Soyad

Soyad

Son dakika soyad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soyad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soyad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyad gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 soyad haberi bulunmuştur. Tüm soyad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan cep telefonu, TC kimlik numarası gibi kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı. KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Uzmanı Avukat Elif Yaşaroğlu, "Kargo firmasının sorumluluğu eğer sizi önceden bilgilendirmişse aslına bakarsanız, kargoyu karşı tarafa ulaştırdıktan sonra biter. Eğer önceden bilgilendirmemişse sorumluluğu devam eder." dedi.
29.08.2023 Yaşam
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler? Emniyet Genel Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsat sahiplerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı. Yurt genelindeki emniyet müdürlüklerine yollanan duyuruda 1 Eylül son tarih denildi. Peki, Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
24.08.2023 Gündem
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
Magnum Porsche Çekilişi ne zaman 2023? Hürriyet Gazetesi Magnum çekiliş sonuçları 2023 sorgulama: Magnum 4. dönem çekiliş sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çubuklardan çıkan kodu gönderenler Magnum.com.tr adresinden duyurulacak talihliyi bekliyor. Noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin detayları sorgulanırken, kazanan ismin ne zaman ilan edileceği arama motorlar aracılığıyla öğrenilmeye çalışılıyor. Porsche Taycan 2021 Model Otomobil kazanan 2 ismi belirlenecek. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Magnum Porsche çekilişi 2023 hakkında merak edilenler…
9.08.2023 Ekonomi
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023 Gündem
EYT'liler için adım adım emeklilik başvuru süreci
EYT'liler için adım adım emeklilik başvuru süreci EYT ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Şimdi ise emekli olmak isteyenler sürecin nasıl işleyeceğini merak ediyor. SGK da merak edenler için adım adım emeklilik başvuru sürecini paylaştı.
3.03.2023 Emekli
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık”
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Vatandaşlarımız artık Bakanlığımızın web sitesinde yer alan sorgu ekranından gerekli bilgileri girerek kayıt altına aldığımız rekafatsiz çocuklara yönelik bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecek” dedi.
22.02.2023 Gündem
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları!
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli olacaklar için başvuru süreçlerini paylaştı. EYT’den emeklilik hakkı kazananlar için e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusunun nasıl yapılacağı, vatandaşları nasıl bir yol izleyeceği SGK tarafından paylaşılan video ile detaylı bir şekilde anlatıldı. Peki, Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? SGK’dan emeklilik başvurusu için e-Devlet’te nereye girilir? EYT’den emekli olacaklar için emeklilik başvuru ekranı!
29.12.2022 Çalışma Hayatı
Kimlik, ehliyet ve pasaportta yeni dönem! Tamamen ücretsiz, Son tarih verildi, e-Devlet'ten yapılıyor
Kimlik, ehliyet ve pasaportta yeni dönem! Tamamen ücretsiz, Son tarih verildi, e-Devlet'ten yapılıyor Kimlik, ehliyet ve pasaportta yeni dönem. Resmen başladı. Tamamen ücretsiz olacak. Pasaportta yerli ve milli hamlesi yapıldı. Artık değişiyor. Yeni kimlik ve ehliyetler için son tarih açıklandı. Eski kimlik ve ehliyet kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ehliyette yenileme süresi 31 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor. Yıl sonuna kadar ehliyetini yenilemeyenlere idari para cezası uygulanacak. Zaman daralıyor. Vatandaşlar da yavaş yavaş ehliyetlerini yenilemek için nüfus müdürlüklerine başvuruyor. Nüfus cüzdanlarının yenilenme işlemleri süre kısıtlaması olmaksızın devam ediyor. Ancak önemli bir detay dikkat çekiyor. Yeni çipli kimlik kartının kullanım süresi 10 yıl. Sürenin ne zaman dolacağı da kimliğin üzerinde yazıyor. Geçerlilik süresinin bitiminde, kart sahibinin tekrar başvuru yaparak kartını yenilemesi gerekiyor. Öte yandan Nüfus Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, vatandaşların, genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan ad ve soyadı değişikliği başvuruları, e-Devlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık tarihine kadar yapabilecek. Peki ehliyet başvurusu nasıl yapılır? Kimlik ve ehliyet nasıl birleştirilir? İşte ehliyet, kimlik pasaportta yeni dönem ve son dakika haberinin detayları...
