Serdar Tatlı

Serdar Tatlı

Son dakika Serdar Tatlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Tatlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Tatlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Tatlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar tatlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 serdar tatlı haberi bulunmuştur. Tüm serdar tatlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Cüneyt Çakır'a tepki
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Cüneyt Çakır'a tepki Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda 1-0 kaybettikleri Atakaş Hatayspor maçında hakem Cüneyt Çakır'ın puan veya puanlar almalarının önüne geçtiğini savundu.
30.10.2021 Futbol
'Beşiktaş 4'üncü 5'inci olur' sözleri...
'Beşiktaş 4'üncü 5'inci olur' sözleri... Beşiktaş Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki MHK ve hakemler konusu hakkında konuşarak "Kimseyi mutlu edemiyorsunuz" açıklamasında bulundu.
27.10.2021 Beşiktaş
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı Dün görevinden istifa eden Serdar Tatlı'nın yerine MHK Başkanlığı için yeni adaylar belirlendi. Listede 4 isim var.
22.10.2021 Süper Lig
Serdar Tatlı neden istifa etti? Serdar Tatlı kimdir, nereli? Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı İbrahim Tatlıses’in neyi oluyor?
Serdar Tatlı neden istifa etti? Serdar Tatlı kimdir, nereli? Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı İbrahim Tatlıses’in neyi oluyor? MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı ve kurul üyeleri görevlerinden istifa etmesi ardından Serdar Tatlı ve istifa konusu en çok aranan konular arasına girdi. Peki, Serdar Tatlı neden istifa etti? Serdar Tatlı kimdir, nereli? Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı…
21.10.2021 Gündem
Serdar Tatlı başkanlığındaki MHK, istifasını TFF Yönetimi'ne sundu
Serdar Tatlı başkanlığındaki MHK, istifasını TFF Yönetimi'ne sundu Serdar Tatlı başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu istifasını TFF Yönetimi'ne sundu.
21.10.2021 Süper Lig
Yardımcı'dan flaş Serdar Tatlı açıklaması!
Yardımcı'dan flaş Serdar Tatlı açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı ""Kulüpleri dinleyeceğiz. Kulüplerimiz hakem atamalarında sisteme daha fazla dahil olmak istiyor. Daha fazla şeffaklık istiyor. Biz de şeffaflıktan yanayız." dedi.
20.10.2021 Futbol
TFF'den UEFA'nın kaldırdığı deplasman golü kararı!
TFF'den UEFA'nın kaldırdığı deplasman golü kararı! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in yeni sezonu öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Stadyumlara seyirci alınırken uygulanacak prosedürleri anlatan Özdemir, saha zeminleri hakkında da flaş ifadeler kullandı. Yabancı kuralında değişiklik yapılmayacağını belirten TFF Başkanı, UEFA'nın deplasman kuralını kaldırmasının ardından aynı uygulamayı Türkiye'de de uygulayacaklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
Ali Koç açıkladı! 'Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim'
Ali Koç açıkladı! 'Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yeni teknik direktör hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, Emre Belözoğlu'na hizmetleri için teşekkür etti.
1.06.2021 Fenerbahçe
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma Fenerbahçe'nin başvurduğu 'kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan karşı karşıya geldi. MHK Başkanı 'Bize göre kural hatası yok' derken Soydan ise "VAR’dan itiraz gelince pozisyonu ne izledi ne de kararında direndi. Bu bir kural hatasıdır” karşılığını verdi.
8.05.2021 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV'de canlı yayınında son dönemde yapılan hakem hatalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Cengiz MHK'nın son dönemde görevini yapmadığını ve Serdar Tatlı'nın görevden ayrılması gerektiğini vurguladı.
13.04.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den Serdar Tatlı'ya yaylım ateşi!
Mustafa Cengiz'den Serdar Tatlı'ya yaylım ateşi! Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçından sonra Halil Umut Meler, Cüneyt Çakır ve MHK'yi topa tuttu.
3.03.2021 Galatasaray
PFDK'nın Rafael kararı sonrası kritik açıklama! Maç tekrarlanır mı?
PFDK'nın Rafael kararı sonrası kritik açıklama! Maç tekrarlanır mı? Fenerbahçe - Başakşehir maçında Rafael'in kırmızı kartla oyundan atılması ve sonrasında PFDK'nın kart iptali tartışmaları alevlendirdi. Rafael'in kart iptaliyle ilgili çarpıcı tespitler...
25.12.2020 Süper Lig
FIFA kokartlı eski hakem Binali Kartal açıklana: Bahattin Şimşek'e ciddi bir dinlendirme gelecek!
FIFA kokartlı eski hakem Binali Kartal açıklana: Bahattin Şimşek'e ciddi bir dinlendirme gelecek! Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup ederken karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan FIFA kokartlı eski hakem Binali Kartal, "Bahattin Şimşek'e ciddi bir dinlendirme gelecek" dedi.
24.12.2020 Süper Lig
Göksel Gümüşdağ önce hakemi sonra Caner Erkin'i topa tuttu
Göksel Gümüşdağ önce hakemi sonra Caner Erkin'i topa tuttu Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe maçından sonra hakem Bahattin Şimşek ve Caner Erkin'i topa tuttu.
23.12.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Tatlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar tatlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.