5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim İzmir'de, 'yüksek kar' vaadiyle, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanan 28 kişiden Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin imza ve tasarruf yetkisi bulunmadığını, evde sıkılmaması için şirkette yer verdiğini söyleyen, FETÖ üyeliğinden ihraç asker Ocakcı, FETÖ'cülerin hedefi olmuş olabileceğini söyledi. Kaçarken yakalanan Ocakcı, Kıbrıs'a da eşini ve kayınvalidesini bırakıp geri dönmek için gitmek istediğini ifade etti.
16.02.2024 Gündem
Milyarlarca liralık vurgun! Sedat Ocakçı'nın ikna yöntemi ortaya çıktı! Paralar nerede? sorusunu yanıtladı
Milyarlarca liralık vurgun! Sedat Ocakçı'nın ikna yöntemi ortaya çıktı! Paralar nerede? sorusunu yanıtladı İzmir'de 'yüksek kar' vaadiyle, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adliyeye sevk edilen holding sahibi Sedat Ocakcı (34), eşi Seçilay Ocakcı (30) ile holding bünyesindeki bir şirketin genel müdür yardımcısı emekli Tuğgeneral Mehmet Rıfat Alkan'ın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.02.2024 Gündem
Sedat Ocakçı kimdir, nereli, eşi kim? Ocakçı Holding ne iş yapıyor, şirketleri neler? İşte Sedat Ocakçı dolandırıcılığı
Sedat Ocakçı kimdir, nereli, eşi kim? Ocakçı Holding ne iş yapıyor, şirketleri neler? İşte Sedat Ocakçı dolandırıcılığı İzmir’de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı’nın da aralarında olduğu 30 kişiyi hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir polisi, Ocakçı’ya ait 3 ayrı iş yerinde aramalar yaparken, şuana kadar 20 kişinin yakalandığı belirtildi. Öte yandan, sırra kadem basan Sedat Ocakçı’nın 2019 yılında TSK’dan ihraç edilen üsteğmen olduğu ortaya çıktı. Haberlerin ardından Sedat Ocakçı dolandırıcılığı ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Sedat Ocakçı kimdir, nereli, eşi kim? Ocakçı Holding ne iş yapıyor, şirketleri neler?
8.02.2024 Gündem