Seyir

Seyir

Son dakika seyir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyir gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.341 seyir haberi bulunmuştur. Tüm seyir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa neden düşüyor? 29 Mayıs Borsa İstanbul neden düştü?
Borsa neden düşüyor? 29 Mayıs Borsa İstanbul neden düştü? Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,51 değer kaybederek 10.623 puana indi. Peki ama borsa neden düşüyor?
29.05.2024 Ekonomi
29 Mayıs altın fiyatları: Bugün çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL?
29 Mayıs altın fiyatları: Bugün çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL? Altın fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor. Ons altın değeri 2 bin 356 dolardan işlem görürken; gram altın fiyatı bugün 2 bin 440 TL. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte 29 Mayıs altın fiyatları..
29.05.2024 Gündem
Altın fiyatlarına İran darbesi! Dalgalı seyir sonrası yeni rekor çıkışı geldi
Altın fiyatlarına İran darbesi! Dalgalı seyir sonrası yeni rekor çıkışı geldi Son dönemde yaşanan jeopolitik gerginlikler ve ekonomik dalgalanmalar, gram altın fiyatlarında belirgin bir etki yarattı. Özellikle İran'da meydana gelen olaylar ve uluslararası piyasalardaki döviz fiyatlarındaki dalgalanmalar, yatırımcıları tedirgin etti ve altın fiyatlarında ani değişimlere neden oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yatırımcıyı uyardı.
27.05.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptı
Seçil Erzan'ı taşıyan araç kaza yaptı Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ı mahkemeye getiren cezaevi aracı kaza yaptı.
24.05.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm'
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm' İstanbul Kemerburgaz’da 1 Mart 2024’de 23.50 sıralarında Timur Cihantimur (17) kullandığı lüks otomobile seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 ATV araca çarptı.
24.05.2024 Gündem
TIR alevler içinde kaldı! Dorsesindeki sıfır kilometre arabalar yandı
TIR alevler içinde kaldı! Dorsesindeki sıfır kilometre arabalar yandı Mersin'in Tarsus ilçesinde sıfır otomobil taşıyan TIR, seyir halindeyken alev aldı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında TIR ve dorsesindeki 8 otomobilden 7'si, kullanılamaz hale geldi.
23.05.2024 Gündem
Gaziantep’te pes dedirten yolculuk
Gaziantep’te pes dedirten yolculuk Gaziantep’te seyir halinde bulunan bir otomobilin ön camından ayağını sarkıtarak yolculuk yapan sürücü ve yanında bulunan kişi pes dedirtti.
23.05.2024 Gaziantep
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu yılın 5'inci faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit tuttu.
23.05.2024 Ekonomi
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı belirtildi.
23.05.2024 Gündem
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu! Gaziantep'te seyir halindeyken kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarptıktan sonra savruldu. Feci kazada araçtan dışarı uçan sürücü hayatını kaybetti.
23.05.2024 Gündem
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı!  Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı! Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar Ankara'da Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O onları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu.
19.05.2024 Gündem
Motosikletiyle dengesini kaybedip bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti! Feci kaza
Motosikletiyle dengesini kaybedip bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti! Feci kaza Gaziantep’te çevre yolunda motosikletiyle dengesini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti.
19.05.2024 Gaziantep
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.05.2024 İddaa
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
16.05.2024 Gaziantep
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenilenerek hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’na övgü. Hat dünyanın önde gelen gezi sitelerinden “loneyplanet.com” tarafından Avrupa’da gezilmesi gereken 6 demiryolu rotası arasında gösterildi.
16.05.2024 Gündem
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı!
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı! Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih ile eşi Yasemen Tokerim, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Çifte çarpan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar Türkiye'nin karpuz üretiminin yüzde 20'sinin yapıldığı Adana'da tescilli karpuzun marka değerini 'ham karpuz timleri' koruyor. Timler, hasat dönemlerinde karpuzun ham hasat edilmemesi için tarla tarla dolaşıyor.
13.05.2024 Adana
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Adana'da madde bağımlısı iki kişi bankanın camlarını kırdı
Adana'da madde bağımlısı iki kişi bankanın camlarını kırdı Adana'da iki madde bağımlısı banka camlarını parke taşlarıyla kırdı. Saldırı sonrasında şahıslar yakalanırken şubede maddi hasar oluştu.
12.05.2024 Adana
Bakan Şimşek: Rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek
Bakan Şimşek: Rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından rezevlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz Yılın ikinci enflasyon raporu bugün Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan tarafından açıklanıyor. Karahan, "Enflasyon, hedeflerimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar sıkı para politikası duruşumuzu korumakta kararlıyız." dedi. Öte yandan 2024 sonu enflasyon tahmini yüzde 38 olarak güncellendi.
9.05.2024 Ekonomi
Altın ve borsa için sürpriz gelişme! Piyasalarda son durum ne? Uzman isim önemli tahminlerde bulundu
Altın ve borsa için sürpriz gelişme! Piyasalarda son durum ne? Uzman isim önemli tahminlerde bulundu Altın ve borsa piyasaları, son dönemde yaşanan dalgalanmalarla yatırımcıları endişelendirdi. Altın, tarih boyunca güvenli liman olarak görülse de, son zamanlarda fiyatlarında yaşanan iniş çıkışlar, piyasalarda belirsizlik yarattı. Özellikle jeopolitik gerginlikler, enflasyon endişeleri ve merkez bankalarının politika hamleleri, altın fiyatlarının seyrini etkileyen önemli faktörler arasında yer aldı. Öte yandan borsada da dalgalı seyir sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk piyasalarla ilgili son durumu değerlendirdi.
9.05.2024 Ekonomi
8 Mayıs Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın fiyatları!
8 Mayıs Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın fiyatları! Altın fiyatlarında dalgalı seyir yerini yükselişe bıraktı. 8 Mayıs Çarşamba günü saat 7:40 itibarıyla güncel ons altın değeri 2 bin 315 dolardan işlem görürken; gram altın fiyatı bugün 2 bin 406 TL'den alıcı buluyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları
8.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seyir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.