Şifa Deposu

Şifa Deposu

Son dakika şifa deposu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şifa deposu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şifa deposu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şifa Deposu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şifa deposu gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 şifa deposu haberi bulunmuştur. Tüm şifa deposu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak bilinen içeceğin Adana’daki adı. Çeşitli baharatlar kullanılarak yapılan kaynar, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram ediliyor. Sıcak ya da soğuk tüketilebilen şifa deposu kaynarı kış aylarında kendiniz için de hazırlayıp hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan olarak tüketebilirsiniz.
8.03.2024 Adana
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Tereyağı yerine kullanılan yağlar... En az onun kadar doğal ve şifa deposu!
Tereyağı yerine kullanılan yağlar... En az onun kadar doğal ve şifa deposu! Mis gibi böreklere, pilavlara ve tatlılara konulan tereyağının fiyatı şu sıralar altından farksız. Hayvansal gıdalardan uzak durmak isteyenler tereyağına alternatif aramaya başladı. İşte tereyağı yerine kullanabileceğiniz şifa deposu yağlar...
5.02.2024 Yaşam
Boğazda öküz oturuyor hissine çare oluyor: Gargarasını yapın, çayını için: Hırıltı, kuru öksürük ertesi gün geçiyor!
Boğazda öküz oturuyor hissine çare oluyor: Gargarasını yapın, çayını için: Hırıltı, kuru öksürük ertesi gün geçiyor! Son dönemde salgına dönüşen hırıltı, kuru öksürük ve boğazda öküz oturuyor hissi herkeste görülmeye başlandı. Soğuk algınlığı sanılan ancak günler geçmesine rağmen kurtulanamayan bu rahatsızlık zamanla balgama da neden oluyor. Doğanın insana sunduğu bazı bitkiler ve onların yağları öksürüğü, balgamı sökmek için birebir şifa oluyor. Doğru takviyelerle karıştırıldığında tam bir şifa deposu olabilir.
4.01.2024 Yaşam
Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Limon sarımsak kürü son zamanların en sık tüketilen kürlerinden biridir. Bu kür tarifi sayesinde hızlı kilo vermek mümkün hale gelmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendiren yapısı ile beraber sindirim sistemini de çalıştırmaktadır. Vücutta biriken toksinlerin atılmasında etkilidir.
18.12.2023 Sağlık
Kayısı Kaç Kalori? Kayısı Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kayısı Kaç Kalori? Kayısı Besin Değerleri Ve Kalorisi... Mutfakta pek çok şekilde kullanılan ve sevilen kayısı sağlığa da çok faydalıdır. Dengeli beslenen kişiler yediği besinlerle ilgili bilgi edinmek isterler. Bu yüzde yediklerinin kalorisini ve besin değerini de bilmek ister. Kayısı sevilerek tüketilen bir meyvedir. Kurusu ve tazesi birçok şekilde kullanılabilir. 
17.12.2023 Sağlık
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, astım ve bronşite iyi geliyor! Toros Dağı zirvesinden Türkiye'ye yayılan şifa
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, astım ve bronşite iyi geliyor! Toros Dağı zirvesinden Türkiye'ye yayılan şifa Toros Dağı zirvesinden Türkiye'ye yayılan şifa deposu barındırdığı c vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Adana'nın Aladağ ilçesinde Toros Dağları'ndan toplanan andızın zorlu mesaisi başladı. Yapılan pekmez köylüye ekmek kapısı olurken, Türkiye'ye de şifa oluyor.
1.11.2023 Yaşam
Şifa deposu 'Çin hurması' hünnap gelir kapısı oldu! Bağışıklık sisteminden kolesterole, obeziteden kemiklerin güçlenmesine kadar çok faydası var...
Şifa deposu 'Çin hurması' hünnap gelir kapısı oldu! Bağışıklık sisteminden kolesterole, obeziteden kemiklerin güçlenmesine kadar çok faydası var... Yaban hayvanlarına karşı bahçe kenarlarına dikilen, aynı zamanda şifa deposu olan 'hünnap' bazı üreticilerin gelir kaynağı oldu. Kilogramı 40 ile 50 TL arasında satılan hünnap meyvesinin obeziteden kemiklerin güçlenmesine kadar birçok faydası bulunduğu belirtildi.
