Sevda Erginci

Sevda Erginci

Son dakika Sevda Erginci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevda Erginci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevda Erginci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevda Erginci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevda erginci gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 sevda erginci haberi bulunmuştur. Tüm sevda erginci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu artık
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu artık Ünlü oyuncular Gökçe Akyıldız ve Sevda Erginci, önceki akşam Etiler'de bir kafe çıkışında görüntülendi. Kahve içmek için çıktıklarını söyleyen ikili, "Herkes kadar keyifsiz ve üzgünüz, tatsızız" dedi.
25.02.2023 Magazin
Sevda Erginci'den 'Ekin Mert Daymaz' itirafı!
Sevda Erginci'den 'Ekin Mert Daymaz' itirafı! Sevda Erginci’nin başrolünde yer aldığı 'Seni Kalbime Sakladım' adlı dizi erken final yaparak ekrana veda etmişti. Finalin ardından rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz’ı sosyal medyada takipten çıkan Erginci, Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncu takipten neden çıktığını anlattı.
21.08.2022 Magazin
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
Sevda Erginci hayatının şokunu yaşadı! 'Beş dakika önce öğrendim'
Sevda Erginci hayatının şokunu yaşadı! 'Beş dakika önce öğrendim' TRT1'in yaz dizilerinden Seni Kalbime Sakladım'ın ekran yolculuğu kısa sürdü. Başrol oyuncularından Sevda Erginci, TRT 1'de ekranlara gelen yapım hakkında final kararı alınması nedeniyle adeta hayatının şokunu yaşadı.
4.08.2022 Magazin
Yılmaz Kunt'tan Pınar Tartan açıklaması! Sevda Erginci’yi aldattı mı?
Yılmaz Kunt'tan Pınar Tartan açıklaması! Sevda Erginci’yi aldattı mı? Evlilik hazırlığı yapan Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt'un ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Nişantaşı’nda görüntülenen yakışıklı oyuncu ile model Pınar Tartan, bir gecede üç mekan değiştirmiş ve samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı. 'Ayrılık sebebi Tartan mı?' sorusu akıllara gelirken, Yılmaz Kunt ayrılık ve 'yeni aşk' iddiasına dair açıklama yaptı.
2.06.2022 Magazin
Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan birlikte görüntülendi! Ayrılık acısını çabuk unuttu...
Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan birlikte görüntülendi! Ayrılık acısını çabuk unuttu... Oyuncu Yılmaz Kunt, son olarak 'El Kızı' adlı dizide rol alan meslektaşı Sevda Erginci ile aşk yaşıyordu. Kunt'un (27) sosyal medyada gündem olan ifşa mesajları sonrası ilişkilerini bitirdiği konuşulan çift, kısa süre sonra barışma kararı almıştı. Ancak mutlulukları kısa sürdü ve bir kez daha ayrıldılar. Kunt, ayrılığın acısını çabuk unuttu ve manken Pınar Tartan ile birlikte görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Sevda Erginci'nin derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı!
Sevda Erginci'nin derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı! Son olarak Elkızı dizisiyle ekranlarda olan Sevda Erginci, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. Siyahlar içinde olan Sevda Erginci'nin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun hayranları bu poza yorum yağdırdı.
25.04.2022 Magazin
Sevda Erginci'den evlilik açıklaması: İhtiyaç duymuyoruz!
Sevda Erginci'den evlilik açıklaması: İhtiyaç duymuyoruz! Başrolünde yer aldığı 'Elkızı' dizisi final yapan Sevda Erginci (28), önceki akşam Bebek'teydi. Yılmaz Kunt'un (27) sosyal medyada gündem olan ifşa mesajları sonrası ilişkisini bitirdiği konuşulan oyuncunun, kısa süre sonra barışma kararı alması dikkat çekmişti. Ayrılık sebebi hakkında ilk kez konuşan Erginci, 'evlilik' sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...
25.03.2022 Magazin
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Elkızı dizisi hangi gün? Elkızı dizisi yayından kaldırılıyor mu?
Elkızı dizisi hangi gün? Elkızı dizisi yayından kaldırılıyor mu? Başrollerini Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın paylaştığı Elkızı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ekranların dram yüklü dizisi Elkızı ekranlara veda edecek. Bu gelişmenin hemen ardından Elkızı dizisinin yayın günü de değiştirildi. Dizinin takipçileri, dizinin gününü merak ediyor. Peki, Elkızı dizisi hangi gün yayınlanacak? Elkızı dizisinin yayın günü değişti mi? Elkızı dizisi ne zaman bitiyor? İşte Elkızı dizisi ile ilgili tüm detaylar…
9.01.2022 Gündem
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı! 1 Ocak bugün El Kızı var mı, yeni bölüm neden yok? El Kızı dizisinin 11. Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen El Kızı dizisinin yeni bölüm tarihi sorgulanıyor. El Kızı dizisinin 11. bölümü yerine “Maske kimsin sen?” isimli TV programı ekranlarda olacak. Peki, El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok?
1.01.2022 Magazin
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu!
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu! Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolü paylaştığı Elkızı dizisine oyuncu Gökçe Akyıldız dahil oluyor. Güzel oyuncu haberi sosyal medyadan duyurdu.
14.11.2021 Magazin
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri!
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri! Elkızı ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanıyor. FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın yeni bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Peki, El Kızı dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte El Kızı dizisi oyuncuları ve karakterleri...
23.10.2021 Gündem
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı…
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı… Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın şarkısı merak konusu oldu. Ezo’nun “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide çalan “Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur” sözleri araştırılıyor. El kızı melek mi olur sözleri nedir? El kızı şarkısı kimin, Kundurama Kum Doldu şarkısı nereye ait? El Kızı şarkısı…
23.10.2021 Gündem
Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt sezonu açtı
Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt sezonu açtı TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinde 'Turna Hatun' karakterine hayat veren oyuncu Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile birlikte tatil sezonunu açtı.
23.07.2021 Magazin
Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci süper minisiyle olay yarattı!
Uyanış Büyük Selçuklu'nun Turna Hatun'u Sevda Erginci süper minisiyle olay yarattı! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide ‘Turna Hatun’ karakterine hayat veren Sevda Erginci,süper minisiyle adından söz ettirdi.
11.07.2021 Magazin
Sevda Erginci’den mini şortlu poz!
Sevda Erginci’den mini şortlu poz! Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun’u canlandıran Sevda Erginci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Erginci, özel fotoğraflardan birini kendi Instagram hesabından paylaştı.
18.05.2021 Magazin
Sevda Erginci'ye kötü haber! Hemen savcılığa koştu
Sevda Erginci'ye kötü haber! Hemen savcılığa koştu Son dönemin popüler oyuncularından Sevda Erginci ile ilgili şaşırtan bir haber geldi. Güzel oyuncunun savcılığa başvurduğu öğrenildi. Sevda Erginci'nin Instagram hesabı hacklendi. Erginci, sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu
29.03.2021 Magazin
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası Ayşegül Çınar'ın aracının bagajında yaklaşık 20 gram uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu, uyuşturucuyu eski sevgilisinin intikam için koymuş olabileceğini iddia etti.
7.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevda Erginci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevda erginci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.