Spk Personel Alımı

Spk Personel Alımı

Son dakika SPK personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SPK personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SPK personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spk Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spk personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 spk personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm spk personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. Adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı şartları ve Kariyer kapısı başvuru ekranı!
9.11.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu! SPK, 50 personel alacak. İlana göre, Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 30 adete kadar Uzman Yardımcısı, 10 adete kadar Bilişim Uzman Yardımcısı ve Avukatlık Hizmetleri sınıfında bulunan 8. Derece kadrolu 10 adete kadar Uzman Hukukçu Yardımcısı kadrolarına başarı durumları dikkate alınarak yeter sayıda aday personel seçimi için giriş sınavı yapılacak. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) persone alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı başvuru şartları!
20.06.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! SPK giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! SPK giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu! KPSS 55, 60, 65 ve 70 puanla SPK’ya personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, SPK, genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 17 memur, teknik hizmetler sınıfında bulunan 2 teknisyen ile yardımcı hizmetler sınıfında bulunan 2 aşçı ve 8 hizmetli kadrosuna personel alımı için giriş sınavı yapacak. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı şartları ve giriş sınavı başvurusu!
13.01.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) uzman personel alıyor! İşte SPK personel alımı başvuru şartları ve giriş sınavı detayları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) uzman personel alıyor! İşte SPK personel alımı başvuru şartları ve giriş sınavı detayları! Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK), İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere 30 Uzman Yardımcısı ve 10 uzman hukukçu yardımcısı alınacak. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı giriş sınavı nasıl olacak? İşte SPK personel alımı başvuru şartları...
28.04.2021 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alacak!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alacak! Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilciliğinde istihdam edilmek üzere bilişim uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. Başvurular 18 Mart'ta sona erecek. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
11 kriterli deşifre planı!
11 kriterli deşifre planı! FETÖ üyesi bürokratların temizlenmesinde 11 ayrı kriter belirlendi. Kendini gizleyen bürokratın FETÖ bağını ortaya koyacak kriterlerin yanı sıra bürokratın mesai arkadaşları ve komşularına da sorular yöneltilecek.
29.09.2021 Gündem
KEY tasarısı kabul edildi
KEY tasarısı kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Konut Edindirme Yardımı (KEY) kesintilerinin hak sahiplerine ödenmesine ilişkin yasa tasarısı kabul edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Spk Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spk personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.