25.10.2023 Yaşam
Vücuttaki mikrobu resmen sıfırlıyor! Adeta doğal antibiyotik
Vücuttaki mikrobu resmen sıfırlıyor! Adeta doğal antibiyotik Soğuk havaların ve kış aylarının gelmesiyle birlikte hastalıklar da gittikçe artmaya başladı. Bu zamanlarda tüketilen bazı şifalı besinler sayesinde hastalıklara karşı önlem alabilmek mümkün. Yoğurt; lezzeti ve sağlığa olan faydalarıyla öne çıkıyor, kendisi gibi sağlığa çok yararlı bu besinle bir araya geldiğinde ise oluşturduğu kür sayesinde faydası adeta ikiye katlanıyor. Bu kürün faydaları enfeksiyonlara karşı korumaktan hastalıklarla mücadele etmeye kadar saymakla bitmiyor. İşte şifa deposu olan kürün detayları…
22.10.2023 Sağlık
4 yıl sonra ameliyatla gözleri açılan kadın buruk sevinç yaşadı! "Şimdi gözüm açıldı, ama enkazları görüyorum"
4 yıl sonra ameliyatla gözleri açılan kadın buruk sevinç yaşadı! "Şimdi gözüm açıldı, ama enkazları görüyorum" Malatya'da yıllar önce sol gözü görme yetisini kaybeden, 4 yıl önce de sağ gözünde yüzde 90 oranında görme kaybı oluşan Meryem Hakalmaz (83), ameliyat ile sağlığına kavuştu. Yeniden görmeye başlayıp, taburcu olan Hakalmaz, "Şimdi gözüm açıldı, dünyayı görüyorum çok şükür ama enkazları görüyorum. İçim parçalanıyor. Allah'ım, Rabb’im bir daha göstermesin" dedi.
20.10.2023 Yaşam
Mandalina kabuklarını sakın çöpe atmayın! Tam bir şifa deposu
Mandalina kabuklarını sakın çöpe atmayın! Tam bir şifa deposu Mandalinanın, kendisi kadar kabukları da tam bir şifa deposu! Bu yöntemi kimse bilmiyordu. Mandalinanın kabuklarını kaynatıp içerseniz, sonuçlarına inanamayacaksınız.
20.10.2023 Sağlık
Doğal şifa kaynağı ve deposu kuşburnu enfeksiyonlara ve soğuk algınlığına karşı vücudu güçlendiriyor
Doğal şifa kaynağı ve deposu kuşburnu enfeksiyonlara ve soğuk algınlığına karşı vücudu güçlendiriyor Erzurum'da doğal şifa kaynağı olan kuşburnunun hasadıyla birlikte değerlendirilme aşamaları da başladı. Köylerde toplanan kuşburnuların değerlendirilmesi için hummalı bir çalışma var.
9.10.2023 Yaşam
Cimin üzümü şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor fiyatı 50 lira
Cimin üzümü şifa deposu! Faydaları saymakla bitmiyor fiyatı 50 lira Faydaları saymakla bitmeyen ve şifa deposu olarak bilinen tescilli Cimin üzümü hasadı başladı. Erzincan ekonomisine katlı sağlayan ve Üzümlü ilçesi bölgesinde yetiştirilen Cimin üzümü, kendine has eşsiz tadıyla sofralık olarak talep görüyor. Türkiye’de sayılı patentli üzümler arasında olan Cimin üzümünün hasadı sürüyor. Erzincan’ın Üzümlü bölgesinde yetişen Cimin üzümü başta Karadeniz bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok iline ulaştırılıyor. Üzümlü ilçesindeki yaklaşık 10 bin dekar alanda yetiştirilen ve yıllık 6 bin tonun üzerinde üzüm üretimi gerçekleştirilen ilçede tatlı hasat sürüyor.
25.09.2023 Yaşam
Kış aylarının vazgeçilmez şifa deposu! Bin derde deva
Kış aylarının vazgeçilmez şifa deposu! Bin derde deva Yozgat’ta yöre halkı tarafından bin derde deva olarak bilinen ve dağlardan gelen doğal şifa deposu kuşburnunun zor mesaisi kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte başladı.
18.09.2023 Yaşam
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ'nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA'da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Resmen şifa deposu! Mucize bitkinin sırları ortaya çıktı, ilk kez oluyor
Resmen şifa deposu! Mucize bitkinin sırları ortaya çıktı, ilk kez oluyor Mucize bitkinin şifa dolu sırları ortaya çıktı. 1800’lü yıllardan itibaren yapılan ilk bilimsel çalışmanın sonuçları açıklandı. İçeriğinde 23 farklı bileşen olduğu tespit edilen bitkinin hangi hastalıklara şifa olduğu ortaya çıktı.
10.09.2023 Sağlık
Şifa deposu pondoh meyvesinin vücuda sağladığı faydalar saymakla bitmiyor! Yılan meyvesinin kanseri önleyici etkileri...
