dünyanın en iyi etkinliklerini düzenleyebilmek" dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Ayşe Zülal Çerman, binicilik at terbiyesi yıldızlar kategorisinde birinci oldu!
Ayşe Zülal Çerman, binicilik at terbiyesi yıldızlar kategorisinde birinci oldu! Türkiye Binicilik Federasyonu Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları İstanbul'da yapıldı. Ulusal at terbiyesi ve Para at terbiyesi yıldızlar kategorisinde Ayşe Zülal Çerman birinci oldu. Çerman, " ileride milli takıma girmeyi hedefliyorum" dedi.
14.05.2024 Şampiy10
Paris 2024 Olimpiyatları'nda güreşecek 11 sporcumuz belli oldu! İşte sporcuların listesi
Paris 2024 Olimpiyatları'nda güreşecek 11 sporcumuz belli oldu! İşte sporcuların listesi Türkiye Güreş Federasyonu’nun ev sahipliğinde 9-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da Başakşehir Spor Salonu’nda düzenlenen, 93 farklı ülke adına tam 517 güreşçinin katılım gösterdiği Paris 2024 Olimpiyatları kalifikasyon müsabakaları sona erdiği açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla düzenlenen düzenlenen şampiyonanın son gününde Türkiye’yi taekwondoda 4 ve para taekwododa 5 olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nı genel sıralamada zirvede tamamlayan milli sporcular yurda döndüğü açıklandı.
13.05.2024 Vatan TV
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla düzenlenen düzenlenen şampiyonanın son gününde Türkiye’yi taekwondoda 4 ve para taekwododa 5 olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nı genel sıralamada zirvede tamamlayan milli sporcular yurda döndüğü açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024 Şampiy10
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
Çocuklarına ünlülerin  isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas..
Çocuklarına ünlülerin isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas.. Diyarbakır’ın Sur ilçesinin Ferit Köşk Mahallesi’nde elektrik akımına kapılması sonucu sol gözünü kaybetmesi sonucunda profesyonel futbolcu hayali yarıda kalan Veysi Çevik, 2017’de dünyaya gelen oğluna Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’yı 22 Nisan’da doğan kızına da Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ın ismini verdi. Çevik, “Ben profesyonel olamadım, inşallah onlar olur” dedi.
6.05.2024 Gündem
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak"
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak" Maltepe’de yaklaşık 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Alaattin Şahin bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. 50 yaşındaki sporcu Türkiye’yi Slovakya’da düzenlenen şampiyonada temsil edecek.
5.05.2024 Şampiy10
Milli sporcu Burak Haşhaş,  Avrupa şampiyonu oldu!
Milli sporcu Burak Haşhaş, Avrupa şampiyonu oldu! Yunanistan'ın Salamina kentinde gerçekleşen U25 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcu Burak Haşhaş, 26-28 Nisan tarihlerinde finale kalarak altın madalyanın sahibi oldu. Haşhaş, "‘Ben yetenekliyim, çalışmama gerek yok’ dersem başarıya kesinlikle ulaşamazdım" dedi.
1.05.2024 Şampiy10
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Vatan TV
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini, ayrıca kazada yaralanan M.T.'nin de maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Duruşma, sanık avukatının sunduğu görüntülerin incelenmesi için ertelendi.
28.03.2024 Gündem
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Sporcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sporcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.