30.08.2022 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Artık değişiyor, Kimlik-ehliyet, KYK başvurusu ve ad soyad değişikliğini kapsıyor
e-Devlet'te yeni dönem! Artık değişiyor, Kimlik-ehliyet, KYK başvurusu ve ad soyad değişikliğini kapsıyor Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Hepsi tek tek açıklandı. Birçok hizmete ulaşmak artık mümkün hale geldi. Son olarak ad soyad değişikliği ile gündeme gelen e-Devlet hizmetleri bankacılık işlemlerinden, sigortacılığa, dava işlemlerinden abonelik işlemlerine pek çok hizmeti içeriyor. Başvuru yapılırken kritik detay ortaya çıktı. Birçok kişi bu detayı bilmiyor. Öte yandan KYK yurt başvuruları için bugün son gün. 2022-2023 eğitim öğretim yılı için KYK yurt başvuruları elektronik ortamda e-Devlet üzerinden alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
28.08.2022 Gündem
Son dakika... e-Devlet'te yeni dönem! Kimlik-ehliyet, bankacılık ve abonelik işlemleri ile yardım ve burs başvurularını kapsıyor, tüm vatandaşlar yararlanıyor
Son dakika... e-Devlet'te yeni dönem! Kimlik-ehliyet, bankacılık ve abonelik işlemleri ile yardım ve burs başvurularını kapsıyor, tüm vatandaşlar yararlanıyor Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Gelen son dakika haberine göre, artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Tek tek açıklandı. e-Devlet kapısı özellikle pandemi döneminde vatandaşlar için kurtarıcı oldu. Birçok hizmete evden çıkmadan ulaşmak mümkün hale geldi. Vatandaşların e-Devlet sistemine olan ilgilisi, sunulan hizmet sayısının da artırılmasını sağladı. Son olarak ad soyad değişikliği ile gündeme gelen e-Devlet hizmetleri bankacılık işlemlerinden, sigortacılığa, dava işlemlerinden abonelik işlemlerine pek çok hizmeti içeriyor. İşte e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetler...
25.08.2022 Gündem
e-Devlet'ten başlatılan ad ve soyadı değişiklik başvurularında en çok düzeltilen isim ve soyadlar belli oldu
e-Devlet'ten başlatılan ad ve soyadı değişiklik başvurularında en çok düzeltilen isim ve soyadlar belli oldu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 24 Aralık 2022'ye kadar e-Devlet aracılığıyla da yapılabilecek isim ve soyisim değişikliği uygulamasında en çok düzelttirilen isimleri paylaştı. Buna göre erkeklerde 946 "Yunis" ismi Yunus'la, 588 "Ümüt" ise Ümit ile değiştirildi. Kadınlarda ise 971 "Sümeyya" ismi Sümeyye oldu, 276 "Keziban" ismi ise Kezban oldu. En çok düzeltilen soyadları ise 6 bin 550 ile "Top", 3 bin 531 ile "Koyun", 2 bin 432 ile "Satılmış" oldu.
23.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması İçişleri Bakanlığı'ndan e-Devlet üzerinden yapılan ad ve soyadı değişiklik başvurularıyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, düzenlemenin sonradan Türk vatandaşı olanları kapsamadığı bildirildi.
23.08.2022 Gündem
Ad Soyad değişikliği nasıl yapılır? e devlet ad soyad değişikliği ne kadar sürer, kaç gün? E devlet üzerinden ad soyad değişikliği yapma…
Ad Soyad değişikliği nasıl yapılır? e devlet ad soyad değişikliği ne kadar sürer, kaç gün? E devlet üzerinden ad soyad değişikliği yapma… Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ad ve soyadı değişikliği başvurularının 24 Aralık 2022'ye kadar e-Devlet üzerinden de yapılabileceğini bildirmesinin ardından “Ad Soyad değişikliği nasıl yapılır? Soyadı nasıl değiştirilir?” gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, e devlet ad soyad değişikliği nasıl yapılır, ad soyad değişikliği ne kadar sürer, kaç gün? İşte e devlet üzerinden Ad Soyad değişikliği yapma…
22.08.2022 Gündem
BTK yapılması gerekenleri tek tek açıkladı! Kritik uyarı geldi
BTK yapılması gerekenleri tek tek açıkladı! Kritik uyarı geldi Alınan tedbirler neticesinde Türk vatandaşlarının kimlik bilgileri üzerinden dolandırıcılık oranının düştüğü bildirildi. Artık dolandırıcılık yabancı uyruklular üzerinden yapılıyor.
