Seyhan

Seyhan

Son dakika seyhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.096 seyhan haberi bulunmuştur. Tüm seyhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı Adana'da serinlemek için dün Seyhan Nehri'ne giren 18 yaşındaki gencin bugün cesedi bulundu.
20.05.2024 Adana
Pastane sahibini vuran kurye böyle darp edildi! Hastaneye kaldırıldılar
Pastane sahibini vuran kurye böyle darp edildi! Hastaneye kaldırıldılar Adana'da çıkan kavgada pastane sahibini tabancayla vurduğu öne sürülen kurye darp sonucu yaralandı. Kuryenin darp edildiği anlar böyle görüntülendi.
20.05.2024 Adana
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı Mersin’de uyuşturucu müptelası genç, üvey annesini döverken kendisine ‘oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik etti. Yaşlı adamın kafasına 4 dikiş atıldı. Torunundan şikayetçi olan dede ve gelini, korkup minibüsleriyle Adana’ya gelip yaşamaya başladı.
20.05.2024 Adana
Ev sahibi ile kirada uzlaşamayan kadın geceyi çocuklarıyla sokakta geçirdi
Ev sahibi ile kirada uzlaşamayan kadın geceyi çocuklarıyla sokakta geçirdi Ev sahibi ile kira bedelinde uzlaşamayan Ayşe Yüce iki çocuğuyla sokakta kaldı. Yüce, 18 bin TL ödediği yıllık kirasının ev sahibi tarafından 75 bin TL'ye çıkarılmak istendiğini, bu bedeli ödeyemeyeceğini belirterek ev sahibinin hesabına 35 bin lira yatırmasına rağmen evinden atıldığını söyledi.
19.05.2024 Adana
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı Adana’da Mayıs ayında hava sıcaklığının 31 derece, nemin ise yüzde 49 olması nedeniyle hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı.
19.05.2024 Adana
Sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor! Adana'ya gidip burayı görmeden dönmeyin
Sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor! Adana'ya gidip burayı görmeden dönmeyin Türkiye’de baraj suları altına gömülen antik kentlerden biri de, Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde, Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti.
20.05.2024 Adana
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Adana'da elektrik panosundan 935 uyuşturucu hap çıktı
Adana'da elektrik panosundan 935 uyuşturucu hap çıktı Adana'da, operasyon düzenlenen evin damındaki elektrik panosuna gizlenmiş 935 uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi. Gözaltına alınan N.S. (36) ile L.K. (23), "İçiciyiz, satış yapmıyoruz" savunması yaptı.
16.05.2024 Adana
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 05-11 Mayıs tarihleri arasında hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 282 şahsın yakalandığını ve 36'sının tutuklandığını açıkladı.
14.05.2024 Adana
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024 Adana
Uçurtma ipine takılan motosiklet sürücüsü kaza yaptı
Uçurtma ipine takılan motosiklet sürücüsü kaza yaptı Adana'da uçurtma ipi kafasına takılan motosiklet sürücüsü kaza yapınca uçurtmayı kırıp, çocuklara tepki gösterdi. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi.
14.05.2024 Adana
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor Türkiye’de baraj suları altına gömülen antik kentlerden biri de, Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde, Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti.
13.05.2024 Adana
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti Seyhan Kaymakamlığı himayesinde, Seyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nazende Çoksesli Korosu iş birliğiyle "Anneler Günü Konseri" düzenlendi.
12.05.2024 Adana
Adana'da madde bağımlısı iki kişi bankanın camlarını kırdı
Adana'da madde bağımlısı iki kişi bankanın camlarını kırdı Adana'da iki madde bağımlısı banka camlarını parke taşlarıyla kırdı. Saldırı sonrasında şahıslar yakalanırken şubede maddi hasar oluştu.
12.05.2024 Adana
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti Adana’da bir iş merkezinin 5. katından düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.
11.05.2024 Adana
Burası Venedik değil Adana!
Burası Venedik değil Adana! Adana'da Seyhan Nehri'nde düzenlenen gondol turları vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.
10.05.2024 Adana
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış
Maganda kurşunuyla ölen anne olayında saldırı lastikçiye değil yan dükkana yapılmış Adana'da maganda kurşunuyla hayatını kaybeden anne olayında, saldırının lastikçiye değil yan dükkana yapılığı öğrenildi.
9.05.2024 Adana
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı Adana’da 62 ayrı suçtan aranan Kaan Can K., evine operasyon düzenleyen polisi görünce dama çıkıp, atıl durumdaki tahta kapıyı ekibin üzerine attı. Gözaltına alınan Kaan Can K., tutuklandı.
9.05.2024 Adana
Suç makinesi polisten kaçamadı! Adliyeye sevk edildi
Suç makinesi polisten kaçamadı! Adliyeye sevk edildi Adana'da 60'ı dolandırıcılık, 1'i kasten yaralama, 1'i hırsızlık olmak üzere 62 ayrı suçtan aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.
9.05.2024 Adana
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı Adana’da otomobilin çarptığı 69 yaşındaki bisikletli şahıs hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.05.2024 Adana
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız"
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, barınak kurması zorunlu olan Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan Belediyelerine bir an önce barınak kurulması talimatı verdiklerini söyledi.
8.05.2024 Yerel Haberler
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay Adana’da kadın sürücünün kullandığı otomobilin kaputuna asılan madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs kadına dehşet yaşattı.
8.05.2024 Adana
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek Adana'nın a Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde meydanında otomobiliyle evine dönerken oğlu Kayra'nın gözü önünde ensesine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hayriye Derin'in, Hukuk Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Burak Derin, "Annem hep savcı olmamı istemişti. Şimdi, cübbeyi giydiğimi göremeyecek" ifadelerini kullandı.
8.05.2024 Yerel Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Seyhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.