Satış Fiyatı

Satış Fiyatı

Son dakika satış fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satış fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satış fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satış Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satış fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.668 satış fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm satış fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları...
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları... Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Gündem
Motorine indirim geliyor!
Motorine indirim geliyor! Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira indirim geliyor. Fiyat indiriminin ardından motorinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 42,98 liradan 41,98 liraya, Ankara’da 43,82 liradan 42,82 liraya, İzmir’de ise 44,04 liradan 43,04 liraya gerileyeceği belirtildi.
22.03.2024 Gündem
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
SUV dünyasını derinden sarsacak; Dev marka 430 bin TL'ye satışa çıkarıyor!
SUV dünyasını derinden sarsacak; Dev marka 430 bin TL'ye satışa çıkarıyor! SUV model takipçilerini heyecanlandıran gelişme yaşandı. Çinli marka Geely, SUV modeli Boyue Cool'u Türkiye pazarına sürüyor. İşte Geely Boyue Cool satış fiyatı...
20.02.2024 Gündem
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor
Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor Çimento üreticisi Limak Doğu Anadolu Çimento’nun halka arz olacağı duyuruldu.
13.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü Elektrikli otomobil devi Tesla, Model Y'nin bazı versiyonlarının Almanya'daki satış fiyatlarını düşürdü.
17.01.2024 Ekonomi
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
5 şirketin sermaye artırımına onay
5 şirketin sermaye artırımına onay Sermaye Piyasası Kurulu, Karel, Frigo-Pak, Merko Gıda, EYG GYO ve Halk GYO'nun sermaye artırımına onay verdi.
22.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Ekonomi
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
İstanbul Valisi Gül, artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi
İstanbul Valisi Gül, artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanları ve resmi kurumların il ve ilçe müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. İstanbul'da ekmek satış fiyatının 6.50 lira olduğunu vurgulayan Gül, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu
Öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, satın alım tarihi itibari ile 26 yaşından gün almamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciler başvuru yapabilecek. Cihazın, vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçemeyecek ve cihaz ikinci el olamayacak. Satın alınan teknolojik cihaza ilişkin elektronik ortamda düzenlenen fatura olması ve faturanın desteği alacak öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını da içerecek şekilde adına düzenlenmiş olması şartı da aranacak.
14.11.2023 Ekonomi
VERGİSİZ TELEFON NASIL ALINIR? Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının şartları, model (marka) ve fiyatları
VERGİSİZ TELEFON NASIL ALINIR? Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının şartları, model (marka) ve fiyatları Vergisiz telefon nasıl alınır, öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Resmi Gazete'de 1 Kasım tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Karar ile, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarlarda en fazla 5 bin 500 TL destek sağlanacak. Söz konusu öğrenciler için ücretsiz 10 GB internet desteği de sağlanacak. Peki, Vergisiz telefon modelleri ve fiyatları nedir, öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir?
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Renault Kangoo'yu elektrikli yaptı, getiriyor! Esnaf ve kobiye Kangoo'nun fiyatı doping oldu!
Renault Kangoo'yu elektrikli yaptı, getiriyor! Esnaf ve kobiye Kangoo'nun fiyatı doping oldu! Otomobil tutkunlarının şu sıralar en büyük merakı elektrikli modeller oluyor. Fransız devi Renault, Türkiye pazarında uzun süredir görünmeyen modelini elektrikli olarak geri getiriyor. İşte Renault Kangoo E-tech satış fiyatı ve özellikleri...
31.10.2023 Otomobil
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Öğrencilere vergisiz telefon desteğinin detayları belli oldu
Öğrencilere vergisiz telefon desteğinin detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın örgün eğitimdeki 7 milyon üniversiteli gence verdiği vergisiz cep telefonu ve bilgisayar müjdesinin detayları belli olmaya başladı. Piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği verilecek.
28.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Satış Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satış fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.