14.08.2022 Gündem
Ev fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Ev fiyatları düşüşe geçti! Emlak balonu patlıyor
Ev fiyatlarıyla ilgili güzel haber! Ev fiyatları düşüşe geçti! Emlak balonu patlıyor Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ev fiyatlarıyla ilgili hükümet kanadından atılan adımlar sonrası düşüş gerçekleşti. Ev fiyatları düşüşe geçiyor. Bunun ön büyük sebebi ise sahte ilanların önüne kesen uygulamalar olduğu ifade ediliyor. İnternet sitelerinde ev fiyatlarıyla ilgili yapılan manipülasyonlar artık suç sayıldığı için fırsatçıların eli kolu bağlandı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yayınlanan yeni düzenleme ile birlikte internet ortamında yer alan emlak ilanlarında yeni bir dönem başladı. Özellikle emlak fiyatlarının gerçek değerinin üzerinde gösterilmesi ve emlak piyasasında yapılan manipülasyonların önüne geçilmesi için çıkartılan düzenleme sonuçlarını göstermeye başladı. Emlak piyasalarını manipüle ederek konut ve benzeri gayrimenkullerin fiyatlarını yükselten fırsatçılara göz açtırmayacak olan bu düzenlemenin ardından yapılacak denetimlerle birlikte özellikle konut fiyatlarının dengelenmesi bekleniyor. Öte yandan BDDK'dan yapılan kredi hamlesi de ev fiyatlarının düşüşüne yardımcı oldu. İşte ev fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Ekonomi
Tapu sistemi ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, zorunlu olacak...
Tapu sistemi ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, zorunlu olacak... Tapu sistemi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni karar devreye alındı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenleme milyonlarca kişiyi kapsıyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü artık bu uygulamayı yapacak. Yeni yönetmeliğe göre tapu ve kadastro bilgilerinin yetkisi olmayan kişilerin eline geçmesi riskine karşı, bilgilerin kime ait olduğunun tespit edilmesini zorlaştıracak şekilde tedbir uygulanacak. Bilgiler üzerinde kısmi kimliksizleştirme veya maskeleme yapılabilecek. Tapu ve Kadastro Paylaşım Sisteminde (TAKPAS) kurum ve kişilerin almaya yetkili olduğu bilgiler paylaşılacak ve yetki dahilinde olmayan bilgilerin paylaşımı engellenecek. Elektronik ortamda yapılan işlemler ile ilgili fiziki bir belge de üretilmeyecek. Kararın detayları tek tek açıklandı. Tapu ile ilgili son gelişmeler...
8.06.2022 Ekonomi
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor?
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatile kısa bir süre kaldı. Yargı teşkilatının çalışmalarına ara vereceği Adli tatilin ne zaman başlayacağı adli personel, yargı mensupları ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Adli tatilde kural olarak yargısal faaliyetler görülmez, bu faaliyetlere ara verilir. Ancak bazı istisnaları bulunuyor. Peki, 2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatil kaç gün? 2022 Adli tatil ne zaman bitiyor? İşte detaylar…
2.06.2022 Gündem
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor...
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor... Borç ödemelerine ilişkin flaş açıklama! Yeni dönem başlıyor. Yapılan değişiklikle artık kimlik numarası ile sorgulama mümkün olmayacak. Yeni bir karar alındı, kararın uygulanmaması halinde eğer şikayet edilirse cezai yaptırım uygulanacak. Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), belediyelerin emlak vergisi ödeme, hızlı ödeme ve borç sorgulama hizmetlerinde yalnızca T.C. kimlik numarası ile işlem yapmasını yasaya aykırı buldu. Buna göre belediyeler artık vergi sorgulamalarında üyelik ve şifre ya da çift faktörlü doğrulama kullanacak. T.C. kimlik no, ad soyad, vergi no, sicil no gibi verilerle sorgulama yerine, SMS ya da e-postaya iletilen şifre gibi bir sistemle uygulama devreye alınacak. İşte kararın detayları...
