Saç Ekimi

Saç Ekimi

Son dakika saç ekimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saç ekimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saç ekimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saç Ekimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saç ekimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 saç ekimi haberi bulunmuştur. Tüm saç ekimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor Estetik operasyon sonrası birçok kişi istediği görüntüye kavuşamıyor. Uzmanlar hastaların mağdur olmaması için operasyon öncesi mutlaka görüşmelerin kayıt altına alınması ve taleplerin yazılı bir şekilde karşı tarafa iletilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Hukuki haklarını kullananlar ise; hem ameliyat ücretlerinin hem de ilaç ve uçak masraflarının ödenmesini talep edebiliyor.
16.11.2023 Gündem
Özel jetle geliyorlar, dolarları bırakıp gidiyorlar! Türkiye'ye talep yağıyor
Özel jetle geliyorlar, dolarları bırakıp gidiyorlar! Türkiye'ye talep yağıyor Sağlık turizminde büyük atılım yapan Türkiye’ye özellikle saç ekimi için dünyanın her yerinden insanlar geliyor. İstanbul saç ekimi turizminin merkezi konumunda. Kentin sokakları saçları kazınmış Asya ve Avrupalılarla dolu
3.09.2023 Sağlık
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde' Kellik ile ilgili son dakika açıklaması! Saçı dökülen milyonlarca kişiyi ümitlendiren bir gelişme yaşandı. Ağrısız ve konforlu bu tedavi yöntemi ile saç dökülmesi tarihe kavuşabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Kanberlioğlu Turan, tamamen hastanın kendi dokusundan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlandığını söyledi ve detaylarını anlattı.
22.01.2023 Sağlık
Murat Boz saç ektirip paylaştı! Son hali gündem oldu
Murat Boz saç ektirip paylaştı! Son hali gündem oldu Uzun süredir O Ses Türkiye'de jüri olan Murat Boz değişimiyle gündem oldu. Herkes saç ektirmek için Türkiye'ye gelirken Murat Boz ise yurt dışına gitti. Boz seç ekimi sonrası paylaşım yapınca gündem oldu.
27.11.2022 Magazin
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir?
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir? Dr. Berkin Gence, erkeklerde görülen saç dökülmesinin belirtilerini ve etkili tedavi yöntemlerini sizler için tüm detaylarıyla anlatıyor.
17.08.2022 Sağlık
“Avrupa ve Körfez ülkeleri sağlık turizmi için Türkiye’yi tercih ediyor”
“Avrupa ve Körfez ülkeleri sağlık turizmi için Türkiye’yi tercih ediyor” Sağlık turizmi için Türkiye’ye gelen turistler yaklaşık 4 bin ile 10 bin dolar arasında harcama yapıyor. Avrupa ve körfez ülkelerinden turistler Türkiye’yi tercih ediyor.
25.07.2022 Sağlık
Saç ekimi yöntemiyle kaş ve sakal da ekilebiliyor
Saç ekimi yöntemiyle kaş ve sakal da ekilebiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Umut Özbebit, saç ekimiyle ilgili bilgiler vererek, "Saç ekiminde hastalarımızın ekim yapılan bölgesini canlandırmak için PRP yani plazma tedavisi yapıyoruz. Bazı durumlarda yağ enjeksiyonları yapıyor bölgenin kanlanmasını arttırarak daha canlı saç çıkması sağlanabiliyor. Saç ekimi yöntemiyle kaş ve sakal da ekilebiliyor” dedi.
26.04.2022 Sağlık
Seyrek saça ekim yapılır mı?
Seyrek saça ekim yapılır mı? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, seyrek saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
19.04.2022 Sağlık
Oyuncu Ali Atay saç ektirdi!
Oyuncu Ali Atay saç ektirdi! Hazal Kaya ile evli olan başarılı oyuncu Ali Atay yeni imaj kararı aldı. İddialara göre; oyuncu Ali Atay eşi Hazal Kaya'nın ısrarlarından sonra ikna oldu ve saç ektirdi.
4.04.2022 Magazin
Profil estetiği nedir?
Profil estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, profil estetiği hakkında merak edilenleri anlattı.
21.03.2022 Sağlık
Saç kaybına neden oluyor! Uzmanlar uyardı
Saç kaybına neden oluyor! Uzmanlar uyardı Saç kaybının pek çok kadının hayatını olumsuz etkilediğini ve çeşitli sebeplere bağlı olarak ortaya çıkabildiğini söyleyen Dr. Gökay Bilgin,” Kadınlarda saç dökülmesinin birden fazla nedeni olabilir. Hormon düzensizliği tiroid hastalığı, demir eksikliği, düzensiz beslenme, aşırı stres ve duygusal travma kadınlarda saç dökülmesini tetikleyen faktörlerden bazılarıdır” dedi.
15.03.2022 Sağlık
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı?
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı? Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Erdoğan, saç ekimi sonrası hakkında ve ekim sonrasında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını teşvik eden destekleyici tedavi yöntemler hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı?
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı? Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Erdoğan, saç ekimi sonrası hakkında ve ekim sonrasında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını teşvik eden destekleyici tedavi yöntemler hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Kadınlarda saç ve kaş ekimi hakkında merak edilenler!
Kadınlarda saç ve kaş ekimi hakkında merak edilenler! Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Gökay Bilgin, kadınlarda saç ve kaş ekiminin nasıl yapıldığını, hangi yöntemlerin tercih edildiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Kadınlarda saç ve kaş ekimi hakkında merak edilenler!
Kadınlarda saç ve kaş ekimi hakkında merak edilenler! Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Gökay Bilgin, kadınlarda saç ve kaş ekiminin nasıl yapıldığını, hangi yöntemlerin tercih edildiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Covid-19 saçları döküyor mu? Saç dökülmelerinde 4 etkili yöntem
Covid-19 saçları döküyor mu? Saç dökülmelerinde 4 etkili yöntem Sağlıklı saç derisinde ortalama 100 bin adet saç yer alıyor ve tararken ya da yıkamaya bağlı olarak günde 100–150 adet saç teli dökülmesi olağan kabul ediliyor. Ancak günde 300-500 adet saç teli dökülüyorsa ve bu durum kronikleşmişse, altta yatabilecek etkenlerin mutlaka araştırılması ve tedavi edilmesi gerekiyor. Hızlı kilo kaybetmekten tiroit hastalığına, hormonal değişimlerden doğum yapmaya, dengesiz beslenmekten ateşli enfeksiyon geçirmeye kadar pek çok etken sorumlu oluyor saçlarımızın dökülmesinden. Uzmanlar son zamanlarda saç dökülmesinde etkili olan bir başka faktöre daha dikkat çekiyor; çağımızın önemli bir sorunu olan Covid-19 enfeksiyonunun saçlarda yarattığı tahribata! Peki, Covid-19 saçları döküyor mu? Gür, sağlıklı ve volümlü saçlar için ne yapmalı? Çok aşırı saç dökülmesi neden olur? İşte detaylar…
7.03.2022 Sağlık
Mucizevi bitki yeşil çayın saç sağlığına faydaları!
Mucizevi bitki yeşil çayın saç sağlığına faydaları! Antioksidanlar, vitaminler, enzimler, amino asitler bakımından oldukça zengin olan yeşil çayın mucizevi etkisi sadece vücut sağlığına değil saç sağlığı üzerinde de etkileyici bir rol oynuyor. Bu kapsamda Saç uzmanı Berkant Dural, yeşil çayın saç üzerindeki etkisi hakkında bilgi verdi ve saç ekimi operasyonu geçirecek olanlar için de uyarılarda bulundu.
4.03.2022 Sağlık
Saç ekimi uygulaması kişiye özeldir!
Saç ekimi uygulaması kişiye özeldir! Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, saç ekimi operasyonlarının kişiye özel olarak planlanıp uygulandığını belirtti.
24.01.2022 Sağlık
Saç ekimi uygulaması herkeste tutar mı?
Saç ekimi uygulaması herkeste tutar mı? Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, saç ekimi uygulamaları sonrası dökülme ve tutma hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
11.01.2022 Sağlık
Kaş ekimi nedir? Kimler tercih edebilir?
Kaş ekimi nedir? Kimler tercih edebilir? Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, kaş ekimi hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için cevapladı.
11.01.2022 Sağlık
'Diplomalı' destek eleman için önemli adım
'Diplomalı' destek eleman için önemli adım Pandemi öncesinde 3 milyar dolarlık ekonomik hacme ulaşan, salgın döneminde de son 10 yılda kazandığı ivmeyi devam ettirmek adına var gücüyle çalışan sağlık turizmi sektörü, destek eleman açığına çare arıyor.
8.01.2022 Sağlık
Saç ekimi uygulaması herkeste tutar mı?
Saç ekimi uygulaması herkeste tutar mı? Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, saç ekimi uygulamaları sonrası dökülme ve tutma hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.


