Şeyma

Şeyma

Son dakika şeyma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeyma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeyma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.337 şeyma haberi bulunmuştur. Tüm şeyma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Şeyma Döğücü: Milletin iradesi sandıklara yansıyacak
Şeyma Döğücü: Milletin iradesi sandıklara yansıyacak Sancaktepe'de bulunan Şakir Demir İlkokulu'nda oyunu kullanan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Milletin iradesi inşallah sandıklara yansıyacak. Biz umutluyuz, yaptığımız hizmetlerin karşılığını alacağımıza inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024 Magazin
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde böbreğinde 12 santimlik bir kist olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim apar topar ameliyata alındı. Azerbaycan'da bıçak altına yatan ve sağlık durumu merak edilen Doğuş, hastane odasından paylaşım yaptı.
29.02.2024 Magazin
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na 'davet' yanıtı
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na 'davet' yanıtı Sancaktepe’deki programda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun"İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim" söylemiyle ilgili konuştu.
24.02.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı Şeyma Subaşı ile boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulan Acun Ilıcalı, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösterince olayı hatırladı. 2019'da yaşanan mesajla günlerce konuşulmuştu.
30.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?'
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?' Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda eşinden boşanmıştı. Yaşananların ardından Meedo'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi.
19.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı.
15.01.2024 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, şimdi de Acun Ilıcalı'yı öven paylaşımlarıyla gündemde.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
5.01.2024 Magazin
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek'
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek' Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeden önce düğününe sadece 'ruhu özel' insanların katılacağını, ablası Kübra Açıl'ın dahi hayatında olmayacağını söylemişti. Açıklamanın çok konuşmasının ardından Şubaşı "Ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti" ifadelerini kullanmıştı. Eylül'de Alsaloussi'den boşanan Subaşı, İngiltere'de ablasıyla bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
30.11.2023 Magazin
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Şeyma Subaşı bu kez minibüsten paylaştı! Sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı bu kez minibüsten paylaştı! Sosyal medya yıkıldı Eski eşi Mohammed Alsaloussi'nin memleketi Mısır'a giden Şeyam Subaşı paylaşımlarıyla şaşırttı. Takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu
22.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı kapsamında yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti keşif yaptı. Yurt dışında olan Orhan Pamuk, gelmezken tarafların avukatları ve bina sakinleri keşifte hazır bulundu. Pamuk'un avukatı Hikmet Güngör, "Bu yıkımın halen olmasındaki tek sebebi maalesef karşı tarafta Orhan Pamuk'un olması, Orhan Pamuk faktörü" dedi. Taray apartmanı babası tarafından yaptırılan Emrullah Çetin Taray ise "Binanın sağlamlığı yönünden söylenecek çok bir şey yok. Bugün de bilirkişi heyeti geldi ve binada herhangi bir çatlak vesaire hiçbir şey göremedi. 12 malikten 11'i olarak biz bu konuda tarafız. Orhan Pamuk'un 6 dairesi var ama bir malik olarak gözüküyor" diye konuştu.
18.11.2023 Gündem
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı İkinci evliliğinin beş ayda bitmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dün yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmuştu. Photosop'u abartarak arkasındaki fayansları yamulttuğu düşünülen Subaşı, çok konuşulan olayın perde arkasını yayınlayarak herkesi şoke etti.
13.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.