24.05.2022 Ekonomi
Askerlik nedeniyle işten ayrılma nasıl olur? Askere gidecek olan işçi tazminat alabilir mi? İşte askerlik nedeniyle işten ayrılan işçinin hakları!
Askerlik nedeniyle işten ayrılma nasıl olur? Askere gidecek olan işçi tazminat alabilir mi? İşte askerlik nedeniyle işten ayrılan işçinin hakları! Çalışanın, askerlik nedeniyle işten ayrılma sürecinde yasal hakları bulunuyor. Kıdem tazminatından, askerlik bittikten sonra işe geri dönüş sürecine kadar tüm haklar İş Kanunu’na göre düzenlenmiştir. Vatani görevini yapacak olan çalışanlar askerlik işlemleri için nasıl bir yol izleyeceklerini kimi durumlarda kafa karışıklığına neden oluyor. Askerlik yüzünden işinden ayrılmak durumunda kalanların işyerinden alacağı tazminat detayına dikkat etmeleri gerekiyor. Peki, Askerlik nedeniyle işten ayrılma nasıl olur? Askere gidecek olan işçi tazminat alabilir mi? Askerlik nedeniyle işten ayrılma dilekçesi nasıl yazılır? Askerlik nedeniyle işten ayrılma kaç gün önceden bildirilmeli? İşte askerlik nedeniyle işten ayrılan işçinin hakları ve bilinmesi gerekenler…
Resmen duyuruldu! Yeni dönem başlıyor, SGK aracılığı ile ilk kez uygulanacak, artık...
Resmen duyuruldu! Yeni dönem başlıyor, SGK aracılığı ile ilk kez uygulanacak, artık... Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığı ile uygulanacak. Bakanlık tarafından resmen duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla yüksek istihdam kapasiteli, çok sayıda işçi çalıştıran büyük işverenlerin, Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezlerinde iş ve işlemlerini takip etmek ve geciktirmeden sonuçlandırmak için “SGK İşveren Temsilcisi” uygulamasını hayata geçiriyor.
26.04.2022 Çalışma Hayatı
Gelir İdaresi Başkanlığı 56 sözleşmeli personel alımı yapacak! GİB personel alımı şartları nelerdir?
Gelir İdaresi Başkanlığı 56 sözleşmeli personel alımı yapacak! GİB personel alımı şartları nelerdir? Gelir İdaresi Başkanlığı 56 sözleşmeli personel alacak. Sözlü sınavda başarılı olan adayların ad ve soyad bilgilerinin yer aldığı listeler Başkanlık internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) yayımlanmak suretiyle duyurulacak. Ayrıca adaylar, sonuç bilgilerini Kariyer Kapısı Platformu üzerinden görüntüleyecek. İşte son başvuru tarihi…
9.04.2022 Personel Alımı
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Kadir Topbaş, vefatının birinci yıldönümünde Bağcılar’da düzenlenen özel bir programla anıldı. Topbaş’ın eşi ve çocuklarının da katıldığı anmada yayınlanan sinevizyon gösterisi davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Gözyaşlarını tutamayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Buradaki kadim dostlar bundan sonraki süreçte yeni Kadir Abiler yetiştirmek zorunda” dedi.
12.02.2022 Yaşam
Sisal Şans’tan açıklama
Sisal Şans’tan açıklama Sisal Şans, bazı haber mecralarında yer alan iddialar üzerine açıklama yaptı.
14.12.2021 Ekonomi
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021-2022 VGM burs başvurusu nasıl yapılır, www.vgm.gov.tr burs başvurusu!
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021-2022 VGM burs başvurusu nasıl yapılır, www.vgm.gov.tr burs başvurusu! Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün üniversite öğrencilerine verdiği burs desteği için başvurular devam ediyor. VGM burs sonuçları için de geri sayım başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada ortaöğrenim için başvuruların 30 Ekim'de sona ereceğini Yükseköğrenimlerde ise 15 Kasım'da başvuru ekranının kapanacağını bildirmişti. Peki, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021-2022 VGM Yükseköğrenim burs başvurusu nasıl yapılır? İşte www.vgm.gov.tr burs başvurusu…
8.11.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Soyad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.