Şirket

Şirket

Son dakika ŞİRKET haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ŞİRKET ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ŞİRKET haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şirket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şirket gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.226 şirket haberi bulunmuştur. Tüm şirket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un Türkiye'nin en büyük ihracat sektörü olan otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük ettiğini belirterek, "Togg, halihazırda 30'dan fazla farklı startup ile çalışarak inovasyonu teşvik etme konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. Teknolojideki değişikliklerin yenilik yapmamız ve başarılı olmamız için benzersiz fırsatlar yarattığının farkındayız. Bu nedenle güçlü bir startup ekosistemine sahip olmak Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemli bir parçası" dedi.
16.05.2024 Ekonomi
Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş kimin?
Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş kimin? Hareket Proje Taşımacılık halka arz talebi toplamaya başladı. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ, 15 Mayıs, 16 Mayıs ve 17 Mayıs'ta talep toplayacak. Hareket Proje Taşımacılığı halka arz fiyatı 70 liradan sunulacak olup 2 milyon kişinin katılması halinde 10 lot vermesi, 3 milyon 500 bin kişinin katılması halinde ise 6 lot vermesi bekleniyor. Peki, Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?
16.05.2024 Ekonomi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Temizlik İnşaat Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'de çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği gerekçesiyle 'Dolandırıcılık' ve 'Güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı.
14.05.2024 Gündem
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024 Adana
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza Rekabet Kurulunun 04.01.2024 tarihli ve 24-01/5-M sayılı kararı uyarınca Bağdat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi’nin ve Deva Baharatları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin alıcılarının yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
14.05.2024 Ekonomi
Dev cips firmasına soruşturma! Rekabet Kurulu bulguları ciddi ve yeterli buldu
Dev cips firmasına soruşturma! Rekabet Kurulu bulguları ciddi ve yeterli buldu Dev cips firması olan Frito Lay Gıda'ya Rekabet Kurulu tarafından soruşturma açıldı. Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza gibi markalarıyle bilinen firmaya ilişkin yapılan soruşturmada bulgular ciddi ve yeterli bulundu.
13.05.2024 Gündem
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptı
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptı Elon Musk’ın sahibi olduğu nöroteknoloji firması Neuralink’in beyin çipini denediği ilk kişide problemler baş gösterdi.
12.05.2024 Gündem
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu? Yedi kamu bankasının hizmetleri tek ATM'de toplandı. Konuya ilişkin bilgi veren Bileşim AŞ Genel Müdürü Murat Akseven, "Üye bankaların müşterileri şu an için 5 bin 600, yakın bir tarihte 19 bin TAM ATM'sine erişebilme ve işlem yapabilme imkanı elde edecekler" dedi. Peki, TAM ATM hangi bankalarda var, TAM ATM nedir, ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
11.05.2024 Ekonomi
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor?
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor? 24 Nisan 2024 tarihinden beri Beşiktaş'ın hisseleri düşüyor. 89.75 lira seviyesinden hisse 22.82 liraya kadar geriledi. Düşüşün sebebi bilinmezken, açıklama gelip gelmediği merak ediliyor.
10.05.2024 Şampiy10
Altınay Savunma halka arz ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi?
Altınay Savunma halka arz ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi? Sermaye Piyasası Kurulu tarafından başvurusu onaylanan şirket talep toplamaya son gününde de devam ediyor. 10 Mayıs itibarıyla taleplerini kapatacak Altınay Savunma halka arza yönelik ayrıntılar sorgulanmaya devam ediyor. Peki, Altınay Savunma halka arz ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi?
10.05.2024 Ekonomi
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu  Dr.R.Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu Oldu DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı ve Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.
10.05.2024 Gündem
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi? Güzel Günler dizisinin çekildiği yerleri seyirci merak etti. Güzel Günler dizisi hangi şehirde- hangi semtte çekiliyor? Show TV’de yer alan Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
10.05.2024 Yaşam
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi? Koç Metalurji'nin SPK tarafından onaylanan halka arzı başladı, 2 gün sürecek. Şirket toplamda 125 milyon lot hisse satışı yapacak. Bu hisselerin 105 milyon lotu şirketin sermaye artışı ile, 20 milyon lotu ise ortak Adil Koç tarafından gerçekleştirilecek. Tüm hisseler 20,5 TL'den sabitlenmiş bir fiyatla satışa çıkacak ve toplanan fonlar bireysel yatırımcılara adil bir şekilde dağıtılacak. Peki, Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
10.05.2024 Ekonomi
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırmıştı. Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Fikri Sanat Eserleri Kanunu’nu yayıncıların telif haklarını korumaktan çok uzak. Bunu mutlaka güncellememiz gerekiyor. Komisyonumuza bu dönem tarihi bir görev düşüyor” dedi. İşte detaylar…
9.05.2024 Gündem
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans “En Etkin 50 CFO” araştırması sonuçlandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleriyle bu yıl sıralanan listede, yöneticilerin yüzde 30’u kadın. Yüzde 60’ı yüksek lisans mezunu. Finansın Liderleri ödüllerini 22 Mayıs’ta “Re-Navigating In The Age Of AI” teması ile düzenlenecek ‘CFO Summit 2024’te alacak.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Baymak’a yeni genel müdür
Baymak’a yeni genel müdür İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren Baymak’ın Genel Müdürlük görevine Ülkü Özcan atandı. 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Özcan, 1 Mayıs 2024 itibariyle görevine başladı.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi Lila Kağıt'ın halka arz süreci sona erdi, bireysel yatırımcılara verilen lot miktarı da belli oldu. Yatırımcılar, Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla borsa işlem tarihini araştırmaya başladı. Şirket, halka arz yoluyla mevcut sermayesini 500.000.000 TL'den 590.000.000 TL'ye çıkaracak ve ayrıca mevcut ortakların sahip olduğu 30.000.000 TL nominal değerli payların satışıyla toplamda 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi, Lila Kağıt ne zaman borsada işlem görecek?
8.05.2024 Ekonomi
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.
7.05.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi
Seçil Erzan davasında gelişme var! Mağdur sayısı 27’ye yükseldi Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 26 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin yargılanan Banka Şube Müdürü Seçil Erzan'ın davasına yeni iddianame daha eklendi. Mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 87 yıldan 285 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şirket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şirket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.