Saç ekimi; normal koşullarda, doğru ellerde, profesyonel ve hijyenik koşullarda yapıldığı zaman tutmaması ancak şaşırtır çünkü iki kulak arasındaki ömür boyu dökülmeyen kıl köklerini topluyoruz ve kıl köklerinin ense bölgesinde dökülme özelliği yoksa koyulduğu yerde de tutması ve dökülmemesi gerekir. Bu net bir tıbbi bilgidir. Tabii burada özellikle kadınlarda yapılan saç ekimlerinde çok dikkatli olmak gerekli. Kadın tipi dökülme denilen bir dökülme vardır, bu genel bir seyrekliktir. Kadınlardaki erkek tipi dökülmede eğer dökülmeyen kökler çok doğru bir şekilde alınmışsa, dökülme ihtimal yüzde sıfıra yakındır. Erkeklerde ise çok dikkatli bir şekilde dökülmeyen bölgenin büyük bir dikkatle analiz ve oryante edilip, sadece dökülmeyen bölgeden kök alınıp yapılan işlemlerde tutma ihtimali yüzde 100’e yakındır.
5.01.2022 Sağlık
“Kur artışı saç ekim fiyatlarını etkilemedi”
“Kur artışı saç ekim fiyatlarını etkilemedi” Güncel saç ekim fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan saç ekim merkezi sahibi Vedat Aktepe, “Kur artışı saç ekim fiyatlarını etkilemedi. Fiyatlar 2021 yılının başlangıcında olduğu gibi aynı şekilde devam ediyor” dedi.
29.11.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Saç Ekimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saç ekimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.