Sevgilisi

Sevgilisi

Son dakika sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.719 sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'in herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! Aşkıyla ilk paylaşım, evlilik kararı...
Arda Güler'in herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! Aşkıyla ilk paylaşım, evlilik kararı... Arda Güler'in sevgilisi gündem oldu. İspanyol devi Real Madrid'de oynayan ve futboluyla İspanya'yı sallayan Milli yıldız Arda Güler, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi. Genç yeteneğin, kız arkadaşı ile paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü Konya'nın Selçuklu ilçesinde sevgilisi İrem E.'ye masaj salonu açmak için yaklaşık 2 milyon TL kredi çeken Mevlüt Tosun’un dolandırıldığını öne sürüp, tüfekle vurarak öldürdüğü salonun tasarımı için para verdiği mimar Necati Şadi Kılıç (29) toprağa verildi. Tosun’un bacağından vurduğu sevgilisinin arkadaşı Hasan Aktepe'nin ise tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Oyuncu İlker Kaleli'ye doğum günü partisi yapıldı!
Oyuncu İlker Kaleli'ye doğum günü partisi yapıldı! Oyuncu İlker Kaleli'nin yaş günü partisi Nişantaşı'nda bir mekanda kutladı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile geldiği mekanda; Öykü Karayel, Can Bonomo, Gözde Kansu, Demircan Kaçel, Güntaç Özdemir, Ata Berk Mutlu, Müjde Kızılkan gibi birçok ünlü isim katıldı.
15.05.2024 Magazin
Elektronik kelepçeyi kırıp eski sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Elektronik kelepçeyi kırıp eski sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Adana'da hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen elektronik kelepçeyi kırıp, kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun’u oğlunun yanında öldüren tutuklu sanık Burak Acar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.
13.05.2024 Adana
Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi anlattı! Candan kardeşler piyon olarak kullanıldı
Nihal Candan'ın eski sevgilisi her şeyi anlattı! Candan kardeşler piyon olarak kullanıldı Cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilen, sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın tutuklu eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın'ın avukatları müvekkilinin 14 sayfalık ifadesini içeren dilekçeyi mahkemeye vermek üzere adliyeye geldi. Adliye önünde açıklama yapan Avukat Ayşenur Çolak, “Onur Bey, çetenin lideri değildir. İfade de belirtildiği gibi bahsedilen örgüt, bilinen bir örgüt Sarallar örgütüdür. Onur Bey kendi ifadesinde Sarallar örgütünün yapısından ve işleyişinden, eylemlere nasıl karıştığından bahsetmektedir. Gerçek suçlular kendilerini perdelemek için Candan kardeşleri ve müvekkilimi bu dosyada piyon olarak sunmuşlardır" dedi.
13.05.2024 Gündem
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi Oyuncu Ayşegül Çınar, kıskançlık krizlerine girerek kendisini arkadaş çevresinden uzaklaştırdığını ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü 2 yıllık eşi Furkan Çalıkoğlu’ndan boşandı. Çınar kısa süre sonra da yeni aşkıyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
13.05.2024 Magazin
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü. Duruşmada Aleyna Eroğlu itiraflarda bulunurken mahkeme kararını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
Kızını taciz ettiğini öne sürdüğü genci öldüren baba tutuklandı! Şantaj iddiası
Kızını taciz ettiğini öne sürdüğü genci öldüren baba tutuklandı! Şantaj iddiası Adana’da kızını taciz ettiğini öne sürdüğü 19 yaşındaki genci öldüren baba tutuklandı.
9.05.2024 Adana
Ahsen Eroğlu tam bir spor bağımlısı: Mutlaka bir aktivite halindeyim
Ahsen Eroğlu tam bir spor bağımlısı: Mutlaka bir aktivite halindeyim Ahsen Eroğlu, önceki gün sevgilisi Kemal Ertuğ ile Karaköy’de objektiflere yansıdı. Genç oyuncu, spor bağımlısı olduğunu ve hayatında bunun çok faydasını gördüğünü söyledi.
8.05.2024 Magazin
Eski voleybolcu ve sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alınmıştı, serbest kaldılar!
Eski voleybolcu ve sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alınmıştı, serbest kaldılar! İzmir'de Bornova ilçesinde hırsızlıktan gözaltına alınan, büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında 'smaçör' olarak oynadığı öğrenilen Ç.Ö. ile sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen D.A, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti!
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti! Ünlü oyuncu Furkan Andıç, katıldığı bir programda sevgilisi tarafından ihanete uğradığını açıkladı. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı adlı sinema filminde rol alan Furkan Andıç, Katarsis adlı programda Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.
7.05.2024 Magazin
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) Adana’daki mezarı, ailesinin başvurusu üzerine otopsi için bugün açıldı. Taktaş’ın çıkarılan cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
6.05.2024 Adana
Aşkın Olayım şarkısının sahibi Simge Sağın'a Beşiktaş taraftarından tepki!
Aşkın Olayım şarkısının sahibi Simge Sağın'a Beşiktaş taraftarından tepki! Mauro Icardi, performansıyla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline geldi. Arjantinli futbolcunun attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısı eşliğinde sevinç yaşaması klasik haline geldi. Beşiktaşlı Simge Sağın'dan konu hakkında dikkat çeken itiraflar geldi.
5.05.2024 Magazin
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28), Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için fethi kabir işlemi yapılacağını söyledi.
2.05.2024 Adana
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olacak! Batshuayi ve Dzeko gidiyor, yerine gol makinesi geliyor
Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olacak! Batshuayi ve Dzeko gidiyor, yerine gol makinesi geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesine devam ederken, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip birçok mevki için geniş kapsamlı araştırma yapıyor. Bu bağlamda Kanarya gündemine flaş bir ismi aldı. Fenerbahçe, bir dönem İtalya'yı sallayan o forvet ile ilgileniyor. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi Bir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
1.05.2024 Adana
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı!
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı! Şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, önceki gün sevgilisi Oğul Avcı ile Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yereli, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile Boğaz'da denize girmesiyle ilgili konuştu.
27.04.2024 Magazin
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi!
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Magazin
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir'
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir' Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.