Şifa deposu pondoh meyvesinin vücuda sağladığı faydalar saymakla bitmiyor! Yılan meyvesinin kanseri önleyici etkileri... İnsan vücuduna mucizevi faydaları olan yılan meyvesi Tayland, Malezya ve Endonezya gibi tropik iklimlerde yetişiyor. Ülkemizde pek bilinmeyen bu meyvenin kanser önleyici etkileri olduğuna dair önemli araştırmalar bulunuyor.
5.08.2023 Yaşam
Deniz kaplumbağalarını besleyene 244 bin lira ceza
Deniz kaplumbağalarını besleyene 244 bin lira ceza  Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6'ncı Bölge Müdürlüğü, nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarını besleyenlere ve ekosistemini kirletenlere 244 bin 315 lira para cezası verileceğini duyurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Hayvanın elle beslenmesi doğasına aykırı. Bu hayvanı bu şekilde alıştırırsak ileride yiyecek bile bulamaz" dedi.
30.07.2023 Yaşam
Birçok hastalığa iyi geliyor: Bir bardağı şifa deposu
Birçok hastalığa iyi geliyor: Bir bardağı şifa deposu Birçok insanın güne başlarken en çok tercih ettiği içeceklerin başında gelen kahve, bir bardağıyla bile tüm gün enerjinizi yükseltebilir, hastalıklara yakalanma riskini azaltır, kilo vermeye yardımcı olur. Bu kahveler, yoğun bir kafein içermeleri nedeniyle en enerjik hissetmenizi sağlar.
30.07.2023 Sağlık
Kanserin bir numaralı düşmanı, kalp sağlığına iyi geliyor! İşte beyaz altının faydaları
Kanserin bir numaralı düşmanı, kalp sağlığına iyi geliyor! İşte beyaz altının faydaları Demir, kalsiyum, potasyum ve C, B1, B2, B6 vitaminleri ile liften zengin, tam bir şifa deposu. Hafızayı güçlendiriyor, kabızlığa iyi geliyor. Kanser düşmanı bir besin, kalp sağlığını destekliyor. Cilt yapısını güçlendiriyor, kilo kontrolünde etkili oluyor. Bağırsak sağlığını koruyor, osteoporoz riskini azaltıyor. Mersin’de üretilen bu mucize besinin hasadına başlandı. Beyaz altın olarak bilinen meyve, 8 bin dekar alanda üretiliyor ve bu sene yaklaşık 30 bin ton rekolte bekleniyor.
26.07.2023 Sağlık
Şeker hastalığına, kan şekeri dengelenmesine, idrar enfeksiyonuna, gece körlüğüne çok iyi geliyor! Mucize meyve artık Türkiye'de...
Şeker hastalığına, kan şekeri dengelenmesine, idrar enfeksiyonuna, gece körlüğüne çok iyi geliyor! Mucize meyve artık Türkiye'de... Faydaları saymakla bitmeyen meyve artık İstanbul'da yetişiyor. Pendik'in Göçbeyli köyünde 70 dekarlık arazi üzerinde, yıllık 50 ton yaban mersini meyvesi üretiliyor. Üretim yapılan alan ise havadan görüntülendi.
24.07.2023 Yaşam
Kanser, ülser ve diyabete karşı şifa deposu! İşte çörek otunun 9 önemli faydası
Kanser, ülser ve diyabete karşı şifa deposu! İşte çörek otunun 9 önemli faydası Kansere, diyabete ve ülser gibi bir çok hastalık ve rahatsızlığa karşı şifa deposu Çörek otu. İnsan sağlığı üzerine neredeyse her konuda faydası var örek otunun. Diyetisyen Pınar Demirkaya çörek otunun kullanımı ve faydaları hakkında önemli bilgiler verdi.
31.05.2023 Yaşam
Ev sahibine 'hırsız kiracı' şoku! "Komşulara da 'polisim' demiş"
Ev sahibine 'hırsız kiracı' şoku! "Komşulara da 'polisim' demiş" Ankara'da Orhan Turnalı, 4 ay önce eşyalı olarak kiraya verdiği evinin, kiracı M.O. tarafından soyulduğunu iddia ederek, polise şikayette bulundu. Orhan Turnalı, M.O.'nun 2 aylık kirayı ödemeden, evindeki tüm eşyaları, kapı kolları ve musluklara kadar alıp ortadan kaybolduğunu söyledi.
2.05.2023 Yaşam
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Tam bir şifa deposu: Doğunun muzu 'ışkın' tezgahlarda yerini aldı
Tam bir şifa deposu: Doğunun muzu 'ışkın' tezgahlarda yerini aldı Birçok sağlıkçı tarafından beyin, tiroit, kalp, karaciğer dostu ve tam bir şifa deposu olarak anılan 'doğunun muzu' diye adlandırılan 'ışkın', Elazığ'da tezgahlarda yerini aldı.
2.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şifa Deposu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şifa deposu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.